Pochwal się screenem

aasas.png A to moje statystyki, uwieńczone pentakillem :)

Ładne :D Czy widzę, że nie padłeś ani razu?

Zgadza się... raz prawie już padłem ale GP mnie uratował jakimś cudem :P

Fakt faktem, może to nie screen, ale myślę, że nikomu nie będzie to przeszkadzać, jak umieszczę link na yt do dzisiejszego

:)

no dobre screeny dobre

Takie tam dziś z rana :P

ganga.png

Sheitah nie chwal się walkami z noobami którzy mają 15-20lvl bez run. takie walki to nie walki. Nabij 30lvl nabij takie staty jak nabiłeś teraz i wtedy się chwał. A znając życie zrobiłeś nowe konto aby pobić jakiś nowych graczy i podbudować swoje ego.

Sheitah nie chwal się walkami z noobami którzy mają 15-20lvl bez run. takie walki to nie walki. Nabij 30lvl nabij takie staty jak nabiłeś teraz i wtedy się chwał. A znając życie zrobiłeś nowe konto aby pobić jakiś nowych graczy i podbudować swoje ego.

A...E....TAHAHAHHAHAHAHHAHAHA. Wybacz ale się uśmiałem. Jak nigdy, no kurde humor mi poprawiłeś. Tak naprawdę mam z 20 kont dobijam tylko ten 15-16 lvl i jadę znowu walczyć z.. jak ich to nazwałeś?..... Noobami. Ja to bym raczej nazwał NEWBIE. Jeśli nie widzisz różnicy, jesteś raczej w tej 1 grupie.

A tak na poważnie. Konto mam JEDNO. Jak widać lvl mam 15. Dlaczego taki niski? Bo nie na*******am w Lola 24/7. Mam ciekawsze rzeczy do roboty, niż ciągła gra. Nie wiem jakie przeciwnicy mieli poziomy, bo mnie to nie interesuje. Gram dla relaksu czy "odmóżdżenia" się po całym dniu wykładów i ćwiczeń na uczelni.

i podbudować swoje ego.

Nic bardziej nie buduje mojego ego jak wyszczekane, wszystko wiedzące (i to najlepiej!!!) gówniarze (tak do ciebie mówię). Na przyszłość pomyśl dwa?... w twoim przypadku lepiej i 10 razy zanim coś napiszesz, nie znając faktów. Bo o zamknięcie ryja (tak RYJA, bo napinacze mają RYJA) i tak nie proszę... do tego to się na pewno nie zastosujesz "mistrzu".

To zdjęcie wyżej to wyczyn, nie zdarza mi się non-stop... a dlaczego wyczyn? Wróć do 2 akapitu.

warn_ico.png
Warn za offtop. -crracked

Dziecko z takim poziomem słownictwa jak ty nie powinien siedzieć na takim forum jesteś niekompetentną osobą i tyle. Po 2 każdy ma zdanie na które nie masz żadnego wpływu oceniłem po prostu twój screen a nie od razu ciebie wyzywam od nie wiadomo jakich ale to świadczy o twoim poziomie i skończenia edukacji na poziomie podstawowym(daj boże). Zastanawia mnie tylko jedno kto ci założył konto na tym forum bo taki tłuk na pewno nie zrobił tego sam a i twój poziom kultury jest mniejsze zeru (mam nadzieje że już wiesz co to jest i że miałeś w szkole) Jeżeli tacy jak ty jesteście przyszłością naszej wspaniałej Polski to ja już współczuje sobie i dla narodu.

Dziecko z takim poziomem słownictwa jak ty nie powinien siedzieć na takim forum jesteś niekompetentną osobą i tyle. Po 2 każdy ma zdanie na które nie masz żadnego wpływu oceniłem po prostu twój screen a nie od razu ciebie wyzywam od nie wiadomo jakich ale to świadczy o twoim poziomie i skończenia edukacji na poziomie podstawowym(daj boże). Zastanawia mnie tylko jedno kto ci założył konto na tym forum bo taki tłuk na pewno nie zrobił tego sam a i twój poziom kultury jest mniejsze zeru (mam nadzieje że już wiesz co to jest i że miałeś w szkole) Jeżeli tacy jak ty jesteście przyszłością naszej wspaniałej Polski to ja już współczuje sobie i dla narodu.

Nie jesteś dużo lepszy, więc nie "mądralowałbym" się na Twoim miejscu. ;)

Twórcy tematu mówię brawo.. Za to że koksa na botach i pokazuje jaki to z niego pro w walce z kompem :)

Tak jak wyzej jest bez sensu tworzenie takich tematow. Tez udziele swoje piec groszy .

Sluchajcie!!!! Dzisiaj jak sie gralo w lola na dominione bylo 4 nieogarnietych graczy? Good story ? Yeah?

Screeny O NICZYM NIE MOWIA! Zacznijcie robic screeny elo a nie normalnych walk z botami lub newbie'ami ...

Za każdy kolejny zbędny post będą nagrody w postaci warnów, więc skończcie temat.

A może ktoś ma skrini z lamusowatymi przegranymi? Takie tez byłyby ciekawe :D

Ranked z dzisiaj.

Widać moj rating i powiem ze mialem najniższy z calego teamu a zagralem najlepiej..To był jedna z tych gier która na 99% powinna być przegrana. w pewnym momencie gry na początku, było 10:12 dla przeciwnego teamu, a wszystkie nasze kille (10) były moje.Mój team na początku praktycznie tylko feedował Twitcha. Potem moi gdy mieliśmy juz sporą przewagę coś tam zaczeli zabijać. ale i tak widać że nie szło im. Podsumowując gdybym nie zagrał chyba swojej najlepszej grry w LOL to była by kolejna wtopa i tyle.

no no gratulacje bardzo ładny wyczyn:d

A to moja gra fiddlem. Graliśmy we 4 więc myślę że jest to jakieś osiągnięcie.

fiddlee.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Penta Nunu:

file.html

http://imageshack.us/photo/my-images/845/taaa.jpg/

Dzisiejsza gra LeBlanc lorekk.jpg