chłopaki/dziewczęta wstawiajcie zdjęcia niedługo was zaleje nowymi
:D
może "mało" mnie widać ale jestem :PP
chłopaki/dziewczęta wstawiajcie zdjęcia niedługo was zaleje nowymi
:D
może "mało" mnie widać ale jestem :PP
wybacz magar, ale, gdzie Ty do cholery wskoczyles?xd wyglada jak jakas oczyszczalnia sciekow:)
To jest Tama na rzece a te zielone to łańcuchy od śluzy
too... much... POSTS!
no ładnie ładnie :D
Queshue ciągle wyobrażałem sobie jako łysego kolesia przez tego Kuririna.
Magar nie rób własnego photobloga jak VampirLord kiedyś
Queshue ciągle wyobrażałem sobie jako łysego kolesia przez tego Kuririna.
haha przestan ^^
Łysy nigdy nie bylem no raz sie ogolilem na 3mm ^^
Z regoly mam irokezy lub wloski na zel do gory, teraz mamy wakacje i po 40 stopni wiec krotko sie szczyze >> na focie widac ze zbyt dlugie nie sa.
Hah magar zalapal bakcyla i nic juz go nie powstrzyma ^^
wiesz moge tylko w ten sposób nie robiąc Ot odświerzam temat i dzieki temu ludzie wrzucaja więcej zdjęć
Boja sie i wstydza...
Przeciez ten portal jest tolerancyjny ^^
no właśnie ::D:D:P
To ma być temat to wstawiania zdjęć a nie pogawędek i pieprzenia głupot >.<
daj strone wczesniej...
sa zdjecia ? sa.
a gdzie twoje Radellf?
Radellf to troll i pewnie nie wstawi. Ogółem przeglądam już trochę ten temat i tam sobie myślę , że na naszym forum jest masa naprawdę dojrzałych userów. Na szczęście wszystkie trolle kumulują na stronie głównej to forum może być oblegane przez ogarnięte osoby takie jak przedstawione w tym temacie.
Ale , żeby to nie było jakieś suche gadanie to na dniach postaram się coś wrzucić.
Na miano trolla trzeba zasluzyc ^^
Gimb w zupelnosci wystarczy
Wg mnie powinno byc tak ze jak ktos doda fotosa ma prawo udzielania sie w temacie i tyle.
@up fajne prawo podoba mi sie
@up up uh uh jestem dojrzały :D:D a co do Radellfa to masz racje pamietam go raczej z tej gorszej strony... nie wiem po co ludzie nie wstawiający czegoś krytykują off top a sami robia to samo... z czego my przynajmniej zdjęcia wrzucilismy
Wstawiłbym swoje zdjęcie gdybym nie miał jakiś kontrowersyjnych. Niedługo postaram się coś cyknąć.
@Ccracked, kiedyś cię musiałem widzieć.
^^ to czekamy na wiecej
Tak z 4 zdjecia wystarcza Witam to ja!
Pytanie z skąd masz tą czapkę i czy da się ją kupić???