wagonik666 irytujesz strasznie, boli Cie ze obie gry maja max lvl - tak jakby wszystkie gry Cie ograniczaly max lvlem o_O. W ilu mmo wbiłeś maxa ? To jest naprawde takie ograniczenie ?
PoE Ogólna Dyskusja :D
Chciał bym po prostu Tego typu gre bez ograniczenia poziomu , jak by to działało to już nie moja głowa, ale nie chciał bym zaczynać nowego poziomu trudności z max lvlem tylko z możliwością bicia kolejnego.
Wiem, że to nie ma miejsca w tych tytułach, ale kiedyś może tego typu gra powstanie.
W kilku wbiłem tego maxa ale co to ma do tego? Mam nadzieje, że te ograniczenia poziomowe w PoE i Diablo 3 będą cały czas zwiękrzane bo będzie wtedy kozacko
wagonik666 co do Twojego postu odnośnie d3 - sorry ale Blizz jest głęboko w d...e i nie sądze aby ogarneli d3 i pobili PoE. Może jakąś nową gre zrobią ale d3 już raczej nie wyciągną - takie moje zdanie. Nie trać chłopie czasu na szukanie nowinek tylko bierz się za gre
Łupie od wczoraj Diablo na Hardcorze licząc, że jednak będzie się opłacało. Ja znów sądze, że to nie jest mały pikuś i nie pozwoli sobie na spartaczenie takiej gry.
Ale pożyjemy zobaczymy, a teraz do gry i spamu nie robimy
Ogarnij Wagonik wszyscy więdzą że Blizz zj***ł d3 a PoE robione przez devów D2, zjada D3 na śniadanie
Ogarnij Wagonik wszyscy więdzą że Blizz zj***ł d3 a PoE robione przez devów D2, zjada D3 na śniadanie
GGG nie ma nic wspólnego z byłymi zamieciowcami, czesc z nich bawila sie w hellgate a czesc w torchlight
GGG nie ma nic wspólnego z byłymi zamieciowcami, czesc z nich bawila sie w hellgate a czesc w torchlight
Pomylił PoE z torchlightem
Od którego na PVP można chodzić?
Potrzebuję postaci która nawala z broni i nawala czarami. Aktualnie gram maruderem
Kogo Shadowa czy Templara?
iFuuq69 w poe można powiedzieć, że istnieje bezklasowość pomimo podziału na klasy. Każda klasa zaczyna w drzewku skilli od innego miejsca, co za tym idzie, musisz wybrać postać w ten sposób, by jak najszybciej osiągnąć build który wcześniej sobie wymyśliłeś.
Mam pytanie... Zrobiłem shadow pod bow build z explo arrow.
i mam Quill rain , short bow (ten na 5lvl ze 100% attack speed)
i co mogę zrobić by mi się tak mana szybko nie kończyła ? bo 3 sek i nie mam many... (koło 290% attack speed)
Mam pytanie... Zrobiłem shadow pod bow build z explo arrow.i mam Quill rain , short bow (ten na 5lvl ze 100% attack speed)i co mogę zrobić by mi się tak mana szybko nie kończyła ? bo 3 sek i nie mam many... (koło 290% attack speed)
Itemy na mana regen albo aura [Clarity chyba byla na regeneracje many] lub skille pasywne.
No to ja zadam pytanie, mogę?
Jest jakaś klasa, która już od początku ma fajne AoE skille? Jakieś aury zadające obrażenia...em, nie wiem nawet jak to opisać.
Na pewno kojarzycie monka z Diablo 3. Był, jest i będzie najlepszy pomysł na klase postaci w grze jaki kiedykolwiek powstał. Niby łysol jest już oklepanym pomysłem, ale jego wykonanie w D3, jak dla mnie zwalało na podłogę. Jeżeli coś podobnego mogę osiągnąć jakąkolwiek klasą w PoE to piszcie !
@edit : nie lubię łuków
Shadow pod łuk na 3lvl ma już split arrow.
@kamikadze112 skille w poe zależne są od kamieni jakie włożysz w ekwipunek, co pozwala robić własne, wyjątkowe buildy oparte na umiejętnościach pasywnych i aktywnych. Tzn. że np takiego fireballa może założyć każda klasa o ile posiada odpowiednią broń, ilość inteligencji(lub innego atrybutu) itp.
@PanKremator co do twojego braku many, to tak jak ktoś wspomniał, warto zainwestować w itemki z mana reg. lub jak najszybciej wbij skill pasywny "blood magic" który sprawi, że zamiast many, umiejętności będą zabierały ci życie. Oczywiście jeśli chcesz, to możesz kupić support gem o tej samej nazwie i tym samym działaniu, ale cena jego nie jest niska.
Blood Magic jako passywka na samym początku na Hardcore mode nie za dobrym wyborem jest
No, ja nie stwierdziłem czy dobra, czy zła, ale napisałem mu tylko możliwości pozbycia się problemu z brakiem many
Skąd mam wziąć odpowiedni kamulec? Jak na razie dostałem kilka z questów i wydropiłem 3 (2x firestorm i shock nove).
No właśnie tak! Dropić, odbierać z questów. Móżesz również handlować z innymi graczami (handluj się ostro! niektórzy chcą Cię oskubać jak ja dzisiejszego pstrąga, mniam).
Skąd mam wziąć odpowiedni kamulec? Jak na razie dostałem kilka z questów i wydropiłem 3 (2x firestorm i shock nove).
Z questów, dropic lub handlować.
Taki protip dla handlarzy:
Większość gemów warta jest 1-2alch, nawet mniej. Najwięcej warte są te z quality(ulepszone gemy) które tylko wypadają z mobów. Takie warte są już więcej, najwięcej quality to 20%, takie z quality 20 warte są nawet kilka chaos orbów jak nie exalted orb, zależy od gemu też. Tu macie ratio orbów, który jest warty więcej a który mniej http://www.poepro.net/