http://tinypic.com/view.php?pic=2v2wpjp&s=6
Quadra , dwa tripple i dwa double w jednym meczu w przedziale 1900 elo + ; )
Niby nic a jednak cieszy ; D . Jak ktoś chcę pograć to pisać 44123904 )
http://tinypic.com/view.php?pic=2v2wpjp&s=6
Quadra , dwa tripple i dwa double w jednym meczu w przedziale 1900 elo + ; )
Niby nic a jednak cieszy ; D . Jak ktoś chcę pograć to pisać 44123904 )
Na 1900+ łatwo się aktualnie wybić. A jak się potem miło spada. Nie oszukujmy się. Teraz na każdym ELO jest ten sam poziom. Dopiero po booscie się wyrówna.
Potraktuje wyższą wypowiedz jako akt zazdrości
Nie za bardzo. Ale możesz sobie podwyższać samoocenę jeśli cię to podnieca. Sory ziomek ale 1900+ na elo boscie to nic wielkiego. Mógł bym też tyle mieć gdyby nie trole. Żadna sztuka
Tylko słabi gracze zwalają wine na ' trolli ' taka prawda że trolli NIE MA , a jeśli SĄ to są na każdym elo więc Twoja wymówka jest żenująca . Jeśli byłbyś dobry sam wygrałbyś mecz i wycarrowałbyś , no ale skoro jest się noobem lepiej szukać winy w całej grze ... Pozdro , nie odpisuj już bo nie ma sensu ; p O jestem słabszy od Ciebie to powinno Ci wystarczyć ^^ Enjoy ;d
Och. Widzę że niepotrzebnie się rozpisywałem bo po drugiej stronie jest jakiś kompletny idiota. Wytłumacz mi więc kim jest 3/22 Kata na rankedzie. Trollem czy po prostu ma zły dzień? I taka rada na przyszłość. Wyjdź z domu bo chyba trochę ci się mózg od tej gry przegrzewa.
Edit@- Nie istnieje w LoLu carrowanie bo to gra moba. Full teamplay. No bo dla ciebie pewnie łatwo samemu wygrać grę gdy przeciwnicy są średnio 11/2 albo i lepiej. Nie. Ty jesteś taki pro że normalnie potrafił byś wygrać 1 na 5. Kolego weź się za przeproszeniem przymknij bo siejesz taki ferment że aż uszy więdną. Get a Life!
@Lol2500eloPlayer tyle, że trolle były, są i będą.Dodam jeszcze do tego, że mecza nie da się samemu wygrać no to jest po prostu nie możliwe, nawet jeżeli przeciwny team ma 5 leveli mniej niż ty, a ty jesteś sam no to po porstu nie masz szans kolego, zawsze znajdzie się jakiś stun i jakiś dmg.Prawda jest taka, że wszystko zależy od pierwszych 10 meczy oraz od tego jaki masz team.
Bronz plajers everyłer ! 3
Nie miałeś ponad 1650 elo, ale twoje kłamsta o 1900 można odłożyć na bok.Teraz sam siedzisz w przedziale 1475-1536, więc widzę, a no taaaak przecież trolli nie ma, więc widzę po tobie spadek formy, bo nie potrafisz carrować sobie gier :*.
Tylko że prawdopodobieństwo jest takie, że w przeciwnej drużynie może być 5 trolli, a w twojej 4 trolle plus ty, super-uber ultra pro player, który zasługuje na 3K elo i carruje wszystko i wszystkich. Więc ten tego... lipa. Czysta matematyka, jak cały czas spadasz, to jesteś cieniasem, deal with it.
@Warcraft zapraszam na 1100-1200 elo, tam wszystko jest możliwe.Tutaj nie chodzi już o samych trolli, ale o graczy którzy zamiast focusować ad/ap carrego to focusują supporta/off tanka.
GrucA dobrze prawi ale do tego idioty Lol2500eloplayer nic nie trafia. A Warcraft masz racje, ale przyjmijmy że grasz supportem. I co wtedy?
Lol2500eloplayer udajesz takiego prosa, co by pokazać swoją wyższość ? Tutaj GrucA ma 100 % racji, ty niestety nie masz jej w ogóle. Napisałeś " Bronz player everywhere ", no tak zapomniałem, przecież ty po wbiciu 30 lvla od razu miałeś złoto. Chętnie bym z tobą zagrał, bo może i masz skilla. Jakby co pisz PW
Robisz Sone AD!
Czy ja napisałem gdzieś że jestem ' pro ' ? Konto na którym był robiony ss jest smurfem , a nawet nie jest moją postacią , i nie mam zamiaru obrażać się tutaj z armią gimbów którzy zamiast podskillować potrafią tylko płakać na przysłowiowych trolli.
Jeśli przegrywasz mecz jest to także Twoja wina , i Ty musisz nad sobą popracować a nie próbować wytykać błędy innym , z resztą po Twoich argumentach widzę że jedyne co możesz zrobić w każym swoim ' gejmie ' to obrażać swój team po firstbloodzie ;P
Pozdro misiuelu
Wprost tego nie powiedziałeś, ale z twoich komentarzy można to wyczytać. Albo tylko ja to tak odbieram. Ale nie mam zamiaru spinać. Pozdrawiam
Daj nazwę postaci na main acc. Wtedy zobaczymy i możemy pograć. Siedzę na 1600 ELO to chyba nie będziesz chciał ze mną grać?? Wycarruj mnie. Ja będe trollował a ty carruj 1vs5.
Pisz na gg kocie 3
Po pierwsze nicki pisze się z wielkiej litery i bez błędów. A po drugie teraz nie próbuj się bronić. Najpierw nasrałeś sobie w papiery a nagle zmieniasz zdanie. BTW. Skąd możesz wiedzieć jak gram? Medium? Nie wydaje mi się. Raczej nie chciał bym mieć cię w drużynie bo wyglądasz na napinacza i flamera
W wszystkich Twoich wypowiedziach które skierowałeś do mojej osoby , jedyne co potrafiłeś zrobić to mnie obrazić , więc hm to mówi samo za siebie ;3