Pochwal się screenem

Nieźle Nawaleniec gratulacje:) może pora zacząć gry rankingowe, bo widać że trollem nie jesteś :) a brakuje dobrych graczy w rankach;/

Juz od jakiegos czasu zastanawiam sie nad rankedami,ale jakos nie potrafie sie przekonac :D

Juz od jakiegos czasu zastanawiam sie nad rankedami,ale jakos nie potrafie sie przekonac

Rankedy to przekleństwo i błogosławieństwo jednocześnie. Będziesz je uwielbiał, a także nienawidził. Zastanów się, czy chcesz pozostać sobą i grać tylko dla czystego funu, czy jednak podążać mroczną ścieżką bohaterów i stać kimś zupełnie innym ? Think about it and choose wisely.

Przesadzasz. Rankedy nie są dla ludzi którym nerwy puszczają na normalach. Trzeba być opanowanym i , co jak co, ale operować skillem w łapie. I to niezłym bo czasem trzeba wyciągać team z gówna.

Przesadzasz. Rankedy nie są dla ludzi którym nerwy puszczają na normalach. Trzeba być opanowanym i , co jak co, ale operować skillem w łapie. I to niezłym bo czasem trzeba wyciągać team z gówna.

Jakby na normalach nie trzeba było być opanowanym i operować dobrze skillem. To o czym pisałem wymaga podejścia z dystansem, bo to tylko gra końcem końców (I'm so joker...) Chciałem tylko zachęcić kolegę do zagrania i posmakowania gry na poważnie, bo jednak ludziom nawet na niskich Ligach zależy na wbiciu tych League Points i wyjściu z dywizji. Aż się zdziwiłem, że jest ktoś z 30 lvl kto jeszcze nie grał na solo/duo ranked...

http://puu.sh/3z50i.jpg

Nie zadzieraj z teemo żółtodziobie! Po tej grze dostałem 3 honory od drużyny bo wycarrowałem topa i bota xD Spelli nie widać a były to: Smite i Flash, tak... Teemo jungler op ap tank support, any problem?

A tak poważnie, bawiłem się w lekki trolling (Ale bez feedowania specjalnie) i ostatecznie wyszło, że wygraliśmy dzięki moim blinding dartom umożliwiającym Vayne double pentę podczas gry xD

6t192wbhj575.jpg

A oto mój off tank, na początku w jungli, a potem zmiana itemków bo team feedował, ale nie dałem i do przodu. To dopiero trolling :D.

O, Yi w ad. Dobra robota, a grasz czasami Yi w ap ? Myślę, że nawet nie potrzebowałbyś wtedy robić go w cokolwiek pod tanka, dasz trochę hp (z itemów pod ap ofc) i starczy do sprzątania mapy. (póki jeszcze możesz, chyba, że zaspałem reworka...)

Nie gram yi pod ap, rwork wejdzie w następnym patchu ale już nie boję o tego chempiona bo zabiorą mu ap a zmocnią ad, no i dobrze.

Za łatwo można było wbić nim pente

Po reworku Yi wróci do łask, a staty będą wyglądały u fanów tego małego samuraja, tak jak na załączaonym wyżej screenie (przynajmniej na początku po patchu, póki ludzie się nie przyzwyczają). Jednak ostatnio widuję Yi ale AP, więc gracze korzystają póki mogą widocznie :)

A jak wyjdzie nowy Yi, kiedy z Q ma przelicznik 1 z kawałkiem, to na pewno nie będzie łatwo. Moim zdaniem ten rework to świetna robota. Nie dość, że wskakuje w ludzi, robi masakrę, to jeszcze z auto hitów nieźle klepie. Jedyne co mnie boli, to fakt, że jego pasywka od teraz nie będzie na stałe nabijała licznika, tylko po ciosie pozostanie nam kilka sec na wykonanie kolejnego, albo stracimy ładunki. Z balansem jest ok. Przeliczniki nie są kosmiczne, ale też nie sprawiają, że jest bezużyteczny. Dla mnie wielki +

Jak tu carrowac, jak sie nie dają ;/ jakby grali ostrożniej jak ja ;/

Taki tam support.

http://i.imgur.com/Wm5J3vI.jpg

Takie tam 5v4 ;)

@HandlarzBawelny

Grasz Pantheonem i dziwisz się, że nie możesz gry wygrać? Przy czym mieliście team składający się z samych AD-ków bez jakichkolwiek CC. Po pickach dało się już wywnioskować, że late przegracie. Pantheon dużo robi... ale w mid-early. Potem on robi tyle co jakaś LB mogąca złożyć 1 osobe na kombo. W tym rzecz, że ona potem ma jak uciec. Spartanin już niezbyt.

Problem leżał też w tym lee sinie. Pewnie te pierwsze fragi złapał w early, a zbudował go pod fulltanka. Głupota...

@Avitus

Ładna gra supportem, jednak ten shen z kamyczkiem delikatnie niepokoi xD.

@JunioR

Dziwne jak przeciwnik to przegrał :D Anyway Gj

http://img7.imageshack.us/img7/4258/1qk.png

Takie tam 7 rankedów teamowych :)

lugl.jpg

48k0.th.jpg

A taka pierwsza jungla Vi ;)

lgfv8m2kyds6.jpg

Nie wiedziałem co składać więc na czuja :)

W lolu na boty rly są łatwe weź zagraj w hona i na boty to są trudne cholerstwa.