Jak to lee sin, postac do early mid game natomiast duzo traci w late. Gz anyway ale jak wiadomo raczej kassadin nawet ze slabym lee nie mialby szans ;s Patrzac po jaxie ktory rushowal hextecha jako pierwszy item, top musial miec dosc latwa gre
Pochwal się screenem
Wystrzeliłem z łuku ashe, nie ma jak szybka strzała :
Mecz był ciężkawy bo do 30 minuty przegrywaliśmy i dostaliśmy nieźle po tyłku. Straciliśmy mid, top, ja bota trzymałem. Jednak międzyczasie padła wieża od nexus'a jak literówka to sry. Liczyłem iż przeciwnik popełni błąd i popełnił, nie postawił warda na baronie. To odwróciło losy spotkania, gdzie z defensywy przeszliśmy do ataku. Też dobrą rolę wypełniał support.
Mam pytanie ? Na cholere ci 2x Infinity ? Dajac tam wyciagnalbys duzo wiecej dpsu. Pamietaj, ze passywka z critdmg na IE nie kumuluje sie..
Zawsze coś wsadzam podwójnego, wiem iż się nie kumuluje, ale za to większy dmg . Tym bardziej potrzebowałem wysokiego dmg, wiem mogłem wsadzić ten itemek do przebicia pancerza, jednak mam taki a nie inny bulid i go nie zmienię
.
Dobij 30lvl to nawet ludzie z brazu cie za taki build wysmieja. Jak tak bardzo dmg chcesz to juz mogles tam drugi BT wsadzic chociaz to nadal idiotyczny pomysl.
Malza może nie jest usless, ale na tle innych apc, wypada kiepsko ..Dobry żart,masz więcej?Malza jest cholernie op i nie jest zbyt trudny.
Co do op malzy sie nie zgodze. Strasznie latwo go zcountrowac za pomoca QSS.
Dobij 30lvl to nawet ludzie z brazu cie za taki build wysmieja. Jak tak bardzo dmg chcesz to juz mogles tam drugi BT wsadzic chociaz to nadal idiotyczny pomysl.
No i co z tego . Mam swój bulid jak komuś się nie podba no to dowidzenia
. Tutaj nie chodzi mi głównie o bulid, ale pokazanie czego się nauczłem. Już nie gram pod kogoś tylko pod siebie, i to najlepiej wychodzi.
Oj teraz 90% graczy to grają według takiego planu i ich ideałów (streamerów). Nie spinajcie do chłopaka, kiedyś zrozumie, że marnuje unikalny pasyw z IE, ale co tam - też lubię się pobawić czasem, takim lee złożyć sobie 5 bloodthristerów, albo zrobić J4 pod attack speed i gra się fajnie, tutaj nie chodzi o build, tylko bardziej o umiejętność.
A ja tu wrzucę co jakiś czas screena z normala, bo miałem bana za kradzież rp, a jak uregulowałem płatność po 5 miesiącach to spadłem do brąz 5, a z tego gówna zamiaru nie mam wychodzić. Cóż... Czas czekać na sezon 4. ;P
To ja się też dorzucę tutaj. Fakt faktem, że grane na normalu, końcówka 28 lvla, więc możecie mi jedynie na słowo wierzyć, że Vayne była wymagającym przeciwnikiem od początku do końca.
@down
Ja wrzucam na imageshack, gdy wrzucę przechodzę do linków, wybieram kod forum, czy jakoś tak, kopiuję i kasuję to co się nie znajduje między [i M G] i [/ I M G]. Twój obrazek właściwie gotowy.
Tak się pochwale trudną grą w cholere. Gram ziggsem, bo za darmo i składałem builda pod najwięcej ap. Btw jak wrzucacie te zdjęcia co nie trzeba w linka wchodzić? ;d
^ up to ci gratuluje...
jak w tym sezonie będziesz mieć bronze V to nawet jak w następnym wygrasz pierwsze 5 rankedów to zaczniesz z bronze I/ silver V
Ja osobiście niedługo wbijam gold. żeby w 4 sezonie wystartować z platyny/gold.
Poważnie? To nie wiedziałem o tym, ta, problem w tym, że z tego gówna się wyjść nie da. :s
@2UP
Z d*py info. Nie, jak wbijesz golda to nie będziesz zaczynał od żadnej platyny tylko silvera 2/1 jak w poprzednim sezonie.
@Up
Nie, to tak nie wygląda. Carry-ing brązów to najbanalniejsza rzecz na świecie. Jesteś słaby i dlatego siedzisz w tzw. gównie. Pierw popatrz na swoje błędy człowieku. 20 minuta 100 csów, 0 objective-ów znając życie i miliard rozegranych normali. Nie wyjdziesz bo nie potrafisz - to jest powód. Jesteś w dywizji na którą zasługujesz.
Akurat teraz gram rankeda i co, jest sobie nidalee na supporta 5 razy przyciągnął ją thresh i 5 razy zabił ją ez i co ? To moja wina?
Co do op malzy sie nie zgodze. Strasznie latwo go zcountrowac za pomoca QSS.
Nie ma to jak rashowanie QSS na midzie.
No i co z tego . Mam swój bulid jak komuś się nie podba no to dowidzenia . Tutaj nie chodzi mi głównie o bulid, ale pokazanie czego się nauczłem. Już nie gram pod kogoś tylko pod siebie, i to najlepiej wychodzi.
Pogadamy na 30 lvlu jak zaczniesz grać rankedy, uwierz mi, ale składanie 2xIE to marnowanie slota.
@2UPZ d*py info. Nie, jak wbijesz golda to nie będziesz zaczynał od żadnej platyny tylko silvera 2/1 jak w poprzednim sezonie.@UpNie, to tak nie wygląda. Carry-ing brązów to najbanalniejsza rzecz na świecie. Jesteś słaby i dlatego siedzisz w tzw. gównie. Pierw popatrz na swoje błędy człowieku. 20 minuta 100 csów, 0 objective-ów znając życie i miliard rozegranych normali. Nie wyjdziesz bo nie potrafisz - to jest powód. Jesteś w dywizji na którą zasługujesz.
Mi się zdaje, że jeżeli w s2 byłeś w goldzie i np. wygrasz dajmy 6-7 gier a te 3-4 przegrasz to będziesz zaczynał z golda.Na to był jakiś przelicznik, ale nie pamiętam jaki.
A z drugiej strony nie potrafię grać rankedów bo są tam tak irytujący ludzie, którzy ciągle obrażają i Ci najmądrzejsi co biorą buildy z lcs i hejtują jak ktoś ma innego -.-
Nie wytrzymuje psychicznie i przez całą rundę mam ochotę wyjść, a na normalu mogę się jakoś normalnie wyluzować i grać.
Cos mi sie Grucaa wydaje, ze grac zbytnio nie potrafisz albo przynajmniej masz za male doswiadczenie w grze. Kto ci karze go rushowac ? Koszt to chyba okolo ~1300 wiec mozesz na drugi item dac. Nigdy nie buduj na sile jak ci pisza w jakis tam poradnikach, bo nigdy nie ugrasz. Buildy zawsze sa sytacyjne i zalezny od przeciwnego teamu.
Cos mi sie Grucaa wydaje, ze grac zbytnio nie potrafisz albo przynajmniej masz za male doswiadczenie w grze. Kto ci karze go rushowac ? Koszt to chyba okolo ~1300 wiec mozesz na drugi item dac. Nigdy nie buduj na sile jak ci pisza w jakis tam poradnikach, bo nigdy nie ugrasz. Buildy zawsze sa sytacyjne i zalezny od przeciwnego teamu.
Gram od bety lola, za czasów kiedy to jeszcze riot miał tylko amerykański serwer, więc radziłbym tobie mnie nie pouczać.Owszem nikt mi go nie każe rashować, ale jak malza wbije 6 i nic mu nie stoi na przeszkodzie to po prostu wbija jak koleś ma 3/4 życia i zabija.Możesz sobie kupić na początku ten inny item, ale znowu po przyjściu na linie malza odczeka sobie te 50-60 sekund wbije i zabije, a raczej tak golda nie wyfarmisz na qss, więc twoja nadzieja to early game .
Moze od bety grasz, ale po twojej gadce widze, ze pojecia o grze nie masz. Dmg malzy polega na jego combo z ulti, gdy przerwiemy to za pomoca QSS malza staje sie bezsilny. Pocwicz jeszcze troche.