Nieoficjalna penta, jak mnie to bawi. To i jeszcze po minucie. Ja bym to nazwał triple i double killem ale co ja tam wiem. Poza tym enemy ewidentnie miało zretardowanego Gravesa. Czemu nie złożył BotRK to nie wiem ale to pogrążyło cały jego team bo pewnie nawet Ryzowi z RoA za dużo nie zadawał. Tym bardziej staty nawet ładne i klasyczny przykład carrowania gry.
Po pierwsze, radzę czytać ze zrozumieniem albo się nie wypowiadać - W CIĄGU MINUTY, miałem raczej na myśli że w ciągu tej minuty zrobiłem te 5 killi. Dokładniej to na oko zabrakło około 3 sekund żeby zaliczyło quadrę (a potem pentę), dlatego tylko o tym wspomniałem. A jeśli ktoś z przeciwnego teamu był zretardowany, to w pierwszej kolejności Nasus, który postanowił w okolicach 3 poziomu będąc na tym samym poziomie HP wskoczyć na mnie i walczyć 1v1 ![:)]()
Faktycznie, farma minionów nie stała na jakimś wysokim poziomie, ale to z dwóch poziomów: po pierwsze, starałem się dość szybko zacząć roamować, bo bot ewidentnie sobie nie radził i trzeba było to jakoś odwrócić. Złapałem te kilka killi, a że z itemami byłem do przodu to po pewnym czasie zostawiałem miniony innym (w ramach programu "wróć do gry i zacznij mi pomagać na ile się da"
). Nie uważam żeby to było jakieś super osiągnięcie - Pantheon ma mocne early, Nasus nie; w dodatku jedyny early gank jaki dostałem skończył się tym, że uciekł tylko Nasus z około 50hp (Jax był na miejscu, ward też, więc...).
@up: normal, 5v5 i bez jungli w obu teamach? Zabawnie to wygląda... niemniej gz ![:)]()