DAMN DAJAMOND SERJES
Pochwal się screenem
najs ! szkoda że po fakcie
ja ostatnio miałem serie 9 wygranych 1 przegrana w ostatnich 10 grach
gold 4 na plat5 w 6 dni
Pewnie zostałeś sam na serwerze i cię wrzuciło do diamonduuuu ... a tak serio to gratki .
Tak dzisiaj fajnie mi poszły te 3 rankedy, że aż postanowiłem tu wrzucić - co mi szkodzi. Jutro podziękuję kumplowi w szkole za jego genialny supp, bez którego bym tego teraz nie wrzucał.
@down Nie ogarnąłem na początku wstawiania obrazka, jak z początku jest ta taka ikonka śmieszna, czy coś to za moment obrazek pewnie się pojawi ;p
Up wyżej nie wiem ale nic nie pokazuje pliku nie odnaleziono chyba iż ja tak mam .
Nie ważne już pokazuje .
Ładnie.
Ja sobie pyknąłem z Stradlinem jungle Teemo. Wiadomo, premade i jednego flamera typu "omg teemu report" mniej Poszło zaskakująco łatwo, nikt nie miał żadnych problemów z tym. Oczywiście szybkie blue, a potem na reda czekać. First Blood był mój. Tylko nie umiem nim gankować i bardziej tak chodzę po jungli. Bardziej w tej grze byłem jako support. Teemo może nie najlepszy wybór, ale chyba nigdy wcześniej się tak dobrze nie bawiłem
No i teraz druga gra. Tu byłem bardziej ofensywny. Tak jak wcześniej First Blood na wrogim junglerze. Sion na początku klnął na mnie, że troll i tak dalej, ale okazało się, że Teemo nie jest taki zły
Teemo na jungli jest zabójczy a to czemu ?. Może ganki ma średnie, ale z w na pewno coś tam dogoni. Kontrola mapy za pomocą grzybków, masz łatwiejszą drogę jeśli na midle gra ktoś kto nie potrzebuje many (bierzesz blue i wardujesz z grzybków całą mapę) - wrogi jungler ma wtedy ciężko. Z drugiej strony jeśli przeciwny team będzie kupować vision ward i orcale nie masz życia. No i jak już pisałem na 2 lvlu możesz iść zaczaić pod redem wrogiego junglera i mu ukraść (pod warunkiem iż znasz jego jungle). No i obciążasz z wardów supporta. Chociaż cleara nie ma szybkiego.
Pierwsza gra hecarim'em przegrana 12:9 z troll team'em
Druga gra :
@up "zakaz hotlinkowania"
Nie działa.
@up
teraz działa niestety same linki nie mogę obrazków
No ładnie, ładnie
Btw. Polecam wrzucać screeny na ifotos.
Trening topa na rankedy (no i wybór championa na tego jedynego) :
Donger Power
Miałem przyjemność grać z kumplem Ezami vs Heimy. Zgroza. Nikt mi nie powiedział, że w LoLu kiedys będę musiał się przedzierać przez coś a'la linia Maginota Cały ten rząd działek blokował mi moje Q. Miałem na linii 0/2. Całe szczęście dobrze wyszło pozostawienie drugiego Eza na bocie do defowania wieży i moja pomoc na topie. Parę asyst i już zaczynałem zabijać, choć nie było wcale tak łatwo. A potem, jak ulty się na dobre rozlatały wieżyczki padały na strzała. Ale nigdy więcej przeciw Heimom. To IMO dziwna gra.
HAHA a myślałem ze będzie ostry wpier.... KATA FTW !
To było dość oczywiste, że wygracie. Przeciwnik nie miał jak zatrzymać waszego 5x ulta tym Mordechajem
A ten tryb jest śmieszny. Bo dzisiaj ja grałem z moim partnerem teamowym i mieliśmy x5 ziggs po swojej stronie i przeciwnej było x5 razy vi ;p. I zamiast nasi zigsy grać to sobie wrzucali dynamit między sobą aby pofruwać ;p. I każdy czekał i wchodzi na minę i leciał w powietrze ;p. No i mój partner wyczerpany po walce wskoczył za dragona i chciał wrócić, a ja ciach bomba na dragona i omal nie padał ;p.
Inne oblicze lola, ale ludzie nadal nie rozumieją iż to tylko zabawa ;p. Jednak jak masz znajomych możesz świetnie się bawić.