Dobrało przecież dobrze. Ten gównix z golda ma 16 rankedów przegranych więcej, czyli ma niskie elo. Obvious stuff.
Pochwal się screenem
Wprawdzie screen nie mój, ale myślę, że mogę go upublicznić. Mój facet i jego drugi dzień gry w League of Legends . Statystyki 18/0.
A tu moja gra Materem. Nie grałem na botach xD.
@up
Tylko ja nic nie widzę?
Razem z kolegami postanowiliśmy zrobić wyzwanie Ultimate Bravery ; )
I wbita quadra Singedem : D
No konkretnie Gratuluje chłopakom tych 7 rankedów
Mi udało sie wygrać tylko 4 z rzędu
Darmowe Rpki do 22.11.2013

Tu jedna z moich ośmiu gier Maokaiem ( 6 wygranych normali, 1 przegrany normal i 1 przegrany ranked :| ). Dość łatwa gra była, ich Lee Sin'a sam mogłem pokonać, nie próbował nawet mi counter-junglować. Może się zbyt bardzo ekscytuje normalami, ale dopiero co zaczynam Maokaiem grać. Nie ma to jak pochwała od randomowego gracza
4 rankedy pod rząd wygrane
GZ. To byl malph w jungli czy na topie ? Ten ROA tak mi srednio do niego pasuje ;p
Nah, roa jest okej, średnio to pasuje solari
Solari jest okej, coś mi te merkury nie pasują
Znaczy ostatni rank grałem na topie, jednak na mid poszła Riven. Jednak padła 2 razy, więc wymieniliśmy się pozycjami ja mid ona top (więc musiałem iść w magic def ).
Ostatni dzień sezonu, przeczytanie informacji o braku resetów na preseason i myśl "i tam muszę wbić, więc czemu nie dziś?". Series won 3:1
Tak, wiem, to żadne osiągnięcie bo to tylko gold. No, ale w końcu się udało po czterech fail promo...
Gratki to tak ja się cieszyłem iż jestem w silver . Pamiętaj jednak tier V to kwasowy tier
.
Solo barona, blue zdobyłem zanim golem do mnie podlazł tak samo red, ap i ad postacie w 3 sekundy zabijałem, tanka w 6sekund
Dodam że grałem 1 raz Varusem. Te 2 dedy to gangi były - .- Na topie siedza w trzech i pushują ja od tyłu i potrójne zabójstwo
500dmg z ulti szło i 240ad + 60ap. Miałem 300dps a atak sped 2.32 huhauah
Mogłeś iść w full ad, po co mieszać ;p. Jak już to mogłeś kupić Trinity Force bardziej op przedmiot niż kapelusz. No i ta riven była najsłabszym ogniwem w waszym teamie. Szkoda iż nie pokazałeś co zbudował przeciwny tank jestem ciekaw ;p.
Tu jedna z moich ośmiu gier Maokaiem ( 6 wygranych normali, 1 przegrany normal i 1 przegrany ranked :| ). Dość łatwa gra była, ich Lee Sin'a sam mogłem pokonać, nie próbował nawet mi counter-junglować. Może się zbyt bardzo ekscytuje normalami, ale dopiero co zaczynam Maokaiem grać. Nie ma to jak pochwała od randomowego gracza
Gralem z Toba, jak mi supportowałeś. Swietnie Ci szlo, nick: Cornchucker. Może pamiętasz.
Takie tam 5 wygranych ;P