Pochwal się screenem

http://tinypic.com/view.php?pic=2v2wpjp&s=6

Quadra , dwa tripple i dwa double w jednym meczu w przedziale 1900 elo + ; )

Niby nic a jednak cieszy ; D . Jak ktoś chcę pograć to pisać 44123904 ;))

Na 1900+ łatwo się aktualnie wybić. A jak się potem miło spada. Nie oszukujmy się. Teraz na każdym ELO jest ten sam poziom. Dopiero po booscie się wyrówna.

Potraktuje wyższą wypowiedz jako akt zazdrości ;)

Nie za bardzo. Ale możesz sobie podwyższać samoocenę jeśli cię to podnieca. Sory ziomek ale 1900+ na elo boscie to nic wielkiego. Mógł bym też tyle mieć gdyby nie trole. Żadna sztuka

Tylko słabi gracze zwalają wine na ' trolli ' taka prawda że trolli NIE MA , a jeśli SĄ to są na każdym elo więc Twoja wymówka jest żenująca . Jeśli byłbyś dobry sam wygrałbyś mecz i wycarrowałbyś , no ale skoro jest się noobem lepiej szukać winy w całej grze ... Pozdro , nie odpisuj już bo nie ma sensu ; p O jestem słabszy od Ciebie to powinno Ci wystarczyć ^^ Enjoy ;d

Och. Widzę że niepotrzebnie się rozpisywałem bo po drugiej stronie jest jakiś kompletny idiota. Wytłumacz mi więc kim jest 3/22 Kata na rankedzie. Trollem czy po prostu ma zły dzień? I taka rada na przyszłość. Wyjdź z domu bo chyba trochę ci się mózg od tej gry przegrzewa.

Edit@- Nie istnieje w LoLu carrowanie bo to gra moba. Full teamplay. No bo dla ciebie pewnie łatwo samemu wygrać grę gdy przeciwnicy są średnio 11/2 albo i lepiej. Nie. Ty jesteś taki pro że normalnie potrafił byś wygrać 1 na 5. Kolego weź się za przeproszeniem przymknij bo siejesz taki ferment że aż uszy więdną. Get a Life!

@Lol2500eloPlayer tyle, że trolle były, są i będą.Dodam jeszcze do tego, że mecza nie da się samemu wygrać no to jest po prostu nie możliwe, nawet jeżeli przeciwny team ma 5 leveli mniej niż ty, a ty jesteś sam no to po porstu nie masz szans kolego, zawsze znajdzie się jakiś stun i jakiś dmg.Prawda jest taka, że wszystko zależy od pierwszych 10 meczy oraz od tego jaki masz team.

Bronz plajers everyłer ! 3

Nie miałeś ponad 1650 elo, ale twoje kłamsta o 1900 można odłożyć na bok.Teraz sam siedzisz w przedziale 1475-1536, więc widzę, a no taaaak przecież trolli nie ma, więc widzę po tobie spadek formy, bo nie potrafisz carrować sobie gier :*.

Tylko że prawdopodobieństwo jest takie, że w przeciwnej drużynie może być 5 trolli, a w twojej 4 trolle plus ty, super-uber ultra pro player, który zasługuje na 3K elo i carruje wszystko i wszystkich. Więc ten tego... lipa. Czysta matematyka, jak cały czas spadasz, to jesteś cieniasem, deal with it.

@Warcraft zapraszam na 1100-1200 elo, tam wszystko jest możliwe.Tutaj nie chodzi już o samych trolli, ale o graczy którzy zamiast focusować ad/ap carrego to focusują supporta/off tanka.

GrucA dobrze prawi ale do tego idioty Lol2500eloplayer nic nie trafia. A Warcraft masz racje, ale przyjmijmy że grasz supportem. I co wtedy?

Lol2500eloplayer udajesz takiego prosa, co by pokazać swoją wyższość ? Tutaj GrucA ma 100 % racji, ty niestety nie masz jej w ogóle. Napisałeś " Bronz player everywhere ", no tak zapomniałem, przecież ty po wbiciu 30 lvla od razu miałeś złoto. Chętnie bym z tobą zagrał, bo może i masz skilla. Jakby co pisz PW

Robisz Sone AD!

Czy ja napisałem gdzieś że jestem ' pro ' ? Konto na którym był robiony ss jest smurfem , a nawet nie jest moją postacią , i nie mam zamiaru obrażać się tutaj z armią gimbów którzy zamiast podskillować potrafią tylko płakać na przysłowiowych trolli.

Jeśli przegrywasz mecz jest to także Twoja wina , i Ty musisz nad sobą popracować a nie próbować wytykać błędy innym , z resztą po Twoich argumentach widzę że jedyne co możesz zrobić w każym swoim ' gejmie ' to obrażać swój team po firstbloodzie ;P

Pozdro misiuelu <3

Wprost tego nie powiedziałeś, ale z twoich komentarzy można to wyczytać. Albo tylko ja to tak odbieram. Ale nie mam zamiaru spinać. Pozdrawiam ;)

Daj nazwę postaci na main acc. Wtedy zobaczymy i możemy pograć. Siedzę na 1600 ELO to chyba nie będziesz chciał ze mną grać?? Wycarruj mnie. Ja będe trollował a ty carruj 1vs5.

Pisz na gg kocie 3

Po pierwsze nicki pisze się z wielkiej litery i bez błędów. A po drugie teraz nie próbuj się bronić. Najpierw nasrałeś sobie w papiery a nagle zmieniasz zdanie. BTW. Skąd możesz wiedzieć jak gram? Medium? Nie wydaje mi się. Raczej nie chciał bym mieć cię w drużynie bo wyglądasz na napinacza i flamera

W wszystkich Twoich wypowiedziach które skierowałeś do mojej osoby , jedyne co potrafiłeś zrobić to mnie obrazić , więc hm to mówi samo za siebie ;3