@tsukineko88 tu nie chodzi o to, że jest shitem, ale o to, że ma po prostu zbyt słabe early, przez co musisz uważać.
Pochwal się screenem
@GrucA
Chyba sobie jaja robisz xD Słabe early? Ta Zyra mi napisała, że pierwszy raz w historii jej gry została z-one-shotowana na drugim lvlu, Tristana właśnie od początku do końca robi rozpierdol pod AP
To nie wiem.Ja ze swojego doświadczenia (a mam je całkiem duże o lolu) wiem, że do 6 lvl-a nie ma się co wbijać, zaś po 6 lvlu z dobrą farmą i itemkiem zaczyna się robić ciekawiej, aż wkońcu carrych zabijasz na ulta a tanków na DF+truta.
Jestem specjalistą od postaci AP i MID Lane (Umiem grać na wszystkich, żeby nie było komentarzy xD) i może to trochę zmienia postać rzeczy Cóż, mam runki głównie pod Magic Penetration + Trochę AP, dobre masteries, i takim "E" u Tristany ze startowym itemem Doran Ringiem, zabieram przeciwnikom na midzie od 1/3 do 1/2 HP, zależnie od ich stanu
, drugi lvl Rocket Jump + E + Ignite i first blood w każdej rundzie granej moją Tristaną
Ogólnie to tylko zależy od przeciwnika czy wie jak grać przeciwko AP tristanie. Mało osób gra tristana na midzie więc niewiele osób wie jak ją zkontrować. Grałem pare razy ap tristaną i wiem jaki ma dmg nawet z małą ilością AP .
Zależy od przeciwnika, to racja. Co z tego, że do niego doskoczysz, skoro on może mieć bursta za milion hp + stuna.
Ale racja, Tris AP > Tris AD
Hahaha po wczorajszym nocnym pograniu, nowy screen z serii "Nie, to w ogóle nie wina słabego team'u":
Just Lol xD
Gratulacje Grałem Tristaną AP i miazga totalna. Co prawda nie udało mi się zdobyć first blood, bo nasz bot nafeedował, ale w końcu razem z Rengarem carry'owaliśmy grę. Lux po dwóch deadach kapnęła się, że może moją trutkę tarczą kontrować, no ale było już za późno
Prawda. Tristana Ap jest boska.
@3UP Świetne staty:>
Hahaha, pomyśleć, że żadne z tych to nie jest Honorable Opponent, wiadomo, że z poprzedniej rundy plusy załapały się tutaj, ale i tak wygląda śmiesznie
Nie śmieszne..
Pokazałeś , że nie grasz drużynowo, a jeśli już jesteśmy przy płakaniu to 4 raz pod rząd podchodziłem do awansu i odpadłem ;_;
To była 2 godzinna gra i praktycznie każdy miał takie staty. Ja nie przyszedłem popłakać, tylko wystawić ciekawego screena, a że tylko to miałem w arsenale..
Skąd tyle PZ?
Nastackowane IP Boosty raczej.
Owszem. Boost dniowy + na wygrane
Dammit!
Po zakończeniu meczu z nieoficjalną pentą (triple, potem double w ciągu minuty) zapomniałem zrobić screena na ekranie z wynikami. Trudno, musi wam wystarczyć to:
Nasus top, J4 jung, u nas na jung siedział Jax. Kiedy J4 zaczął gankować topę było zdecydowanie za późno. Inna sprawa że mieliśmy przez pewien czas poważny problem - jak ja zrobiłem jakieś 10/0, tak na bocie Graves z przeciwnej razem z Leoną po prostu zmiażdżyli naszego bota, a z całym teamem zadawali zbyt duże obrażenia (i nagle spadłem do 11/4). Potem doszło do walki, złapałem po kolei Lux, Leonę, Gravesa, a po chwili mając połowę hp - pojedynek 1v2 z Nasusem i Jarvanem (Nasus padł), a potem z 200 hp zabiłem Jarvana z pomocą Blitza (albo kogoś innego, nie pamiętam już). Potem... klasyczny snowball - wygrywanie wszystkich teamfightów po kolei ze stratą max 1 osoby, ściągnięcie nashora, zbijanie po kolei wszystkich wież.
Staty dla zbyt leniwych by sprawdzać samemu :
Panth - 22/4/13
Ryze - 13/4/14
Jax - 5/7/16
Blitz - 0/13/15
Quinn - 9/8/10
Przeciwna:
J4 - 3/11/12
Leona - 9/7/19
Nasus - 3/13/6
Graves - 14/9/16
Lux - 7/10/7
Jeśli jesteście bardzo chętni to w miarę możliwości jeszcze jutro itemy spiszę
Nieoficjalna penta, jak mnie to bawi. To i jeszcze po minucie. Ja bym to nazwał triple i double killem ale co ja tam wiem. Poza tym enemy ewidentnie miało zretardowanego Gravesa. Czemu nie złożył BotRK to nie wiem ale to pogrążyło cały jego team bo pewnie nawet Ryzowi z RoA za dużo nie zadawał. Tym bardziej staty nawet ładne i klasyczny przykład carrowania gry.