A to moje statystyki, uwieńczone pentakillem
Pochwal się screenem
Ładne Czy widzę, że nie padłeś ani razu?
Zgadza się... raz prawie już padłem ale GP mnie uratował jakimś cudem
Fakt faktem, może to nie screen, ale myślę, że nikomu nie będzie to przeszkadzać, jak umieszczę link na yt do dzisiejszego
no dobre screeny dobre
Sheitah nie chwal się walkami z noobami którzy mają 15-20lvl bez run. takie walki to nie walki. Nabij 30lvl nabij takie staty jak nabiłeś teraz i wtedy się chwał. A znając życie zrobiłeś nowe konto aby pobić jakiś nowych graczy i podbudować swoje ego.
Sheitah nie chwal się walkami z noobami którzy mają 15-20lvl bez run. takie walki to nie walki. Nabij 30lvl nabij takie staty jak nabiłeś teraz i wtedy się chwał. A znając życie zrobiłeś nowe konto aby pobić jakiś nowych graczy i podbudować swoje ego.
A...E....TAHAHAHHAHAHAHHAHAHA. Wybacz ale się uśmiałem. Jak nigdy, no kurde humor mi poprawiłeś. Tak naprawdę mam z 20 kont dobijam tylko ten 15-16 lvl i jadę znowu walczyć z.. jak ich to nazwałeś?..... Noobami. Ja to bym raczej nazwał NEWBIE. Jeśli nie widzisz różnicy, jesteś raczej w tej 1 grupie.
A tak na poważnie. Konto mam JEDNO. Jak widać lvl mam 15. Dlaczego taki niski? Bo nie na*******am w Lola 24/7. Mam ciekawsze rzeczy do roboty, niż ciągła gra. Nie wiem jakie przeciwnicy mieli poziomy, bo mnie to nie interesuje. Gram dla relaksu czy "odmóżdżenia" się po całym dniu wykładów i ćwiczeń na uczelni.
i podbudować swoje ego.
Nic bardziej nie buduje mojego ego jak wyszczekane, wszystko wiedzące (i to najlepiej!!!) gówniarze (tak do ciebie mówię). Na przyszłość pomyśl dwa?... w twoim przypadku lepiej i 10 razy zanim coś napiszesz, nie znając faktów. Bo o zamknięcie ryja (tak RYJA, bo napinacze mają RYJA) i tak nie proszę... do tego to się na pewno nie zastosujesz "mistrzu".
To zdjęcie wyżej to wyczyn, nie zdarza mi się non-stop... a dlaczego wyczyn? Wróć do 2 akapitu.
Dziecko z takim poziomem słownictwa jak ty nie powinien siedzieć na takim forum jesteś niekompetentną osobą i tyle. Po 2 każdy ma zdanie na które nie masz żadnego wpływu oceniłem po prostu twój screen a nie od razu ciebie wyzywam od nie wiadomo jakich ale to świadczy o twoim poziomie i skończenia edukacji na poziomie podstawowym(daj boże). Zastanawia mnie tylko jedno kto ci założył konto na tym forum bo taki tłuk na pewno nie zrobił tego sam a i twój poziom kultury jest mniejsze zeru (mam nadzieje że już wiesz co to jest i że miałeś w szkole) Jeżeli tacy jak ty jesteście przyszłością naszej wspaniałej Polski to ja już współczuje sobie i dla narodu.
Dziecko z takim poziomem słownictwa jak ty nie powinien siedzieć na takim forum jesteś niekompetentną osobą i tyle. Po 2 każdy ma zdanie na które nie masz żadnego wpływu oceniłem po prostu twój screen a nie od razu ciebie wyzywam od nie wiadomo jakich ale to świadczy o twoim poziomie i skończenia edukacji na poziomie podstawowym(daj boże). Zastanawia mnie tylko jedno kto ci założył konto na tym forum bo taki tłuk na pewno nie zrobił tego sam a i twój poziom kultury jest mniejsze zeru (mam nadzieje że już wiesz co to jest i że miałeś w szkole) Jeżeli tacy jak ty jesteście przyszłością naszej wspaniałej Polski to ja już współczuje sobie i dla narodu.
Nie jesteś dużo lepszy, więc nie "mądralowałbym" się na Twoim miejscu.
Twórcy tematu mówię brawo.. Za to że koksa na botach i pokazuje jaki to z niego pro w walce z kompem
Tak jak wyzej jest bez sensu tworzenie takich tematow. Tez udziele swoje piec groszy .
Sluchajcie!!!! Dzisiaj jak sie gralo w lola na dominione bylo 4 nieogarnietych graczy? Good story ? Yeah?
Screeny O NICZYM NIE MOWIA! Zacznijcie robic screeny elo a nie normalnych walk z botami lub newbie'ami ...
Za każdy kolejny zbędny post będą nagrody w postaci warnów, więc skończcie temat.
A może ktoś ma skrini z lamusowatymi przegranymi? Takie tez byłyby ciekawe
Ranked z dzisiaj.
Widać moj rating i powiem ze mialem najniższy z calego teamu a zagralem najlepiej..To był jedna z tych gier która na 99% powinna być przegrana. w pewnym momencie gry na początku, było 10:12 dla przeciwnego teamu, a wszystkie nasze kille (10) były moje.Mój team na początku praktycznie tylko feedował Twitcha. Potem moi gdy mieliśmy juz sporą przewagę coś tam zaczeli zabijać. ale i tak widać że nie szło im. Podsumowując gdybym nie zagrał chyba swojej najlepszej grry w LOL to była by kolejna wtopa i tyle.
no no gratulacje bardzo ładny wyczyn:d
A to moja gra fiddlem. Graliśmy we 4 więc myślę że jest to jakieś osiągnięcie.
Uploaded with ImageShack.us
Dzisiejsza gra LeBlanc