Pochwal się screenem

Fajny przeróbka zdjęcia up,patrz gdzie są ikonki zginięcia przeciwników ........nie wiem jak się teleportowałeś do niej,ale seria z pento trwa chyba max kilka sekund

Fajnie naprawdę fajnie,wiem że jak nie wstawię zdjęcia to pewnie poleci warm za spam :D

579wzhvlnyiy_t.jpg

Jeśli zrobisz quadrę masz dłuższy czas na dokończenie penty, nie wiem czy nie jest to nawet około pół minuty. Jeśli o to chodzi. Wg mnie wygląda autentycznie.

Mx jest chyba 18 s i nie wiem czy xin by dał rade tam dolecieć i ją zabić,no może i autentyczne,ale po co on zakrył czas?

Jak by nie zakrył było by widać czy autentyk

Mouz widać ze Twoje zdjęcie przerobione w jakiś sposób na zdjęciu nr1 widać ze Pentakilla że 4 trupy leżą na dole a 1 na górze okey 30s, ale zdjecie nr3 (czat) pokazuje że zrobiłes to 4-5 kill są w odstępie 2s !!! jakim cudem na 2-gi koniec mapy w 2s ?

pierwsze 3 śmierci 39:00 39:03 39:08 kolejne 2 39:28 39:30

4 postacie leżą obok siebie (widać na mini mapie) coś mi tutaj nie pasuje.

12 sekund. 2 sekundy wczesniej zabili jego teammate'a

Zdarzają się bugi, które pozwalają na zrobienie penty po... minucie od czwartego killa. Widziałem co najmniej dwa takie filmy kilkanaście tygodni temu :) więc powiedziałbym że to było legit.

Ja gdzieś czytałem, że dopóki nikt z czterech zabitych się nie odrodzi, można robić pentę.

Taka przygoda ze wczoraj.

rankedy2p_enpasrh.png

Nikt mnie nie zatrzyma :D

To dziwne bo jakoś aktywne konto na udr - a ty pokazujesz corkiego coś nie jarzę ?

@up

Chodzi o to że jako słaby Udyr i resztą teamu,mimo wszystkich przeciwności (w tym corkiego co na 2 hity cię miał) wygraliśmy i uznałem,że może to kogoś zainteresować.

Kolejna dzisiejsza graUntitledp_enhasen.png

Nic takiego do pochwalenia się, ale obawiam się, że Leona jest szpiegiem.5373a05c7cd6d.pngWyślę to do Riotu chyba. Dla samej ich odpowiedzi :D Ciekawe czy wyślą jakąś formułkę, czy odpowiedzą normalnie.

@Decimo Corki nie mógł wygrać - był na tyle bezmózgim graczem, że zabierał wszystkie kille.... jedna osoba gry nie wygra. dlatego w końcu trzeba zostawiać kille. Ale tego w bronzie nie uczą :lol: Chociaż z chęcią bym obejrzał ten mecz...

@LadyAzura ... skądś ja cie kojarzę... ofc eune... ale skąd.

Jeśli dany gracz zabiera wszystkie kille to musi zdążyć to wygrać. W early, mid ktoś nafeedowany jest w stanie nierzadko rozpuścić enemy team, wystarczy, by jego team zgarnął na siebie dość obrażeń. W late taki jednoosobowy feed przegra na 90%, bo nie czarujmy się - jego teammaci padną w 2 sekundy a on zostanie sam. A nie wierzę, że ich wykituje ;)

Czo ten Gragas.

5379163ca4cce.png

Niby zwykły ranked, ale jest pentakill :

73927133375419636536.jpg

8VUae.jpg

Taka tam zabawa przed maintenance'm. ADC na midzie? Czemu nie! Wszystko jest w skillu. ;D (Byłem szczerze zszokowany, że team mnie nie rage'ował przy wyborze postaci, byli tylko lekko zdziwieni).

ADC na midzie to było coś, co widywało się jeszcze w S1 i co faktycznie działa (zwłaszcza Cait z jej zasięgiem...) :) ale wygląda na to że TF się specjalnie nie przestraszył, czy tylko mi się wydaje? Bo dość przyzwoicie sobie poradził jak na linię z takim harasserem :)

Powiem Ci, że nawet sobie radził :) Szkoda mi go było kiedy był obwiniany przez team, kiedy moje ulty latały na zmianę na topa i bota, przez co wspomagałem team, dzięki czemu popadali dużo mniej razy niż mogliby (jak z resztą widać), nie wiem w czym to była jego wina, ale zawsze trzeba znaleźć kozła ofiarnego, taka gra xD Po pierwszym ganku Malphite, gdzie zrobiłem na nich doublekill'a, TF miał już trochę trudniejszy żywot, ale i tak jakoś sobie radził.

A co do faktu z S1 i ADC na Midzie, to prawda. Wiele osób uważa, że teraz takie coś nie ma miejsca, dlatego na normalach bawię się udowadniając im, że nie mieli racji, parę dni temu zagrałem Ashe na Midzie (najczęstszy ADC pick na Mida w S1), wycarrowałem grę. ^^