Wydałem trochę PLN aby grac bardziej komfortowo/szybciej itp, obecnie od ok. 2 lat nie widzę sensu inwestować w tę grę cokolwiek - bo wszystko rozdają na eventach. Przestałem się ścigać aby mieć 700 gs + , zrobią update za pół roku i zaś będą pisać że 800 gs to jest minimum. Kiedy uświadomisz sobie że nie ma sensu ścigać króliczka, gra daje w końcu frajdę. Bo nie ma sensu. Sam gram 30-60min max dziennie, dla frajdy. Jest paru napinaczy którzy robią analizy itp aby mieć 1 ap więcej itp ale są one jedynie strata czasu, bo gra cały czas dynamicznie się zmienia. Taki seba dalej pierdzielić Ci będzie że potka na mane/hp wyfarmiona przez 300 h jest lepsza od tej z marketu, ale tak naprawdę efekt jest taki sam. Tyle że ty nie zmarnowałeś 300h życia na bicie 3 rodzajów mobów. Pety, kostuimy, crony, itp, rozdają w takich ilościach, że mam 1 storage zapchany tylko tym, co mogę to rozwalam lub na market wrzucam, a reszta leży nieużywana. Nie wiem ile nawet mam postaci, ale każda ma po 2-3 kostiumy. Grajac 0,5h dziennie, bez problemu zrobilem PEN godaraya main weapon, pen blackstar awaiking weapon.