Pochwal się screenem

Screen ten można podsumować 2 słowami - gg matchmaking. W drużynie przeciwnika dno i metro mułu, ale u mnie dno i półtora... Myślałem że ludzie na forach narzekają na reset bo nie mają się czego przyczepić, a jednak na własnej skórze się przekonałem - jak można ładnie skopać wyszukiwanie gier, w którym jedynym warunkiem jest 5 unranked vs 5 unranked...

t74w.png

Poprzednią grę skończyłem 6/5/3 Sivir, 5/1/1 jak wychodziłem z bota ok 15 minuty (w tym czasie Kayle 8/0 i Wu 6/0...).

Też mi się nie podba to iż muszę rozegrać te 10 rankedy bo to lotria jest.

Nie zgodzę się.

Pierwsze mecze zawsze były z bronze/silver i stopniowo ( do 10 meczu ) byli coraz trudniejsi przeciwnicy.

Jeżeli ktoś jest dobry to pierwszych 5 gier nie ma prawa przegrać (grając solo). Jest to lepsze niż zaczynanie od 1000 elo ( startowe? ).

Więc graj na liniach które łatwiej carrują. Albo bądź jeszcze lepszy.

Gry po resecie nie są całkowicie losowe. W dalszym ciągu gra dobiera przeciwników zgodnie z twoim (obniżonym) MMR. To nie tak, że gra patrzy po dywizjach i przeciwnikowi daje former diamenty, a tobie 4ever bronze. Ciekawe, że moja znajoma z wynikiem 6-4 wróciła do swojego bronze 2 - niezbyt wysoko, ale jakoś 6 meczów wygrała, w tym kilka z nich carrowała własnoręcznie... Jeśli Ty nie potrafisz tego zrobić, well, that suxx.

Pechowo miałem bo miałem 4/10 wygranych -3 mecze. Bo grałem jak były te lagi i wszystkich wyrzuciło z trwającej rozgrywki zapobiegnięto porażce. No trafił się pechowy brąz jednak to nie przeszkoda bo wcześniej czy później i tak wskoczę do silvera. (Oby do końca sezonu golda). Jednak dziwota iż 4 na 10 brąz a poprzednio miałem 5/10 i silver IV.

Więc system nie działa jak powinien chociaż to moja opinia :) Siak czy tak gra mnie teraz bawi.

Gdy dałem sobie odebrać mida te parę razy i mid zagrał tak, jak zagrał zacząłem kalkulować, do której dywizji zostanę przydzielony. Obstawiałem silver V lub bronze I i tak też się stało, że wylądowałem właśnie w bronze I. Polecam grać na midzie, jeśli chce się wyjść wyżej. Można łatwo carrować gry nawet Anivią, która właściwie się do tego średnio nadaje. Obecnie już mam 89 pkt. Co prawda nie idzie to bez przeszkód, bo trafiam na midzie teraz na postacie, z którymi nierzadko pierwszy raz się mierzę, lub są uniwersalnymi kontrami na APC.

@UP high five!Mid jest najlepszy ;)

Polecam grać mało popularnymi postaciami bo ludzie biorą z LoL Counter postacie ale nie wiedzą jak nimi grać przeciwko nam.Polecam moją ulubioną Cass

Na dobry start sezonu 4, challangerino :)

1.png

Teemojpg_epaqrex.jpg

Ah teeemo .... GG :) A gdybym w poprzednim meczu miał dmg (mój adc walczyć zamiast uciekać był by już brąz IV).

A tutaj coś nietypowego może ranked jak ranked ale 3-4 tanków ?.

45561529760143973075.jpg

Po 10 pierwszych grach wywaliło ze Silver II do Bronze II. Ostatnio grając miałem 70pkt i od razu wrzuciło mnie do Bronze I :3

Shyv still op.

Nic mi nie mów byłem już w tierze III, i nagle seria porażek i znowu V. Same dno, ale się nie poddaje bo wiem na co mnie stać.

fajna seria wczoraj na midzie :)

d9h3.png

a ja tutaj taka mała rozgrywka :D3z08.png

Łał, ale ludzie kreatywni. Niektórzy to już nawet nie wiedzą co kupić. Ty dwie Hydry, Varus dwa BT, Lee dwie Hydry, Karthus pięć Rabadonów, Kha trzy BT i Malphite trzy Warmogi :D Jak ja byłem na 20 poziomie, to nie miałem takich fajnych rozgrywek :c

Heh faktycznie. Kaktus 5 sombrero i omen, po 2 hydry ;) lepiej chyba jest podwoić krwiopijca niż hydrę, tak mi się zdaje.

Ale co racja to racja, przed 30 są chyba te najfajniejsze rozgrywki, tam przynajmniej IMO lud się stara i mimo wszystko ogarnia lepiej niż bronze. Nie mówię o buildach :)

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Taka tam przygoda w legendarnym bronzie :)

69778949507646473157.jpg

a to moja przygoda;) po drodze pentakill lucianem.

74921732704483458037.png

Taka tam seria:

51k8.png

Z poprzedniego sezonu8s2g.png

http://imgur.com/uDt3xmS,sqSg2cg,Dr5PuLr mega pvp!!!!!

Była by penta ale riven podkosiła dwa kile :)

Żebyście to widzieli 4x ulti jebłem :) w 50minucie z max passivem u yasuo ulti waliło mu całe hp tak samo wukong i reszta :)

Akali i Xin nawet umek na nich nie używałem :)

Hungry warwick Hungry kila :

ww-cd-1jp_ehsepxq.jpg

ww-cd2jpg_ehsepnh.jpg