Pochwal się screenem

@Lol2500eloPlayer, weź się tak nie spinaj to nikt do ciebie nie będzie się sapał.To, że myślisz, że jesteś prosem zostaw dla siebie bo nikt takich waidomości nie potrzebuje serio.Oceniasz graczy jacy to nie są słabi, a nawet z nimi nie grałeś :o.Z chcęcią zagrałbym z tobą, ale niestety mam konto na US, lecz jeżeli kiedyś riot mi je przeniesie to z checią zagram.

Lol2500eloplayer wiesz co? Widzę cię jako takiego gimba w okularkach który tylko siedzi przed swoim komputerkiem i próbuje na silę trollować. Sory ale coś ci nie wychodzi. I tak na marginesie ani razu cie nie obraziłem tylko stwierdziłem fakt , że jesteś skończonym idiotą. Gdzie są modzi gdy są potrzebni.

Kolejny post w którym nie ma nic ciekawego oprócz obraz w moją strone . Panie bronz , jeśli Pan będzie miał coś ciekawszego do napisania to prosze bardzo , z Panem Grucą aka 14 lat już jestem umówiony na hardkorowy mecz 1 vs 1 w grze drużynowej , ale no hm , trzeba poskromić gimbów ; /

Ludzie po prostu ignorujcie tego trolla i nie karmcie go dalej.

beztytuumtm.png

Jeden Lose 18/4/9 bodajże, 4v5 graliśmy....

@UP

O cholera. Ty żyjesz :o

Pierwszy i drugi screen Karanie Teemo A trzeci ponad 1h grania sporo ponad 1h :D

http://zapodaj.net/40e7a80077dd5.jpg.html

http://zapodaj.net/999291280233b.jpg.html

http://zapodaj.net/a80d2b0bf20c4.jpg.html

Czasem faktycznie idzie trafić na totalnie nie ogarniający team, ale miałem tak może z 3 razy tylko. Ten match akurat zapamiętałem ze względu na trollskie rozmowy ruskich łamanym angielskim :P

Fajne buty + spelle .

Up- I k**wa co z tego?! Czy tu pojebańcu wiesz, że nawet ad lux lub atmogs tf jest dobry? Nie? To chyba nie wiesz co to normale i 4fun. Wracaj do swego pedałlandu bo nikt cie tu nie chcę.

warn_ico.png
Opanuj się ze słowami, kolejny raz obrażasz, na poprzedniej stronie to samo. Warn + zawieszenie konta na 24h -Revolutio

Misiu , bo Ci żyłka pęknie ; / ...

Po prostu zwróciłem koleżeńską uwage ; /

warn_ico.png
Spam. -Revolutio

Zrozum , że jesteś za***iście wk***iający. Nie wiem jak inni ale ja z chęcią bym cię stąd za przeproszeniem wy***ał

Sądze że nie możesz tego zrobić , i raczej prędko nie będziesz mógł , chyba że szybko masz zamiar wyjść z gimnazjum ... No ale możesz próbować ; /

Jesteś taki cwany a nawet boisz się podać wiek w profilu. Próbuj dalej. Wiedz , że nie mam ochoty marnować klawiatury na rozmowy z jakimś niewyedukowanym imbecylem. True story.

Jestem Justin i mam 17 lat , myślałem że mnie znasz więc zbędne było pisanie wieku , no ale przepraszam 3

Właśnie pokazałeś swoją dojrzałość i tyle mi wystarczy żeby cię totalnie zlać i zignorować. Idź dalej nabijać swoje marne ELO zamiast wychodzić na dwór.

Mhm , myślałem że moda w gimnazjum na jechanie po życiu realnym już minęła , ale chyba się myliłem , pojedź mi jeszcze po tym że siedze przed komputerem i nie mam życia <3 Aj am łejting C:

Nie mam zamiaru stwierdzać czegoś co jest oczywiste. Kończę temat.

Kończę temat.

warn_ico.png
Użytkownik został już ukarany. - crracked

Po prostu dostał przekopkę w szkole i wylewa żale w internecie i próbuje się dowartościować jakimś bezsensownym ELO. ELO i tak nie jest wyznacznikiem skilla do ok 1800 ELO. Powód to te trolle >_> i Elo Boost, gdzie przy 10 winach masz ok. 1600-1700 ELO -.-'.