Pochwal się screenem

Cholercia, skończył mi się popcorn :<.>

Misiael, po co zaczynałes temat? Takich jak on trzeba ignorować, a nie sobie nerwy psuć. Toż to ewidentnie troll . No ale kontynuując dyskusję o ELO i wygrywaniu 1vs5, to gry sam nie wygrasz. Nigdy (wykluczamy skrajne założenia gdzie u nich wszyscy afkują itp.). Może u początkujących graczy, zarówno u Ciebie i przeciwnika, możesz jakoś ukierunkować swój team. Ale nie wygrasz (chyba, że jesteś OP Karmą ;d). I nie ważne, czy to 1200 ELO, czy może 1900. Proste.

Na poprzedniej stronie ode mnie Misiael otrzymał warna i zawieszenia konta na 24h za obrazy użytkownika, tak samo Lol2500eloPlayer za spam.

Jeżeli jeszcze raz dojdzie do kłótni znowu zostaną nałożone warny + wyrzucenie z tego tematu bez możliwości pisania postów. Mam nadzieję, że to Was uspokoi.

Lludzie olewajcie takich ludzi nie kłócicie sie takie sprawy to gg/skype/facebook to ostatnie to mozecie sobie porównac wiek to jest temat o LOLU i o naszych statach w nim OGAR !

PS Revolution jesli to czytasz pousuwaj posty jesli mozesz tamtych co sie kłócili i jak chcesz to mój mozesz usunąc bo to tez nie na temat ;)

55/1/1Dałeś się zabić botom? HAHAHAHAAHAAHAHAaaSuper poprawiłeś mi humor Dla mnie to jest EPIC FAILPewnie jeszcze napiszesz ,że Cię zgankowali?? I nie pisze "nie komentujemy" , to jest forum. Tu się tylko komentuje.
kolo Ty dałeś zabić sam siebie swoją głupotą :)

Botom można dać się zabić, jak się poczujemy za pewnie i idziemy we 4 samemu w "mid gamie" :D

Ale te boty sa przygłupie, mam mniej niż 10% życia, bot ma całe, sprzedaje mi 2 hity a ten ucieka na drugi koniec mapy xD

Znaczy się, te "początkujące", nie wiem jak na zaawansowanym poziomie.

Jak wam brak wyzwań przeciw botom, to polecam poczekać. Nowe boty są już wprowadzone na beta serwer i naprawdę widać różnicę. Nie jest to jeszcze poziom botów z Doty, które grają lepiej niż większość graczy, ale i tak potrafią postawić wyzwanie nawet dla zaawansowanego gracza. : )

@UP

Ja tam w mojej drugiej grze w Docie wybrałem boty i nie było to jakieś wielkie wyzwanie :), a na nowe boty już mi ślinka cieknie :) Skończą się staty 30/0 :D

Double post! Udany ranked :)

http://zapodaj.net/20d8179a1d005.png.html

Up- Pewnie Blitz lane partner? :) z Dravenem tak już jest, że każdy bot lane drży jak on walczy.

Alistar. :) First blood, dobry teamwork, w sumie mogliśmy przegrać przez nafeedowaną Dianę i Wukonga z przeciwnej drużyny, ale sam się dziwiłem jaki dymydż generuję. W teamfightach jest zabawa z łapaniem ostrzy :) Jeden z lepszych AD carry.

http://zapodaj.net/794f9772b07e9.png.html

Suport gejming, 25 minut i 32 asysty ;]

suportgejming.png

Up- Powiedział bym, że imponujące jeśli grał byś jakimś innym suppem ale jak na Sorake to nawet to słabo wypada

@Misiael no weź nie gadaj bo na supporta w 25 minucie 32 assysty to dużo.

Ładne staty, jakie elo, jeśli można wiedzieć?

Eee tam GrucA. Jak się chcę to się więcej wyciągnie. Naprawdę

Eee tam GrucA. Jak się chcę to się więcej wyciągnie. Naprawdę

Hmm, to zróbmy tak: 5 dni, 5 meczy z większą ilością asyst w podobnym czasie jako support. Skoro to taki luzik to udowodnij że nie rzucasz słów na wiatr...

A ode mnie gratulacje, ładnie i szybko musieliście lane skosić że tyle asyst złapałeś :)

Up- Chciałbym ale niestety nie mogę. Masterowanie wszelakich junglerów jest zajmujące.

Ale my gadamy o supportach :o.