PL GILDIA WOW-CIRCLE cata x100 [H]

staraj sie pisac na /w do tych osob :

[ GildMaster ::: Raedora / Bramus / Ministrantka ]

[ Raid Officerowie ::: Lowelas / Ziutozz ]

[ Officerowie ::: Magikusek / Grymil / Krzywomordy]

wtedy ktoś na pewno cie doda jeżeli macie problem z klientem
wystarczy pobrać z tad wow.freakz.ro i tam mamy download wow 4.3.4 i w tym wystarczy zmienic realmlist

dodał bym każdego ale miałem problem z klientem i pobieram na nowo pozdrawiam i do zobaczenia w grze

Wie ktos jak sie wydostac z poczatkowego etapu da gobina?

w pierwszym budynku masz tp do orgri wejdź an góre :D

Też macie co chwilę DC?

Ewentualnie panowie starać się wejść na TS, napisać do kogoś na naszym kanale na priv, gdyż może się okazać że w danym momencie osoba, która może dodać do Gildii znajduję się na "alcie"

Jeśli ktoś chce pomoc w exp , jestem teraz dostępny nick Czerwol, pisać postaram się pomóc na tyle na ile będę mógł.

Wbiłem 20lv warriorem i nie wiem czemu nie dziala mi skill Victory Rush? wie ktos moze ja to naprawic albo jaki jest powod czemu ne dziala ide pod fury

Jest trochę błędów szczerze mówiąc jak np podwójne NPC Moby itp itd. co prawda ułatwia to robienie misji gdzie masz do rozwalenia 20 goblinów np. i zgarniasz ich ze spota ^^

Jestem w trakcie sciagania torrenta. Doswiadczony gracz. Od TBC do poczatkow Cata oraz Poczatek mopa na oficjalnym. Rekrutacja otwarta? Jak yglada sprawa pingow? Serwer w Rosji?

Siema ja moge popykać , Prosze o PW , Pozdrawiam

Jeżeli ktoś gra teraz to pisać "Kkmx" chętnie z kimś poexpie 60/70

Sciagnalem. Robie warka. Nick - Wyrwiflak :)

Robie tez rogue. nick - Wyrwinerka :)

Ewentualnie warlocka. Nick - Darkforces

Napiszcie do meni na pw jutro postaram się dodać wszystkich do gildi Miodzio ze jest aż was tylu :D

co do warka to pewnie zapomiales o stance dance :D

a co do pingow to sa d 100 ms nie ma jako tako lagow

Napiszcie do meni na pw jutro postaram się dodać wszystkich do gildi Miodzio ze jest aż was tylu co do warka to pewnie zapomiales o stance dance a co do pingow to sa d 100 ms nie ma jako tako lagow

Oj tam :P Stance dance bylo do wotlka :P W Cata to juz same makra :P

Jestem juz w gildii. Prejem ale to moze sie zmienic :P Nick "Chrystus" :)

Jednak ten server to gowno bugi od samego poczatku az odechcialo mi sie grac nie wiem ktory to pisal ze tu dziala 99% questow teraz wiem ze klamal -.-

@Up a dokładnie który lvl wbiłeś i co nie działać według ciebie, bo jak liczyłeś że na x100 rate będzą Q działać jak na Globalu to powodzenia :)

Raidy z Cata działają świetnie nie ma serwera 4.3.4 gdzie by tak działały

Co do Klas zdarzają się jakieś tam nieprawidłowości,ale pokaż mi p serwer gdzie ich nie ma;)?

RHC również działają wyśmienićie, porównując w dalszym ciągu do onnych serverów, co ty myślałeś że my to porównujemy do Globala?

Osoby chętne zapraszam do wbicia 85 , gdyż naprawdę warto DS FL BH działają naprawdę dobrze, porównując do innych serverów gdzie bossy to jedynie kukły.

Błędów trochę jest niektóre questy nie działają ale dość łatwo i tak wbić nimi lvl :) czasem moby są po 2 albo 3 zamiast jednego itp. Ale to nie przeszkadza. :)

Server z ratami x100 raczej nie jest skierowany do graczy, którzy oczekują działających retailowo questów :)

Jednak ten server to gowno bugi od samego poczatku az odechcialo mi sie grac nie wiem ktory to pisal ze tu dziala 99% questow teraz wiem ze klamal -.-

jestes gimbusem co widac po twojej wypowiedzi idz grac w tibei tam twoje miesce

cytuje typa o nicku " harcu " ------> A co to są te rajdy ?? chodzi zabija się liczkinga to są te raidy ?

warn_ico.png
Używaj opcji "Edytuj" ~ NS

hahaha xD Ładnie ładnie:) tak z innej beczki to już jakis 79 lvl jest to dobije z kumplem do 85 i się zgłosze :)

jak mozna z pathu 4.3.4 odpalic serv 3.3.5a ??

@Up nie można . . . ile razy można to wałkować 3.3.5a to WOTLK , a 4.3.4 to Cata więc są to dwa inne dodatki trzeba pobrac klienta gotowego lub zainstalować czystego 3.0.0 i jechać po przez pacze do 3.3.5a.