PoE Buildy by VampirLord

Widze zrobil sie temat ogolny na buildy. Taka moja propozycja: (tylko propozycja ,nie podoba sie ? zignoruj) Przykleic watek. I zmienic nazwe na buildy lub cos w tym stylu o ile oczywiscie autor sie zgodzi.

Edit

Co sadzicie o moim buildzie na Mara? taki bardziej tanky ale wiadomo nie dawalem pelnych 111 pkt

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAxthYYz38fLgpLlBQjM_2SF8_e4whAjTyqXM5DiFV3D3BBFW1ns1256cw974UIFBHGJFnm9SPGS653fIv2WE2uvKcCyipGhtSRLJ27vcycql82VcNkc677QHnNuhkoxpVYSES4Si1YIhhUp_LVamXtKy6OlLfv8mYpmQPzA48mszh2jB1705AoAUtxFgn1WBLeu907ayqWfPAGpBVp4QaOA==

Dziwi mnie tylko, po kiego grzyba dajesz 3 punkty w reduced mana cost of skills skoro idziesz w BM? :)

Ja swój build trochę przerobiłem, rezygnując z double totemów.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEBAecCcQSzBS0UIBRNFFIYkRkuGjgn1SftKLUyCTa6Nug6UjrYQKBBP0d-TdhQR1BQUeZT31RJVgRXDVhjWNtZ810AXz9gS2CIYVJlTXKpdO1673y7fNmE2YTvhmCMdozPkFWbg57Nn8uiAKcwp4SrxayqrK-0L7T5ud3AGsRYxYrG2MmY0iHUj9lh37_nUuw47w7vTvAf8i_ynPPd9kj3vg== Właśnie na takie coś przerobiłem i na HC spisuje się wyśmienicie. Puki co, mam 43 lvl, chodzę z 1h macką + shield.

Bo z tego co slyszalem nawet po BM zmniejsza to koszt tylko ze wtedy koszt hp.

prawda ale co z tego? dajesz skill AoE + life leach albo life gain on hit i masz więcej regenu hp niż konsumpcji

Dzieki wielkie poprawie to.

co Ty pleciesz że 111 nie da się wyciągnąć, jak ja już rozdałem 90pare a to moja 3 postać 65+

no spoko spoko ile jest takich nolifow na tym forum zeby wbic 70? 10os? a ile prosi o buldy z 50

Baruch, pier**l pier**l, ale tych co grają nie oszukasz. 111 punktów da się mieć na 100 lvlu, a to, że masz ponad 90 na 65 jest niemożliwe.

grzonas, mam postać na 82lvl, oblicz sobie że na 82lvl dostajesz z samych lvl up 81pkt dodaj sobie do tego questy i wychodzi około 100pkt rozdanych już na moim lvl. Więc przestań pieprzyć jak nie wiesz, a jak nie wierzysz to sprawdź sobie ranking, nick PrzeKot, napisałem że mam 3 postacie 65+ bo mam Witcha na 68, Maraudera na 66 i Rangera na 82.

daj link do twojego bulidu na rengera.

używam tego http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAdEB5wJxBLMFLQguDq0UIBRNGNsZLhmOGjgaVR0UIWAn7SmlMn4yiTboNuk6UkCgQ5xGaUp9TeNQR1BQVElVxlcNV-JYY1ivWfNbr18_YEthIWSjZp5noGe9ah5uqnKpdO108XfleA1463rvhO-HdozPj0aQCpBVm42boZ65ns2iAKJApzCnhKgYqW6sWayqr-u18rndwBrEosbYz2XQ0NIh037ZYdyC3Q3fv-Nq5wrnUuw47YPub-8O73ryL_Pd9On0-PZI-tL8xf6P a co do pasywa Resolute Technique nie mam dodanego poniewaz uzywam Imperial Bowa Unique, jeżeli takiego nie posiadasz to ten pasyw jest konieczny.

Dostaje się 1 pasywny skill co akt (w 2 akcie można chyba 2 za zabicie wszystkich bandytów, ale nie jestem pewien)

Wiec na koniec gry po ukończeniu wszystkich poziomów trudności masz 9, lub 12. Mówię więc, że 111 pkt da się na 100 lvlu.

@edit

W akcie 1 dostajesz 1 pkt. za zabicie Fairgravesa i 1 pkt za Deep Dwellera

W akcie 2 dostajesz 1 pkt za otworzenie barykady i za zabicie bandytów

W 3 akcie również otrzymujesz 2.

Więc razem za 3 poziomy trudności otrzymujesz 3x6=18

Do tego możesz wbić 100 lvl, więc tak wogóle to 111 nie jest maksimum.

w 3 akcie otrzymujesz 3, a nie dwa, dostajesz 1 za dostarczenie statuetek i za zabicie Piety 2.

w 2 akcie bandytów głównie się nie zabija bo dostaje się korzystne bonusy które są dość mocne w end game.

nie, tylko nie to, po co ludzie maja robc nowe postacie tylko dlatego ze zepsuli sobie postac Twoimi buildami?

bez jaj... te buildy są naprawdę słabe..

Nie wiem po co ludzie którzy nie potrafią grac w ta grę udostępniają swoje słabe builidy dla innych

Jeśli już chcecie cos przypinać to wrzućcie buildy z oficjalnego forum, bo te tutaj są bardzo słabe.

Ten build Rangera to jakiś żart? No chyba że chcesz co chwile tracić expa i robić w kółko jeden i ten sam akt (1).

I co z tego że będziesz mieć jebne dmg, jak napadnie cie kilka niebieskich lub zoltych mobow to nie dasz rady sie wypotować ani nawet uciec, wierz mi sam tak kiedyś myślałem jak zaczynałem grę na CB rok temu ale zwątpiłem z takim buildem bo nie mogłem wyjść poza Normal.

Bulid pod rangera jest dobry, ale jak ktoś do nas podejdzie to po nas.

Bulid pod rangera jest dobry, ale jak ktoś do nas podejdzie to po nas.

Nie. Ten build to koszmar, na widok którego każdy szanujący się gracz w wygnańca winien zawyć ze zgrozy i rozpaczy

~~nas