Pochwal się screenem

W lutym 2011 zacząłem, ale miałem duże przerwy. ;d

Żeby nie było oftopu to się pochwalę, teraz mnie wyśmiewajcie, że penta na normalu to jak na botach i że master yi jest zbyt op (wiem)

http://scr.hu/10d6/q88ht

http://scr.hu/10d6/0x4fb

Jezeli ludzie mieli w tamtym sezonie po 2500 elo, to co sie dziwic, ze byli od razu w diamenciu lub blisko. Jak dobrze wiadomo, na poczatku sezonu ludzie mieli duze mmr, przez co nie musieli wygrywac dziesiatek gier zeby przeskoczyc kilka dywizji. Majac zloto w s3, jestem raczej pewny, ze w nastepnym sezonie dana osoba ze zlota wyladuje w ~s2. Platyna w goldzie, diament w platynie i challanger w diamencie. Wydaje mi sie, ze takie cos bylo by najlepszym rozwiazaniem.

no blisko jesteś :)

Jeżeli mając np. Gold V. (w s3) wygrasz pierwsze 5 rakedów ( w s4 ) solo q ( czy tam 10 nie pamiętam ) to jesteś wyżej niż gold V np. Gold II etc.

Jeżeli wygrasz 5 to Gold V. A jak wygrasz np 3. to Silver I.

Serio 1000 winów na normalach? Przecież to nic pozytywnego. To tylko oznacza , że nadal nie jest się gotowym na rankedy.

Tak jest, yi jest teraz dosc mocny. Mozna go w sumie nawet op nazwac, dlatego jest banowany w kazdej grze(przynajmniej u mnie ;s)

Pewnie, nie jestem gotowy na rankedy, ale wchodze do gry i odrazu 3 osoby idą na mida, płaczą obrażają, to nie mam ochoty grać rankedów. Na normalu takich rzeczy nie spotykam prawie w ogóle.

Pewnie, nie jestem gotowy na rankedy, ale wchodze do gry i odrazu 3 osoby idą na mida, płaczą obrażają, to nie mam ochoty grać rankedów. Na normalu takich rzeczy nie spotykam prawie w ogóle.

jak grasz rankedy to naucz się grać wszytkie linie a nie tylko mid, ja nigdy w te dyskusje się nie wdaje, i mam gdzieś że ktoś zamówił linie, jeśli mam wyższy pick to i tak wezmę taką linię jaka mi się podoba a jeśli wybieram ostatni to gram to co zostało

ale na prawdę załamać się można już 4 raz w gold 1 i nie mogę awansować ;], ale to jest przez brak skilla :(

Potrafie grać każdą linią oprócz jungli, ale nie chodzi o mnie, wybieram topa biore postać tamci się kłócą o mida, nagle jeden rezygnuje, bierze 2 postać na topa, kiedy jest już jungler i top, pisząc, że to on idzie, a ja mam iść pod supporta.

Gordon glupie gadanie, bo kazdej lini nie da sie nauczyc grac. Jezeli bedziesz w kazdej grze gral inna linie to nigdy nie ogarniesz jeden dobrze. Na wyzszym poziomie spotkasz ludzi, ktorzy graja tylko mida od 2 lat i gdy ty pojdziesz na przeciw niego nie bedziesz miec szans. Starajcie sie juz od poczatku wybrac jedna pozycje i ja grac caly czas.

Ale tam gdzie ja się znajduje na rankedach to tak to nie wygląda za***ią instalockiem i tyle. :D

no blisko jesteś Jeżeli mając np. Gold V. (w s3) wygrasz pierwsze 5 rakedów ( w s4 ) solo q ( czy tam 10 nie pamiętam ) to jesteś wyżej niż gold V np. Gold II etc.Jeżeli wygrasz 5 to Gold V. A jak wygrasz np 3. to Silver I.

Czy ty się człowieku dobrze czujesz? Gadasz głupoty bo te informacje sobie sam wymyśliłeś w przekonaniu, że jesteś silverem i jak wygrasz 4 to już będziesz goldem, oj nie tak nie będzie. Może jak będziesz Gold 1 to w następnym sezonie wystartujesz jakoś od 4/3 ale to tylko przypuszczenia i możliwości.To są twoje przypuszczenia( w dodatku 100% nie trafione). I trochę kultury bo cwaniaka na forum to każdy potrafi a potwierdzenia swoich informacji nie masz.

PS: Problem? Byłem gold w 1600~ S2. Wygrałem 4/5 meczy i przydzieliło mnie do Silver 2. NIE DO PLATYNY DUDE

Natomiast ja mialem w s2 jakos ~1670 i po 4/5 wygranych mialem g3 ;s

Pro fizz.

http://img842.imageshack.us/img842/5497/r2dx.png

Zasloniles jego staty.. widac tylko 15lvl.

Up. Wystarczy popatrzeć na ilość golda uzbieranego i lasthity aby uznać iż to nie był dzień Fizza.

Ale sie chcialem ze stat posmiac :(

4kex.jpg

Csy gówniane, bo wg. mnie siła kassadina jest w jego roamie :) W przeciwnym teamie Caitlyn 2/12 z diamentu jakoś rady sobie nie dała. (STOP BOOSTEROM)

@reszta gier to trollowe normale, tu nie ma czym się chwalić ;d

Czy ty się człowieku dobrze czujesz? Gadasz głupoty bo te informacje sobie sam wymyśliłeś w przekonaniu, że jesteś silverem i jak wygrasz 4 to już będziesz goldem, oj nie tak nie będzie. Może jak będziesz Gold 1 to w następnym sezonie wystartujesz jakoś od 4/3 ale to tylko przypuszczenia i możliwości.To są twoje przypuszczenia( w dodatku 100% nie trafione). I trochę kultury bo cwaniaka na forum to każdy potrafi a potwierdzenia swoich informacji nie masz.PS: Problem? Byłem gold w 1600~ S2. Wygrałem 4/5 meczy i przydzieliło mnie do Silver 2. NIE DO PLATYNY DUDE

haha to ciekawe że swoim 1 kontem mając ~1500 elo w s2 jak wygrałem wstępne gry w s3 ( wszystkie ) zacząłem w gold I.

I nie zgrywam cwaniaka. To że jesteś idiotą i nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie moja wina.

UP - Domestos1, nie wyzywaj ludzi od idiotow jezeli nie masz dowodow, ze zle mowil. Nie wiadomo co w s4 Riot zrobi. Moze usuna ligi i znowu bedzie ELO ? Nikt tego nie wie Domestosie.

Wiesz co jest ciekawe? Że przed sekundą mówiłeś, że wychodzisz do Golda żeby zacząć od platyny :) Czyli jesteś w silverze. Przeczysz sam sobie dude. A ty jak nie miałeś, tak nie masz żadnego potwierdzenia twoich informacji.

@up

psst.. ale to jest domakos a nie domestos XD anyway, owned.

UP - Domestos1, nie wyzywaj ludzi od idiotow jezeli nie masz dowodow, ze zle mowil. Nie wiadomo co w s4 Riot zrobi. Moze usuna ligi i znowu bedzie ELO ? Nikt tego nie wie Domestosie.

Po 1. Riot już mówił o zmianach. Nadal będą ligi tyle że z SIlver V będzie można spaść do Bronze I i inne zmiany...

Po 2. Naucz się czytać bo domestos to ty chyba piłeś pisząc swój koment.

Żeby nie było off topu.

9iwu.th.jpg

9nsq.th.jpg

@Edit

up nie mam potwierdzenia ? ... to ciekawe czemu ludzie mają 50 win i są w diamond/platyna...

Za mało wiarygodne?

Poczytaj na google.pl

Nadal nie wierzysz? sorki nie moja sprawa.

I napisałem że wchodzę do golda, masz rację. Niedługo się to stanie. I w s4 jak wygram wstępne gry( wszystkie ) i przeciwnicy będą na w miarę wysokim poziomie to zacznę od platyny.

Pozdro.