Pochwal się screenem

http://imageshack.us/photo/my-images/85/supportuy.jpg/

VampirLord

widze kultura grac postacia dla nobow auto-atack i tekst po zwyciestwie

"gg nubs" za takie zachowanie powinny byc bany... i jak zawsze PL przy niku... a potem teksty

poland lpayers are rude

dlaczego? bo takie dzieci psuja nam reputacje

Nie hejtujcie VampirLorda. On tylko postępuje wudług tego:

@VL ty na tym poziomie chcesz jakiegoś wyzwania ? :), spróbuj na 30 - teamy 5 na 5 z premade, średnie elo 1300, ale takie gry są najlepsze :)

Co do tekstu - troll, ostatnio takich sporo, po wygranej mapie piszą pierdoły, sprawdzamy profil a tam masakra :), pro kozaki z paroma wygranymi, ale co tam raz na jakiś czas się wygra, trzeba im dać się nacieszyć.

Ostatnio rozbawił mnie tekst po grze trwającej 80min my graliśmy we 4, przegraliśmy i tekst izi game ofc od polaka XD

Random game, to zawsze zagadka, na nic nie można mieć gwarancji, gra się na własną odpowiedzialność.

Nie ma to jak gra ze znajomymi + jakiś komunikator, wtedy nawet przegrana nie jest taka gorzka, btw. jak się widzi takie osobniki, to od razu trzeba brać ignoruj.

Ja tu widze screeny na poziomie moich trollgame'ów.

@UP

To wstaw swoje screeny, mistrzu...

Nie mam dostępu do normalnego kompa. Czyli nie mam: Lol'a, screenów itp. itd.

@n4zArh

Pociesze Cie tym : http://zapodaj.net/0b32764fd25c.bmp.html

Z dzisiejszej gry rammusem. Ten mecz był bardzoo śmieszny. Xin w połowie meczu zaczął stać przy naszym inhibitorze i graliśmy 4vs5.

http://imageshack.us/photo/my-images/338/beztytuuntq.png/

Co tak jedziecie po VL? Chwali się screenem i tyle. I wiecie co? Nie tylko Polacy tak robią. Na codzień widzę wiele takich osób. Sam też tak postępuję, ale to tylko, jeśli rozwalam ich w mniej niż 25 minut na 3v3. Może ma podjarę z grania Yi. Sam osobiście lubię tą postać. Jakoś tak nikt po was nie jeździ jak gracie swoimi ulubionymi champami.

@n4zArh dominiona to se możesz.

Odezwał się gówniarz z I gimnazjum...

Wiecie co może z ludzi poniżej 500 winow + niech nic nie wstawiaja bo to jest zabawne kiedy ktos sie chwali meczem z botami -_-

@n4zArh dominiona to se możesz.

Czekaj czekaj. Ja rozumiem że Domi to gorszy (i mniej serious) tryb niż normal (przynajmniej dla mnie), ale nie wiem o co ci chodzi. Miałem pięć gier na Domi pod rząd przegranych, mimo tego że 3 razy kierowałem drużyną (w tym Sivirką). Ale to domi, więc mogę być liderem a i tak gówno to znaczy? Jak nie masz o czym gadać, to się powstrzymaj.

W pozostałej części też piszesz bzdury. Czepiam się VL, bo wyzywanie przeciwnika bez powodu to zachowanie gówniarskie, a jeśli ma PL to też psuje wizerunek naszych graczy. Zwłaszcza że na 3 ostatnie ss'y 3 razy zwyzywał przeciwnika na zakończenie. No, ale skoro sam tak robisz, to nie ma o czym gadać bo do ciebie to i tak nie trafi.

@Yagami: wiesz, nie zgodzę się, widziałem ludzi z 750+ winami na kontach... co nie przekładało się na skilla, bo potrafili całkiem porządnie feednąć team przeciwny. Ba - trafiłem na team, gdzie my mieliśmy od ~160 (ja) do 300 winów, podczas gdy przeciwnik miał wszystkich powyżej 600 winów (jeden nawet 1000). Przejechaliśmy się po nich jak po nowicjuszach.

Sharimi co ci do tego, ile mam lat? Dorosły się znalazł...

n4zArh powiedzmy, że nie przepadam za dominionem...

ogólnie to w mojej poprzedniej wypowiedzi nie miałem na celu wszczęcia kłótni, ani nic z tych rzeczy, ale widzę, że ostatnio reakcja na wypowiedzi takie jak moja jest taka sama. Ludzie od razu hejtują, jest kłótnia, nawet jak Sharimi, z tak błahych powodów jak wiek użytkownika... to forum jest dla wszystkich. Coś ci się nie podoba - nic cię tu nie trzyma. A ja nie zamierzam odejść, ponieważ nie przeszkadza mi to, że są tu osoby starsze, mądrzejsze i bardziej doświadczone ode mnie. Nie neguję tego.

z tym obrażaniem, to ci na serio powiem, że nie mam w nicku na LoLu żadnego PL czy -PL. I nigdy w meczu nie mówię, że "jestem polakiem, a wy jesteście noobami hahaha".

Poza tym nie robię tego często, ale gdybym wcześniej robił te screeny, to aż się ciśnie na język, żeby takie coś powiedzieć.

Sharimi co ci do tego, ile mam lat? Dorosły się znalazł...n4zArh powiedzmy, że nie przepadam za dominionem...ogólnie to w mojej poprzedniej wypowiedzi nie miałem na celu wszczęcia kłótni, ani nic z tych rzeczy, ale widzę, że ostatnio reakcja na wypowiedzi takie jak moja jest taka sama. Ludzie od razu hejtują, jest kłótnia, nawet jak Sharimi, z tak błahych powodów jak wiek użytkownika... to forum jest dla wszystkich. Coś ci się nie podoba - nic cię tu nie trzyma. A ja nie zamierzam odejść, ponieważ nie przeszkadza mi to, że są tu osoby starsze, mądrzejsze i bardziej doświadczone ode mnie. Nie neguję tego.z tym obrażaniem, to ci na serio powiem, że nie mam w nicku na LoLu żadnego PL czy -PL. I nigdy w meczu nie mówię, że "jestem polakiem, a wy jesteście noobami hahaha".Poza tym nie robię tego często, ale gdybym wcześniej robił te screeny, to aż się ciśnie na język, żeby takie coś powiedzieć.

Nie no, spoko, ja nie mam nic przeciwko tobie. Nie cierpię ragekidów i nie cierpię gości którzy wywyższają się ponad innych bo trafili na dobrych sojuszników. Nie wyzywam nikogo dopóki albo nie zachowuje się jak skończony kretyn, albo dopóki nie zaatakuje nas. Nie jestem aniołkiem, wręcz przeciwnie bo łatwo się unoszę... ale nie można wyzywać wszystkich wokół. Czy to wygrana, czy przegrana - gg albo wp i tyle, koniec w tym temacie. Żadne nabs, żadne easy, żadne l2p.

Ja Dominiona traktuję jako rozrywkę - na normalach uczę się grać coraz lepiej i przygotowuję się do przyszłych rankedów. Dominion to zabawa, pozwalająca mi na poznanie możliwości champa albo przypomnienia sobie o nich. Poza tym tam najłatwiej nabić 1st wina w ciągu dnia i m.in. dlatego gram w tym trybie :) inna sprawa że 1. nie może się równać z SR, a 2. to nie ma znaczenia czy przegrywasz z winy afk na SR albo Domi. To tak samo wkurza. :)

PS. Odnośnie wcześniejszej uwagi nt. 500+ winów. Przed chwilą na domi widziałem pewnego ragekida (Jax). Spojrzałem w staty... i zobaczyłem m.in. 760+ winów na normalu, w historii meczów Jaxa Trynda i Akali, strony runiczne z runkami t1 i t2, mastery 29/1/0 (bez havoka, za to np. z lifestealem czy +3ad)... a w trakcie meczu płakał że ten zły Ryze, Ezreal i ktośtam jeszcze go zabili 3v1, że są noobami i że nie potrafią grać. Po przegranym 1v1 i tak widział ingerencję mojego teamu, ale cóż. Dlatego proszę was, nie oceniajcie graczy po ilości winów :)

Proponuję zakończyć te kłótnie i wrócić do wrzucania ss ;) jak później (albo jutro) będę miał czas, to wrzucę coś z wczoraj editem do posta. Peace!

http://imageshack.us/f/69/epicf.png/

Gdzie tu epic? Ano czas ;p najdłuższa rozgrywka w moim życiu - dodam że od 40 minuty byliśmy zpushowani do inhibów ;p a evelynka rozjeżdżała wszystkich. Ale bieganie z tryndą po jungli i łapaniu ich 2vs1 + robienie barona rozjechało ich.

Nie wiem czy to jest osiągnięcie, ale... http://zapodaj.net/5e7f68fc5e26.bmp.html

Tyle padnięć tylko dlatego, że leciałem na sparte na 4-5 :D, 1v1 nikt nie miał ze mną szans.

Nie bijcie mnie, ze wstawiam zdjęcia z rozgrywek na +11 lvl.

DaPik twój mecz to był epic - wszyscy full build :D

Ale żeby budować Poppy pod ad? Nigdy się nie spotkałem z takim czymś (nie, że coś do ciebie mam).

Tutaj wrzucam dwa screeny

Jeden to Dominion, wygrana dwoma punktami

Drugi to zwykła gra, zakończona dokładnie w 1:00:00

Rzadko gram, więc to jedyne czym mogę się pochwalić.

1hour.png

beztytuuxakr.png

GP powinienieś mieć lepsze staty i mniej asyst. To znaczy ze miałeś mały dmg albo zły team który zabierał kille, bo po itemach widać ze nie jest źle z dmg, ja wyciągałem lepsze staty na przegranej grze GP, a dominion - też słabo, nie widze nic do chwalenia się...