Poczatki Aion PL czy Nie

Wg mnie Asmodianie maja odrobine lepsze legiony, ale wybierz co chcesz. Aktualnie Asmo to Easy mode, kiedys bylo inaczej.

Bywa tak ze Asmo dostaja od Elkow a Elkowie sa gniecieni przez Asmo, wszystko zalezy, od graczy i tego czy im sie chce.

Ja wybralem Asmo bo maja lepsze nazwy legionow.

W Asmo sa tansze gold packi dlatego sporo ludzi przeszlo do nich i teraz sa dosyc mocni :) Ely jak sie zbiora gniota Asmo jednak gp Chyba , nie wiem jak w tej chwili , sa drozsze.

Hej mam pytanie. Jestem nawet nie początkującym graczem, bo w życiu nie grałem w AION. Znalazłem tą grę jednak w necie i zaciekawiła mnie BARDZO. Mój problem polega na tym że nie wiem jak pobrać serwer PL. Proszę o pomoc.

pobierasz clienta EU (nie ma PL) i tam po prostu wybierasz język w ustawieniach launchera, jaki ma być w grze - a serwer wybierasz , jak juz zalogujesz się do gry i bedziesz tworzył postać - Barus (PL) tak dla przypomnienia ;)

BTW - w środy zawsze od 8.00 do 13.00 jest maintance (przerwa techniczna) więc żebyś sie nie zdziwił, ajk w tych godzinach nie będziesz mógł się zalogować

Witam

Mam plan zagrac w Aiona Pl lub NE albo EU ale nie wiem ,na jakim serwie kim najlepiej na poczatek , jak wyglada end game, pvp , Populacja