Pochwal się screenem
wystarczy spojrzeć na buildy i widać, że low lvl : o
UP: mówi to ktoś kto robi 2x phantom dancer na tryndzie : O
Jakby się komuś nudziło...
Paczka 90 screenów wykonanych przeze mnie.
Na ogół statystyki ale nie tylko ;D
Pozdrawiam
@Logic
Masz na myśli mój build czy tych noobów za których trzeba było odwalać całą robotę.
@Salek
Na mój level możesz na screenie zerknąć . Tamci to nie wiem z jakiej bajki...
Na mój level możesz na screenie zerknąć . Tamci to nie wiem z jakiej bajki...
Dziwne że na 28 lvlu nie ogarniasz jeszcze podstaw gry. 3x IE daje marny efekt, lepiej złożyć inne itemy niż tylko slota zawalać...
@LogicMasz na myśli mój build czy tych noobów za których trzeba było odwalać całą robotę.@SalekNa mój level możesz na screenie zerknąć . Tamci to nie wiem z jakiej bajki...
Masz lvl28 i nie wiesz, że UNIQUE w opisie itemu oznacza, że kolejny bonus z tego samego itemu się NIE STACKUJE? Albo jeszcze inaczej - fakt, że kupisz kolejne IE nie spowoduje, że obrażenia krytyczne pójdą wyżej niż 250%, a drugi Thornmail nie da ci jeszcze większego odbicia obrażeń fizycznych. Zamiast kolejnych IE mogłeś kupić o wiele ciekawszy sprzęt i miałbyś z tego więcej pożytku...
Swoją drogą, dziwny team mieliście, ale to już inna sprawa. Same staty niezłe
A tu moje takie z gry Kassą
21/6/3 build od NinjACurch
Moje IP i RP
zbierałem RP z Refferali, na skin do Karthusa, i IP na samego Karthusa, po ostatnim meczu, dobiłem równo do 6300
Staty stare bo dawno nie grałem.
PS wiem, że słabe, trafiały się średnie teamy.
Ja osobiście ubóstwiam Kog'mawa
http://imageshack.us/photo/my-images/508/40killiwlolu.png/
P.S. Nie grałem na botach jak koledzy wyżej .
@Nilmat
Jak to zrobiłeś, że masz mapkę Summoner's Rift zimą? Mam 23lvl ale nigdy nie grałem na Summoner's Rift zimą.
@DOWN
Dzięki za odpowiedź.
@NilmatJak to zrobiłeś, że masz mapkę Summoner's Rift zimą? Mam 23lvl ale nigdy nie grałem na Summoner's Rift zimą.
To było stosunkowo dawno , nie chce skłamać ale koło 8 miesięcy temu wtedy były dostępne różne mapki poza zimową np . edycja Halloween ;>
A oto taka runda dziś z rana,
był pentakill w moim wykonaniu, tak na dobry start dzisiejszego dnia
A oto taka runda dziś z rana,był pentakill w moim wykonaniu, tak na dobry start dzisiejszego dnia http://imageshack.us/photo/my-images/813/beztytuuflk.png/
Gz, rozwaliłeś noobków co mają ok 5 lvl xD Gj!
No to może z innej beczki ;D
Screen triple kill tryb Dominion ;P
Przegrywaliśmy z kretesem...do ostatniej sekundy było 3-3. I wygraliśmy 3-0
A takie pytanie troszke odbiegające od tematu, ktoś wie kiedy ten dominion wejdzie na stałe?
Gz, rozwaliłeś noobków co mają ok 5 lvl xD Gj!
bo mam 5 lvl?