Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

chłopaki/dziewczęta wstawiajcie zdjęcia :D niedługo was zaleje nowymi :D:D

może "mało" mnie widać ale jestem :PP

wybacz magar, ale, gdzie Ty do cholery wskoczyles?xd wyglada jak jakas oczyszczalnia sciekow:)

To jest Tama na rzece a te zielone to łańcuchy od śluzy

Nie mogłem się powstrzymać. Zdjęcie z INO 2 lata temu, aktualnie jestem łysy(wtedy do ramion).

too... much... POSTS!

no ładnie ładnie :D:D

Queshue ciągle wyobrażałem sobie jako łysego kolesia przez tego Kuririna.

Magar nie rób własnego photobloga jak VampirLord kiedyś

Queshue ciągle wyobrażałem sobie jako łysego kolesia przez tego Kuririna.

haha przestan ^^

Łysy nigdy nie bylem :) no raz sie ogolilem na 3mm ^^

Z regoly mam irokezy lub wloski na zel do gory, teraz mamy wakacje i po 40 stopni wiec krotko sie szczyze >> na focie widac ze zbyt dlugie nie sa.

Hah magar zalapal bakcyla i nic juz go nie powstrzyma ^^

wiesz moge tylko w ten sposób nie robiąc Ot odświerzam temat i dzieki temu ludzie wrzucaja więcej zdjęć

Boja sie i wstydza...

Przeciez ten portal jest tolerancyjny ^^

no właśnie ::D:D:D:P

To ma być temat to wstawiania zdjęć a nie pogawędek i pieprzenia głupot >.<

daj strone wczesniej...

sa zdjecia ? sa.

a gdzie twoje Radellf?

Radellf to troll i pewnie nie wstawi. Ogółem przeglądam już trochę ten temat i tam sobie myślę , że na naszym forum jest masa naprawdę dojrzałych userów. Na szczęście wszystkie trolle kumulują na stronie głównej to forum może być oblegane przez ogarnięte osoby takie jak przedstawione w tym temacie.

Ale , żeby to nie było jakieś suche gadanie to na dniach postaram się coś wrzucić.

Na miano trolla trzeba zasluzyc ^^

Gimb w zupelnosci wystarczy :)

Wg mnie powinno byc tak ze jak ktos doda fotosa ma prawo udzielania sie w temacie i tyle.

@up fajne prawo podoba mi sie :D

@up up uh uh jestem dojrzały :D:D:D a co do Radellfa to masz racje pamietam go raczej z tej gorszej strony... nie wiem po co ludzie nie wstawiający czegoś krytykują off top a sami robia to samo... z czego my przynajmniej zdjęcia wrzucilismy

Wstawiłbym swoje zdjęcie gdybym nie miał jakiś kontrowersyjnych. Niedługo postaram się coś cyknąć. ;)

@Ccracked, kiedyś cię musiałem widzieć.

^^ to czekamy na wiecej ;)

Tak z 4 zdjecia wystarcza Witam to ja!

Pytanie z skąd masz tą czapkę i czy da się ją kupić???