Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

Mam aż tak paskudną twarz ?

Bardziej mi chodziło o minę xd.

no dobra to ja też swoje pokaże a co mi tam hehe http://img801.imageshack.us/img801/4741/wx00.png

Najbardziej mnie dziwi ,że nowe i te co najmniej się udzielają są bardziej odważne jak ci co tutaj siedzą kilka lat

Najbardziej mnie dziwi ,że nowe i te co najmniej się udzielają są bardziej odważne jak ci co tutaj siedzą kilka lat

To macie jeszcze kilka ;)

@up

Timberlake modem forum ? hehe ; )

Czy tylko ja mam takie wrażenie.

mi Cree bardziej takim USA truck'erem zalatuje ;pp

ale na tym zdjęciu w kurtce wygladasz z twarzy jak rendy couture serio :D

tak będziesz wyglądał za 15 lat ^^

(btw randy to bohater mma jak dla mnie)

randy-couture98765.jpg

51de68ba1b7d8.jpg

Ja dawno nic nie dałem to macie z przed kilku dni z Gór :D z moja kobitą.

Na tym zdjęciu nie miałem już sił :D, a ta jak zwykle zaciesz xD

nie będziemy robić z tego naszych fotoblogów ;)

a ludzie, którzy siedzą tu już kilka lat to w większości się znają z mumblów, tsów, ventrilów itp. Przynajmniej w moim przypadku ; )

Fotoblog czy nie ;D ważne by się kręciło ;) a ponaciągać kilka zasad czasem można.

A przynajmniej idzie się i pośmiać i zaciekawić hehe, a no i dobrze jest teraz wiedzieć z kim się pisze dokładnie :D

Saelk ale po to jest ten temat to taki fotoblog ludzi z mmorpg.org

A drugie co mnie dziwi ,że normalne osoby normalnie wyglądające wstydzą się pokazać, a takie ludzie z twarzą jakby walec ich przejechał spamują na fejsie sweetfociami, i powiedzcie mi jaka jest tu logika xD

Tutaj nie ma logiki. Hehe

Tak poważnie każdy wie jak sam wygląda i akceptuje to. A ze powstał taki temat to jest okazja poznac się lepiej bo kontakt głosowy napewno was w pełni nie zadowala a nasze facjaty dopełniają ta lukę o od razu inaczej się pisze lub rozmawia z delikwentem. Wg mnie powinien zostać postawiony nowy dział właśnie o tematyce fotobloga lub coś podobnego. Napewno większości przypadłby ten pomysł do gustu :]

fascynuje was anonimowość na forum? Lubicie użytkowników co są w wieku gim i cwaniakuja podając się za starszego? Ja tam osobiście nie mam nic do ukrycia i lubię wiedzieć z kim rozmawiam :]

Poszukam kabla USB to dodam dziś fotę ze wczoraj :] świeżutką ^^

Pierdi ma trochę racji.Chyba też zamieszczę swoje foto w tym temacie.Jak mi się spodoba i złapię bakcyla narcyzmu tak jak na przykład VampirLord to będę spamował fotkami na okrągło.Z wakacji,z wycieczki rowerowej,w pracy, przed kompem,na kiblu..będzie hard core :D.Joke ofc.

Ale powiem szczerze, że myślałem że na forum średnia wieku będzie nieco niższa, ale po zdjęciach widze że jest całkiem całkiem :P

Przejrzałam temat i wiele fajnych i ciekawych osób na zdjęciach:) pozdrawiam

No dziewczyny,nie wstydzić się pokazać buźki! Jak na razie faceci wykazują się większą odwagą :) (Tak,tak podpuszczam was piękności :D)

Bo faceci mają wyebne na opinie innych, a dziewuszki bardziej sie przejmują

Już wyciągam exify z waszych zdjęć ;P "huehuehuehue"

Coś z letniej wycieczki w góry się uchowało ;D

Mateusz.jpg

Hey :) Do tej pory byłem cichym użytkownikiem forum i portalu, to znaczy nie miałem nawet konta tylko sobie czytałem, to żeby nie być anonimowym to się Wam pokażę :P

MajsterPavol

8691_203376026481899_1887613443_n.jpg