imgur.com
Pochwal się screenem
Łapię i nie fapię!
Nie no penta jak penta.
Vampirku, a masz może na youtubie jak soraka bije solo barona ?. Albo ty biłeś, bo z chęcią bym to zobaczył .
@UP
trochę stare, ciekawe jak teraz sobie radzi AP soraka... chciałbym zagrać z taką jeszcze parę razy. Ostatnio widzłem taką może z 3 miesiące temu, szkoda.
Dobre . A ja myślałem iż vampir ze mnie żartuje, i mnie w konia robi
.
@upProsze. Solo AP Soraka.
Potężniejszy heal, Q zjadające mresa Baronowi... stary ten film jak cholera i nie jestem pewny czy nadal aktualny. AP Soraka na chwilę obecną nie jest viable pickiem, chyba że ktoś ma jakiś genialny build.
Ashe boty
31/6/13
Ashe Pvp
11/6/4
Ludzie, nie chodzilo mi o terazniejszosc tylko o sytuacje, prosil jak Soraka bije Barona to mu dalem filmik.
Nie tłumacz się, nikt nie ma za złe, że wrzucasz filmik pewnie z S1 jeszcze. Każdego ciekawi czy dzisiaj też dawała by rade tak na baronie, albo np. ma midzie, bo kiedyś to był OP champ i jako support i jako mid. Dobre czasy gdy Sona czy Janna był w cieniu, nie mówiąc o Taricu.
Ja prosiłem, to znaczy już mówiłem, iż myślałem vampirek mnie wkręca na gg . A tu zaraz kwas.
Dzisejszy mecz dawno nie gralem irelia
Widze, że przeciwny Xin za późno się obudził i przegapił pociąg z itemami na Defa i Hp...
nigdy rankedów nie grałem adc, aż dzisiaj odkryłem Urgota, masakra postać wielkii fun mam z grania ;] i nawet ładne staty mi wyszły w ostatniej grze
Poczułem wewnętrzną potrzebę wstawienia tego screenu pokazującego, jak bardzio chu*owe community ma League of Legends na Nordic East... Oczywiście byli to polacy, trolle od początku do końca, wbieganie pod turrety, specjalne feedowanie przeciwników (Na początku byłem 7/0...), ludzie którzy zastanawiają się czy nie zacząć grać w LoL'a: nie zaczynajcie... strata czasu... Ja kończę
http://puu.sh/3tIl0.jpgPoczułem wewnętrzną potrzebę wstawienia tego screenu pokazującego, jak bardzio chu*owe community ma League of Legends na Nordic East... Oczywiście byli to polacy, trolle od początku do końca, wbieganie pod turrety, specjalne feedowanie przeciwników (Na początku byłem 7/0...), ludzie którzy zastanawiają się czy nie zacząć grać w LoL'a: nie zaczynajcie... strata czasu... Ja kończę
po 1 to jest normal, po 2 nigdy się z czymś takim nie spotkałem, a gram już ponad rok, i w końcu może bądź tak miły i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, gram w lidze Gold i czasem spotkam jakiegoś (nawet nie troll czy jakiś burak) po prostu słabego gracza który nie feeduje specjalnie ale przez brak umiejętności, ale to jest moim zdaniem normalne, więc ludzie ogarnijcie LOL-a na normalach i zacznijcie grać rankedy + znajdźcie sobie znajomych do grania, przecież tyle ludzi w to gra, a na pewno wyeliminujecie część problemów
Ależ oczywiście, że nie wrzucam wszystkich do jednego worka, w końcu sam jestem Polakiem co nie? Podkreśliłem tylko, że jak coś TAKIEGO się stało, to oczywiście okazali się nasi rodacy, a znajomych do gry nie mam, bo większość moich znajomych gra w wowa na privach co mnie w ogóle odrzuca, więc w LoL'a gram sobie sam, czasami trafi się na prawdę fajny i ogarnięty team (Nie chodzi o ciągłe wygrywanie ale o radość z gry o czym większość 30tych lvli zapomina spinając d*py po 1 padnięciu ^^), ale jak dostaje się team taki jak miałem na podanym screenie... Traci się wiarę w człowieczeństwo i poziom intelektualny 90% community tej gry :>
@Edit
+ To niewiele grasz Ja gram już można chyba powiedzieć, że od trzech lat (Closed Bety) i może nie AŻ takie coś, ale coś tego pokroju zdarza się dość często
Nawet na rankedach...
Screen to jednak tylko screen. Fajnie by było gdyby istniała jakaś możliwośc wrzucania replaya z całej rozgrywki. Dlaczego tak ? Bo ze screena wnioskuję (przy statach, np. 20:2) tylko to, że przeciwny team był mierny i nie było trudno go pokonać. Dobre walki to wyrówanane walki i niezłe akcje. Na koniec statystyki nie mówią jak nam poszło na early i na mid game, i kto właściwie pokazał się z najlepszej strony, itp.
(może zna ktoś sposób na zapisanie replaya z LoLa? bez wirusów i działający jak należy- bo pamiętam kiedyś coś takiego było ale np. wywalało LoLa po starcie gry...)
Po prostu "LOL Replay" oficjalny program do nagrywania rozgrywek, zatwierdzony przez Riot, prosty w obsłudzę i możesz zgarniać i wrzucać na neta nagrania z gier
tsukineko, możesz narzekać na eastowe community, nikt ci nie zabroni, ale gwarantuję ci, że na weście community jest 10x gorsze, ludzie myślą, że jak mają tą plat/diament to są najlepsi na świecie bo przecież w soloq na diament 3+ dobiera im prosów, niestety, tak nie jest . Po graniu na weście od momentu podziału i przeniesieniu się na easta 3m-ce temu uważam, że community na eascie jest o wiele lepsze
Tak ale jak to było na stronie typu kwejk tylko związanej z lolem (Nie jestem pewien czy mogę podać link o_o): "I tu i tu jebali moją matkę, ale przynajmniej na west'cie piszą to poprawnie".