SirMasa, coś masy nie widać na tej focie. ;x;x;x;x;x Wiem, że wychodzę na czepialskiego samemu nie dając foty, ale jakbym wyglądał jak Ty, to raczej bym takich napinek nie wrzucał. Jeszcze (podkreślam jeszcze) nie masz czym szpanować, daj sobie trochę czasu.
Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum
SirMasa, coś masy nie widać na tej focie. ;x;x;x;x;x Wiem, że wychodzę na czepialskiego samemu nie dając foty, ale jakbym wyglądał jak Ty, to raczej bym takich napinek nie wrzucał. Jeszcze (podkreślam jeszcze) nie masz czym szpanować, daj sobie trochę czasu.
Weź ;D co ty wymyślasz masa czy nie masa co za różnica
bajceps jest
, a widać , że pracuje raczej nad sobą
więc go motywuj
Macie w hooyowej jakości bo się wstydzę ;c
Jasne, że widać. Napisałem, że jeszcze (nawet podkreśliłem) nie ma czym szpanować, przez co dałem do zrozumienia, że patrząc na dotychczasowy wygląd kolega idzie w dobrą stronę i za jakieś 10-20kg masy będzie "kocur". : ) O ile oczywiście mu nie przejdzie zajawka na ten piękny sport, jakim jest kulturystyka.
Napisałem grzecznie i bez żadnej spiny czy złych intencji, bo zaraz wpadnie jakiś burak i go zwyzywa.
Taka tam moja przerobiona, stara fotka ^^
Tak, wiem. Mistrzem w bawieniu się grafiką nie jestem.
Ale ja akurat wstawiłem właśnie tę fotkę po to, aby były głupie komentarze xd
Dobra, jedna zasada co do tematu. Jeśli nie masz zamiaru wystawić zdjęcia, a napisać jakiś głupi komentarz to odpuść sobie.
Też odrazu spodziewałem się zdjęć 15-latków. ;D
Proszę bardzo.
Widzę , że temat się rozkręcił. Szczerze to spodziewałem się wysypu trolli w temacie ale jak widzę jest bardzo na poziomie. Jak dobrze pójdzie to i ja jutro coś dodam. A co mi szkodzi.
@Durendal , masz rację ale nie chodziło mi o żadne tam "Napinki" , gdyż ja tak wyglądam bez napinania się , co do masy wiadomo jeszcze nie ma , ale raczej nikt o zdrowych zmysłach nie zbiera masy na Lato :PP. Aktualnie jadę na rzeźbę, aby dp września mięśnie były widoczne i przybrały wygląd jaki powinny mieć
Niewyjściowa morda FTW! xD
ja po lewej
Spodziewalem sie jakis fotek znalezionych w necie, a tu prosze.
Nie bede gorszy, zaraz czegos poszukam, jesli cos znajde to zedytuje posta.
Zdecydowanie nie chciałabym przegrać z SirMasą na pvp .
Napisałem, że jeszcze (nawet podkreśliłem) nie ma czym szpanować, przez co dałem do zrozumienia, że patrząc na dotychczasowy wygląd kolega idzie w dobrą stronę i za jakieś 10-20kg masy będzie "kocur". : ) O ile oczywiście mu nie przejdzie zajawka na ten piękny sport, jakim jest kulturystyka.
Chłopie, idź zrób sto pompek na uspokojenie, przecież chłopak dobrze wygląda i moim zdaniem ma się czym chwalić. Nie wszystkie kobiety lubią napakowanych facetów.
Temat na poziomie, a Xasarm ma ładny obrazek na ścianie .
No to może teraz moje,z jakiejś starej imprezy jeszcze w gimnazjum . Mrrau^^
Nie ma co,wyraz twarzy .. Best
Nieco młodsza mordka.
Proszę bardzo
Znalazłem tylko to, zdjęcie przerobione przez przyjaciółkę, ja stoję w drzwiach... xD
Niestety przez moj internet (a raczej jego brak) musicie sie poki co obejsc bez mojej mordki.
No to może teraz moje,z jakiejś starej imprezy jeszcze w gimnazjum . Mrrau^^Nie ma co,wyraz twarzy .. Best
Hah!
Zaginiony brat-kot!?
@
za***iście Ci w długich .