Postanowiłem, że i ja się pochwalę wynikami gier, kiedy to znów zacząłem grać AP Tristaną, tym razem na rankedach.
Pochwal się screenem
Moze od bety grasz, ale po twojej gadce widze, ze pojecia o grze nie masz. Dmg malzy polega na jego combo z ulti, gdy przerwiemy to za pomoca QSS malza staje sie bezsilny. Pocwicz jeszcze troche.
Ty jakiś ciężko myślący jesteś ? Wiem, że qss to na niego counter item, ale musisz wyfarmić na niego w early, bo po 6 lvlu malza zaczyna zabijać, a jak kupisz jakiś inny item to po prostu grająć przeciwko dobremu malzie będziesz przychodził na linie będziesz pushowany i zabijany, a jak sobie kupisz tego qss jako 2 item to nafeedowany malza będzie zbijał z linii i gankował inne, zaś jeżeli kupisz qss jako 1 item to będziesz bez dmgu, ale spokojnie farmić będziesz mógł, polecam myślenie zanim napiszesz następny post...(Inna sprawa jak ktoś gra morganą.)
Moze od bety grasz, ale po twojej gadce widze, ze pojecia o grze nie masz. Dmg malzy polega na jego combo z ulti, gdy przerwiemy to za pomoca QSS malza staje sie bezsilny. Pocwicz jeszcze troche.
pozdro poćwicz grę malzaharem, bezsilny bez ulti, durnoty wypisujesz ogromny dmg z q do tego dochodzi procentowo z w jeśli jest dobrze położony skill podczas tf to wtedy hp szybko schodzi do tego masz e i twój pokemon, przez caly tf możesz nie zapodać ulti a i tak zrobisz wielki dmg
Wczytaj sie bardziej.. Ja to mowie caly czas o fazie liniowej przeciwko malzaharowi, gdzie zrobi ci dmg tylko z e przed 6, bo bylejaki ogarniaty zawodnik uniknie jego Q i W. Na 6 sie zmienia, bo moze zlapac na combo dlatego wtedy wlasnie potrzeby jest QSS i nie ucz mnie grac.
bo moze zlapac na combo dlatego wtedy wlasnie potrzeby jest QSS
Powie mi ktoś co to jest QSS ? ^^
Jezeli dobrze pamietam to rozwiniecie tego skrotu to Quick Silver Slash, cos takiego. Jest to item, ktory ma podobne zastosowanie do Cleans'a(Summoner spell ktory zdejmuje z nas prawie wszystkie negatywne efekty. Nie zdejmuje on np. ulti ww i ulti malzy). Natomiast QSS to troche lepszy cleans, bo wlasnie dzieki niemu mozemy zdjac ww. ulti malzy i ww ( jezeli mnie pamiec nie myli, nazywa sie je disablerami ale pewny nie jestem).
QSS sklada sie z tego drozszego itemu na MR (negatron cloak chyba). Daje on tylko MR i wlasnie ten super active. W tym sezonie riot dal mozliwosc ulepszenia QSS na Scimitara (QSS + BF Sword), dzieki czemu jest to czasami core item na ADC(czesto vayne).
" @2UP
Z d*py info. Nie, jak wbijesz golda to nie będziesz zaczynał od żadnej platyny tylko silvera 2/1 jak w poprzednim sezonie.
@Up
Nie, to tak nie wygląda. Carry-ing brązów to najbanalniejsza rzecz na świecie. Jesteś słaby i dlatego siedzisz w tzw. gównie. Pierw popatrz na swoje błędy człowieku. 20 minuta 100 csów, 0 objective-ów znając życie i miliard rozegranych normali. Nie wyjdziesz bo nie potrafisz - to jest powód. Jesteś w dywizji na którą zasługujesz. "
ahah to wytłumacz mi czemu ludzie mają po 50 winów i są w diamond? ( średnio 50 win na 80 gier )
GÓWNO SIĘ ZNASZ TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ.
Dziękuje postoje.
A, to wiem. Denerwuje mnie to jak ktoś pisze skrótami, których nie rozumiem, to wiem co to za item, z tego co pamiętam to jak użyje się tego itema to jeszcze przyspiesza na bodajże 1 sekunde.
" @2UPZ d*py info. Nie, jak wbijesz golda to nie będziesz zaczynał od żadnej platyny tylko silvera 2/1 jak w poprzednim sezonie.@UpNie, to tak nie wygląda. Carry-ing brązów to najbanalniejsza rzecz na świecie. Jesteś słaby i dlatego siedzisz w tzw. gównie. Pierw popatrz na swoje błędy człowieku. 20 minuta 100 csów, 0 objective-ów znając życie i miliard rozegranych normali. Nie wyjdziesz bo nie potrafisz - to jest powód. Jesteś w dywizji na którą zasługujesz. "ahah to wytłumacz mi czemu ludzie mają po 50 winów i są w diamond? ( średnio 50 win na 80 gier )GÓWNO SIĘ ZNASZ TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ.Dziękuje postoje.
a milej się nie da co ?.
Jezeli ludzie mieli w tamtym sezonie po 2500 elo, to co sie dziwic, ze byli od razu w diamenciu lub blisko. Jak dobrze wiadomo, na poczatku sezonu ludzie mieli duze mmr, przez co nie musieli wygrywac dziesiatek gier zeby przeskoczyc kilka dywizji. Majac zloto w s3, jestem raczej pewny, ze w nastepnym sezonie dana osoba ze zlota wyladuje w ~s2. Platyna w goldzie, diament w platynie i challanger w diamencie. Wydaje mi sie, ze takie cos bylo by najlepszym rozwiazaniem.
Spinali dupe, że pod adc robisz, czy nie ? ^^
Btw. gj
Na początku ale po tym jak zrobił na linii 4/0 z crit dmg Ashe support zmienili zdanie
Ciekawe, pierwszy raz cos takiego widze. Pewnie niezla frajde miales
Miałem frajdę gdy miałem więcej cs w early niż Draven ^^
Nie mieli żadnej tankowej postaci . Więc poszło gładko gj.
65-cio minutowa gra, sporawo. Mam taka rade. Dla ADC LW jest duzo lepszy niz BC.
Właśnie zastanawiałem się czy kupić LW, ale jednak zdecydowałem się na BC.
1001 win,gratuluję ^^