averdon to pokaż swoje staty na meczu w którym w większości byłeś sam. Nie ważne na którym lvlu
Pochwal się screenem
Ale on nie pisał do Aviego:) Napisał do misioka...
Ale on nie pisał do Aviego:) Napisał do misioka...
"Grasz na niskim poziomie" 30 to niski? Bo raczej o poziom trudności rozgrywki mu tutaj nie chodziło, w szczególności że to są rankedy. Chyba że jast jakiś inny max lvl wniskójąc po tym:"Na twoim poziomie miałem 100% win ratio".
Poziom w moim wcześniejszym poście oznaczał UMIEJĘTNOŚCI zarówno twoje jak i graczy wokół Ciebie. Tak Avi, chodziło mi o poziom rozgrywki itp. bo na 1200 elo grają przeważnie same retardy i gówna no i raz na 100 meczy trafi się jakiś ogar co potrafi wykorzystywać mechanikę gry. Co z tego, że rankedy? 1200 elo skillem nie świeci.
@PS: Ten post tak czy tak nie był do Ciebie.
"Ja na twoim poziomie miałem 100% win ratio"
[klik w Lolking.net]
[copy-paste Averens w wyszukiwarkę]
[bronze III na EUW i Bronze II na EUNE]
Takie ego, a tak mało do pokazania.
Teraz dwie krótkie sprawy: po pierwsze, chyba pora skończyć offtop i wrócić do pokazywania swoich wyników. Po drugie... jako że za długo zwlekałem, zrzutu z vladimirem rank NIE BĘDZIE (trochę za dużo gier ostatnio i wyleciał poza 10-tkę) a że nie mam nic wybitnie dobrego do wrzucenia (poza 5 wygranymi i 2 przegranymi Udyrem na liście; wyniki niestety nie są w żaden sposób imponujące, gra nie pokazuje camp stealów i udanych ganków), to niniejszym na czas jakiś wypisuję się z tematu.
To moje sprzedane konto.
Wpisz kolego LennyGG i teraz gadaj. Zobacz ostatnie gry tego kolegi co to konto kupił. Serdecznie polecam z nim wymiany. Była to wymiana chyba z 2011 za konto steam z wieloma grami. Nie pamiętam już jego nicku ale serdecznie polecam z nim transakcje i dziękuje
@Boże podniosłeś mi ciśnienie bo się wypowiadasz a gówno wiesz.
Co do mojego screena, gra była przegrana.
Ranked dzisiejszy garenem: 10/3/4 .... Nawet nie miałem kiedy fragów oddawać. Defeat oczywiście. Im bliżej promote jestem tym gorszych sojuszników dostaje.
Może i wypowiadam się gówno wiedząc, ale nie krytykuję wszystkich mówiąc jacy to low nie są, chwaląc się wyciągniętym z rękawa kontem. Ok, wierzę że jest twoje, tylko co teraz? Okazuje się że jesteś tutaj alfą i omegą bo masz najwyższy ranking z wszystkich? Wolę być tym lowkiem i zachowywać się w miarę przyjaźnie do ludzi chcących się czymś pochwalić, niż być wielkim pr0sem i krytykować dowolny wynik, bo mały lvl/normal/low ranga. Jeśli podnosi ci to ciśnienie to chyba dobry znak żeby nieco wyluzować.
Wracając do tematu: pierwszy i ostatni mecz w ten weekend (mam nadzieję że nie w tym tygodniu, ale nieco nas cisną z kilku przedmiotów, więc...) - solotop Udyrem. Tak, normal, nic specjalnego, ale staty mi się spodobały
Swoją drogą ich Vayne sprawiała nam cholernie duży kłopot, najbardziej wyskillowana osoba z ich teamu.
Mój match history, już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio coś takiego miało miejsce, ostatnio grałem tylko ze znajomymi to na zmianę przegrana/wygrana, najwyraźniej lepiej grać z randomami xD
co do normalów... nie wiem czy wiecie ale można mieć 1000win-ów ale jak się dostanie od ch**a reportów za słaby gracz to się gra z typkami na poziomie 30 lvl i 100 win ( tak wiem 30 lvl i tylko 100 win...)
co do tego chwalenia się... ok było fajnie a teraz zróbcie ss z rankeda ( no dobra przesadziłem normala ) w którym graliście soraką/soną i staty 30 kill+ 0 dead 0 asyst ;D
Osobiście trole to u mnie podstawa heh ja zazwyczaj gram trolami ( kata ful ad, fizz full ad, miss full ap etc. )
Fizz ad nie jest zly;) w sumie to jest taka postac ze jak go nie zbudujesz tak jest dobrze;)
Co do mojego screena, gra była przegrana.Ranked dzisiejszy garenem: 10/3/4 .... Nawet nie miałem kiedy fragów oddawać. Defeat oczywiście. Im bliżej promote jestem tym gorszych sojuszników dostaje.
Nie dziw sie system lig jest do d*py a samo dobieranie jest tak skonstruowane ze dobiera przeciwnikow z 2 lub 3 lig nizej. Ogolnie system ssie a teraz zobrazuje jestes np Silver V to mozesz trafic na ludzi z Bronze III ... i jeszcze taki gosc moze byc first pickiem ... no to przesada kiedys to przynajmniej jak miales jakies tam elo to nie grales z graczami o tak kolosalnej roznicy rankingu mam nadzieje ze riot to naprawi a jezeli ktos nie wierzy niech sam to sprawdzi na lolking.net wyszukaj nicki swoich sojusznikow i sie przekonaj
lolteam.net -> jak jestes w grze, wpisujesz swoj nick, i widzisz ranking wszystkich graczy.
Staty dobre, ale wytłumaczcie mi po co wam beznadziejna i bezużyteczna kosa stattika ?
Stattik shiv obecnie daje dużo lepszy efekt niz Phantom Dancer. 100dmg AOE - pomaga w farmie i w early nieźle kroi. Więc ten item jest poprostu genialny a nie ''bezużyteczny''
Odejmij od 100 jakieś 50 - 60, chyba że to jest true dmg.
Co do tego poradnika, Statik dobry na postacie eraly-mid gamowe takie jak, draven czy cait,. Late game adc lepiej się sprawdza phantom. Ogólnie shiva jest dobra do farmy ale do tfów lepiej się sprawdza PD
Uploaded with ImageShack.us