Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

@MajsterPavol dałbym ci z 23 lata >.< jak nie więcej :P.Ale to może kwestia światła i perspektywy itp. :P

@MajsterPavol dałbym ci z 23 lata >.< jak nie więcej .Ale to może kwestia światła i perspektywy itp.

23 lata :o ciekawe z której strony :P

Od twarzy strony :D

Bo dziewczyny nie mają prawa być brzydkie czy nawet przeciętne, jak nie są śliczne i umalowane to najlepiej żeby nie istniały, podczas gdy facet może być tłusty i o twarzy wyjętej spod blendera, a i tak jedyne co mu ktoś powie to np. "może czas na siłownię?" :P

@MajsterPavol rzeczywiście coś koło 20, choć mogłabym dać i te 16 :D Teraz wiek ciężko określić u ludzi tak do 25 roku życia.

Witaminko kochana <3 skąd takie podejście,dziewczyny trochę już wrzuciły i były same pozytywne komentarze :). Nie popadałbym w takie ekstremalne(i nieprawdziwe !) poglądy jakie tu przedstawiasz :)

Bo dziewczyny nie mają prawa być brzydkie czy nawet przeciętne, jak nie są śliczne i umalowane to najlepiej żeby nie istniały, podczas gdy facet może być tłusty i o twarzy wyjętej spod blendera, a i tak jedyne co mu ktoś powie to np. "może czas na siłownię?" @MajsterPavol rzeczywiście coś koło 20, choć mogłabym dać i te 16 Teraz wiek ciężko określić u ludzi tak do 25 roku życia.

Bo od lat się przyjęło, że kobiety powinny o siebie dbać :) no ale wiadomo, część kobiet ma to gdzieś i żyje swoim życiem i teraz nie ma co się nad takimi użalać i tak samo jest z facetami - takie jest moje zdanie i tyle :)

Cicho i dawać zdjęcia :P

Ja dam twittera tam jest kilka zdjęć i czasem dorzucam coś nowego, tam też jest podany link do faceboga gdzie jeszcze jakieś są. FB nie odwiedzam już za często, ale jak ktoś chce może wysłać zaproszenie.

edytuje: za dużo zaproszeń, więc po prostu wrzucam fotkę.

@UP Daaaaamn.

Spam za 3...2...1...

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked
@UP Daaaaamn.Spam za 3...2...1...

+1

Gdybym był w LO, zareagowałbym - "woof! woof!", ale w moim wieku już nie przystoi : P

Dodałbym jeszcze jakieś zdjęcia, ale nie mam po co - główny komentator Alpha widziała już większość z nich...

a niech krju widzi, że też mam słit focie

e: coś się zepsuo, wstawie jak się naprawii

Żadnych fajnych kobiecych "argumentów" tu nie widzę ;D

warn_ico.png
Nawet nie przejrzales tematu, bo 5 sekund temu byles w innym, sledze cie, bo nabijasz posty, po to, aby napisac w dziale Szukam MMO. Tutaj dostajesz warna za udzielanie sie w temacie, ktorego nie przeczytales, udajac, ze to zrobiles, do tego obrazajac panie z tego forum. - Dzz'

dobrze DZZ dowal mu :D:D powinniście zwiększyć próg zamiast 20 postów to minimum 2 tyg na forum ;p bo w 20 postów i tak nic nie pomoga tylko spamuja

bQqc.jpg

I NIE MA ŻE OFFTOP!!!!! ;pp hue hue hue

porządek na forum musi być :D takim dziubek, żeby nie było, że offtop xd 51e5aa70bb3cb.jpg

Ekhem. Także tego...

983590_435595769872135_340007706_n.jpg

Nie miałem nic innego na dysku. :mellow: (btw zdjęcie sprzed 2 miesięcy, jakby kogoś ciekawiło)

HEHE. po ścięciu do szkoły. :D

nie ma kobiet brzydkich. są kobiety piękne i te, które są zmęczone życiem. B)

1011094_286330024845297_9107638_n.jpg

Z pozdrowieniami dla Mariusza :PPPPPPPPP

o mada faka :D Szkoda że nie jestem Mariuszem :D

Z tych wakacji :P

hahahaha co znalazłem :D

morda troche nie wyjściowa ;p Wymiana koszulek na przerwie w LO

xBwc.jpg