@MajsterPavol dałbym ci z 23 lata >.< jak nie więcej .Ale to może kwestia światła i perspektywy itp.
Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum
@MajsterPavol dałbym ci z 23 lata >.< jak nie więcej .Ale to może kwestia światła i perspektywy itp.
23 lata ciekawe z której strony
Od twarzy strony
Bo dziewczyny nie mają prawa być brzydkie czy nawet przeciętne, jak nie są śliczne i umalowane to najlepiej żeby nie istniały, podczas gdy facet może być tłusty i o twarzy wyjętej spod blendera, a i tak jedyne co mu ktoś powie to np. "może czas na siłownię?"
@MajsterPavol rzeczywiście coś koło 20, choć mogłabym dać i te 16 Teraz wiek ciężko określić u ludzi tak do 25 roku życia.
Witaminko kochana skąd takie podejście,dziewczyny trochę już wrzuciły i były same pozytywne komentarze
. Nie popadałbym w takie ekstremalne(i nieprawdziwe !) poglądy jakie tu przedstawiasz
Bo dziewczyny nie mają prawa być brzydkie czy nawet przeciętne, jak nie są śliczne i umalowane to najlepiej żeby nie istniały, podczas gdy facet może być tłusty i o twarzy wyjętej spod blendera, a i tak jedyne co mu ktoś powie to np. "może czas na siłownię?" @MajsterPavol rzeczywiście coś koło 20, choć mogłabym dać i te 16 Teraz wiek ciężko określić u ludzi tak do 25 roku życia.
Bo od lat się przyjęło, że kobiety powinny o siebie dbać no ale wiadomo, część kobiet ma to gdzieś i żyje swoim życiem i teraz nie ma co się nad takimi użalać i tak samo jest z facetami - takie jest moje zdanie i tyle
Cicho i dawać zdjęcia
Ja dam twittera tam jest kilka zdjęć i czasem dorzucam coś nowego, tam też jest podany link do faceboga gdzie jeszcze jakieś są. FB nie odwiedzam już za często, ale jak ktoś chce może wysłać zaproszenie.
edytuje: za dużo zaproszeń, więc po prostu wrzucam fotkę.
@UP Daaaaamn.
Spam za 3...2...1...

@UP Daaaaamn.Spam za 3...2...1...
+1
Gdybym był w LO, zareagowałbym - "woof! woof!", ale w moim wieku już nie przystoi : P
Dodałbym jeszcze jakieś zdjęcia, ale nie mam po co - główny komentator Alpha widziała już większość z nich...
a niech krju widzi, że też mam słit focie
e: coś się zepsuo, wstawie jak się naprawii
Żadnych fajnych kobiecych "argumentów" tu nie widzę ;D

dobrze DZZ dowal mu :D powinniście zwiększyć próg zamiast 20 postów to minimum 2 tyg na forum ;p bo w 20 postów i tak nic nie pomoga tylko spamuja
I NIE MA ŻE OFFTOP!!!!! ;pp hue hue hue
porządek na forum musi być takim dziubek, żeby nie było, że offtop xd
Ekhem. Także tego...
Nie miałem nic innego na dysku. (btw zdjęcie sprzed 2 miesięcy, jakby kogoś ciekawiło)
HEHE. po ścięciu do szkoły.
nie ma kobiet brzydkich. są kobiety piękne i te, które są zmęczone życiem.
Z pozdrowieniami dla Mariusza :PPPPPPPPP
o mada faka Szkoda że nie jestem Mariuszem
hahahaha co znalazłem
morda troche nie wyjściowa ;p Wymiana koszulek na przerwie w LO