Pochwal się screenem

No rozumiem. Jednak mówię że nie miał bym czasu na pokazanie tego ze względu który podałem przed chwilką.

Czyli krótko mówiąc "gadam żeby pogadać, ale nie udowodnię bo mi się nie chce". Legit.

@do edycji: później wrzucę ss'a od znajomej (w tej chwili nie mam czasu na edycję, a nie chcę ciągle offtopować w tym temacie) :)

Misiael gada żeby gadać, ale trochę racji ma. Soraka ma heala na wszystkich i jeżeli kilka sec po jego użyciu zabije się kogoś to dostaje ona asystę, nawet wtedy gdy partner miał full hp. W tf można spokojnie nabić 2,3 asysty samym starcallem więc mimo, iż się przechwala, ma trochę racji. To nie zmienia faktu, że wynik co najmniej dobry.

btw n4zarh-wziąłeś sobie na cel zirytowanie wszystkich userów na tej stronie? Dobrze Ci idzie.

Sory że pisze jak nawalony, ale oglądałem NBA i zlekka nieogarniam:P

bwih

Misiael gada żeby gadać, ale trochę racji ma. Soraka ma heala na wszystkich i jeżeli kilka sec po jego użyciu zabije się kogoś to dostaje ona asystę, nawet wtedy gdy partner miał full hp. W tf można spokojnie nabić 2,3 asysty samym starcallem więc mimo, iż się przechwala, ma trochę racji. To nie zmienia faktu, że wynik co najmniej dobry.btw n4zarh-wziąłeś sobie na cel zirytowanie wszystkich userów na tej stronie? Dobrze Ci idzie.Sory że pisze jak nawalony, ale oglądałem NBA i zlekka nieogarniam:P

nie wiem człowieku co ty tu napisałeś, masz składnie zdań jak mój 7 letni chrześniak, ale jego jeszcze zrozumieć można, OK OK wyluzujcie tyle tu SS było a nie widziałem ani jednego supa to zapodałem, sam jestem słabym graczem i się trochę podjarałem ilością asyst

co do Misiael, obadałem temat i widzę że gość jest mistrzem, przynajmniej w jego mniemaniu, teksty typu "gdybym chciał to nabił bym elo 1900+" , że żaden problem supem do 25 minuty tyle asyst mieć, widziałem tez pare wulgaryzmów w stronę innych userów, a sam nigdy żadnego ss nie zapodał, zresztą nie traktuje go poważnie, sprawdziłem na lolking statystyki, wpisałem nick AmusingComrade, elo mniej jak 1300, raptem 32 rankedy rozegrane, do tego z poprzedniego sezonu tylko srebro, więc też nie kozaczył, ani jednej quadry, a nawet tripple, a mądrzy się jak by super pro playerem był

jak nie wiecie co to lolking to łapcie link, tutaj ze statami Misiael: http://www.lolking.n...2405832#profile

Up- Walnąłem twarzą o sufit. W sezonie 2 miałem ok 14 quadr samym Gravesem i 3 Penty( lub coś koło tego), więc proszę nie wciskaj kitu. A czemu nie daje ss? Bo i po co? Ja staram się zawszę grać jak najlepiej i zazwyczaj kończę z dobrymi statami , jednak nie nie tyle spektakularnymi by się nimi chwalić i wmawiać sobie jaki to ja nie jestem. Całkowity realista ze mnie.Btw sprawdziłeś normale? Bo wydaje mi się , że jednak nie. Poza tym nie nie uważam się za jakiegoś uber pro. Może za trochę lepszego od przeciętnego gracza, ale w Moba jestem obyty i swoje wiem. Możecie na mnie najeżdżać ale wiecie. Dopóki siedzicie po drugiej stronie i coś tam piszecie to nic mi się nie dzieje.

Flash wstań sobie o 1.30, obejrzyj meczyk i potem coś napisz, z pewnością będzie to ładne i składne, biorąc pod uwagę fakt, że i bez tego idealnie nie jest. Tak, tak to mój wybór. Lepsza taka pasja niż nolife w mmo co nie?

Misiael rozumiem o co Ci chodziło, lecz sposób przekazu tego nie był zbyt przyjazny. Przynajmniej ja to tak odebrałem. Dodatkowo nie wiem po co piszesz cytuję: "W sezonie 2 miałem ok 14 quadr samym Gravesem i 3 Penty".Jak to się mówi na Screen or didn't happen. Coś w ten deseń.

http://w984.wrzuta.pl/obraz/powieksz/30RS65tQTtD Moje pro staty

Dziwny build na irelie masz.

Nie buduje pod bulid, składam co potrzebne. Wg mnie trzymanie się sztywno bulidu jest bezsensowne. Ale jak kto woli.

ishtar- chciałbym dać ss tych quadr ale niestety nie da się sprawdzić dokładnych stat z sezonu 2.

@Ishatar ty mówisz tak, a ja twierdzę, że na irelie wits end to core item z powodu att speeda, chodzi mi o jej true dmg+dmg z wits enda, bo budowanie na nią ad jest kompletnie bez sensu.

Będąc tak nafeedowanym BT sworda kupiłem by szybciej zabijać. Dodatkowo po co mi Wits skoro ich ap nic mi nie zabierał....

Ale tu nie chodzi o MR, tylko o dmg jaki leci wtedy z twojego true dmg oraz dodatkowy dmg z wits enda, który daje więcej niż bf..

Irelka jest najlepsza jak dasz jej itemki które nakładają efekty przy trafieniu lub zadają dodatkowy dmg. Dlatego też Gruca dobrze prawi/

Chyba się nie rozumiemy:P

Zazwyczaj robię witsa po phange, ale tutaj to było bez sensu, ponieważ już w early zniszczyłem topa. Musiałem pomagać innym liniom dlatego kupiłem warmoga i omen. Wits pozwoliłby mi na szybsze ich zabijanie, ale wymusiłby częstsze powroty do bazy czego chciałem uniknąć.

Tutaj jeszcze jakieś starsze rozgrywki: http://c.wrzuta.pl/wi17165/0c1ada3f0005f97450bfa746/bez_tytulu

Ładnie, nie powiem że nie :D.Ja się chcę pochawlić ranked statsami

http://www.lolking.net/summoner/na/22770262#ranked-stats

W ciągu ostatnich 2 dni zagrałem 5 rankedów i wszystkie 5 wygrałem co mnie cieszy, bo z 1100 zrobiło się 1247, teraz tylko czekać do jutra i zaś grać z kuplem duo, jego profil

http://www.lolking.net/summoner/na/20037092#profile

Dzięki jego elo dobiera nam bardziej ogarniętych graczy, niż na 1100 elo, więc łatwiej się jest dogadać.

Szacun że w ogóle zdołałeś kogoś zabić na NA :|

@Lol2500eloPlayer nie wiem o co ci chodzi, ale zaczynasz mnie irytować....

Skomentowałem screena , nie widze w tym co mogło by Cie irytować .

GrucA zignoruj go. To taki troll że aż szkoda słów.