Pogromca LoLa?

@Nothyn

Ty to chyba masz jakiś kompleks mniejszości. Jesteś takim pro gejmerem, że w sumie jaki jest sens z Tobą dyskutować, w końcu po naszych postach wiesz, że nikt nie wyszedł z drewna i wgl jesteśmy low nuby hahaha nieznające się na niczym xdd.

Bo dokładnie tak to wszystko brzmi. Leć z powrotem do LoLa, bo się tu marnujesz.

@Down

Trafiłeś na forum, gdzie się dyskutuje, a nie flejmi.
Jakoś nie zauważyłem tutaj żadnej dyskusji z Twojej strony, a jedyne posty w tym temacie z tego co widzę to wyśmiewanie innych, bo "są w low elo wtf nubs i wgl nie znacie sie narx bronzie".

Myślałem, że to forum graczy, ale chyba się pomyliłem.

Na YT można zobaczyć dziesiątki filmików jak ludzie z róznymi defektami typu brak kończyn (głównie rąk) wbijają golda, czy platynę, ale jeśli wy jesteście w pełni zdrowi fizycznie i jesteście w silverze, to chyba faktycznie tutaj się marnuję. ;)

Nie oszukujmy się. Kolegę po prostu zabolało, że ktoś napisał prawdę o jego grze. A więc co zrobić? A no napisać wszystkim, że hejtują LoLa i urwać szybko dyskusje pisząc, że przecież i tak nie mieli najwyższej ligi wiec co oni tam wiedzą, niech się nie odzywają. Kolega chciałby wierzyć, że LoL jest trudną grą i bardzo rozwiniętą jednak rzeczywistość jest inna.

Dla twojej wiadomości Nothyn - dla przykładu, w Docie nie musze zagrać ani jednej gry rankingowej żeby wiedzieć, że tam supporta mogę zbudować w taki sposób, że mam szansę wycarrowac nim grę.

@up

Ohh God. Myślałem, że dyskutuje z człowiekiem ale tym postem udowodniłeś, że jesteś idi.... Aj nawet mi szkoda na Ciebie warna.

Dota 2 jest najlepsza i ani lol ani heroes of the storm nie może nawet w najmniejszym stopniu naruszyć jej pozycji.

Ehh ... Proszę zamknąć temat, bo widzę że nie ma już wypowiedzi odnośnie obu gier a są tylko zbędne przepychanki odnośnie umiejętności graczy ... przykre

Widzę, że silver 4, więc musisz być niesamowitym znawcą LoL

Nie nie jestem, jednak czytam wszystkie zmiany jakie wchodzą do gry. Oceniam grę na podstawie wchodzących patche, widzę Riot nie lubi różnorodności i to nie jest kłamstwo.

Wypowiadajcie się. Czy Heroes of The storm pobije LoLa??? Czy taki nowatorski system rozgrywki jak przedstawia HoTs wam odpowiada???

Poniżej filmik z Hots jak i z Lola

HotS

https://www.youtube.com/watch?v=ukTF6tqbojQ

LoL

https://www.youtube.com/watch?v=0NJfTbKKAaE