Mam aż tak paskudną twarz ?
Bardziej mi chodziło o minę xd.
Mam aż tak paskudną twarz ?
Bardziej mi chodziło o minę xd.
Najbardziej mnie dziwi ,że nowe i te co najmniej się udzielają są bardziej odważne jak ci co tutaj siedzą kilka lat
Najbardziej mnie dziwi ,że nowe i te co najmniej się udzielają są bardziej odważne jak ci co tutaj siedzą kilka lat
To macie jeszcze kilka
@up
Timberlake modem forum ? hehe ; )
Czy tylko ja mam takie wrażenie.
mi Cree bardziej takim USA truck'erem zalatuje ;pp
ale na tym zdjęciu w kurtce wygladasz z twarzy jak rendy couture serio
tak będziesz wyglądał za 15 lat ^^
(btw randy to bohater mma jak dla mnie)
Ja dawno nic nie dałem to macie z przed kilku dni z Gór z moja kobitą.
Na tym zdjęciu nie miałem już sił , a ta jak zwykle zaciesz xD
nie będziemy robić z tego naszych fotoblogów
a ludzie, którzy siedzą tu już kilka lat to w większości się znają z mumblów, tsów, ventrilów itp. Przynajmniej w moim przypadku ; )
Fotoblog czy nie ;D ważne by się kręciło a ponaciągać kilka zasad czasem można.
A przynajmniej idzie się i pośmiać i zaciekawić hehe, a no i dobrze jest teraz wiedzieć z kim się pisze dokładnie
Saelk ale po to jest ten temat to taki fotoblog ludzi z mmorpg.org
A drugie co mnie dziwi ,że normalne osoby normalnie wyglądające wstydzą się pokazać, a takie ludzie z twarzą jakby walec ich przejechał spamują na fejsie sweetfociami, i powiedzcie mi jaka jest tu logika xD
Tutaj nie ma logiki. Hehe
Tak poważnie każdy wie jak sam wygląda i akceptuje to. A ze powstał taki temat to jest okazja poznac się lepiej bo kontakt głosowy napewno was w pełni nie zadowala a nasze facjaty dopełniają ta lukę o od razu inaczej się pisze lub rozmawia z delikwentem. Wg mnie powinien zostać postawiony nowy dział właśnie o tematyce fotobloga lub coś podobnego. Napewno większości przypadłby ten pomysł do gustu :]
fascynuje was anonimowość na forum? Lubicie użytkowników co są w wieku gim i cwaniakuja podając się za starszego? Ja tam osobiście nie mam nic do ukrycia i lubię wiedzieć z kim rozmawiam :]
Poszukam kabla USB to dodam dziś fotę ze wczoraj :] świeżutką ^^
Pierdi ma trochę racji.Chyba też zamieszczę swoje foto w tym temacie.Jak mi się spodoba i złapię bakcyla narcyzmu tak jak na przykład VampirLord to będę spamował fotkami na okrągło.Z wakacji,z wycieczki rowerowej,w pracy, przed kompem,na kiblu..będzie hard core .Joke ofc.
Ale powiem szczerze, że myślałem że na forum średnia wieku będzie nieco niższa, ale po zdjęciach widze że jest całkiem całkiem
Przejrzałam temat i wiele fajnych i ciekawych osób na zdjęciach:) pozdrawiam
No dziewczyny,nie wstydzić się pokazać buźki! Jak na razie faceci wykazują się większą odwagą (Tak,tak podpuszczam was piękności
)
Bo faceci mają wyebne na opinie innych, a dziewuszki bardziej sie przejmują
Już wyciągam exify z waszych zdjęć ;P "huehuehuehue"
Coś z letniej wycieczki w góry się uchowało ;D
Hey Do tej pory byłem cichym użytkownikiem forum i portalu, to znaczy nie miałem nawet konta tylko sobie czytałem, to żeby nie być anonimowym to się Wam pokażę
MajsterPavol