Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

@UP: Na każdym konwencie na którym byłem można było nabyć tą czapkę.;d

@up. allegro wpisz temo albo pełna nazwę lol'a ^^ i wyskoczy masa bajerów z gry

może ja jakoś się też zmobilizuje i cos wrzucę ^^

@Kristal

To pewnie w Płocku, ale jestem ciekaw w jakich okolicznościach :)

Za ścinanie włosów na krótko mężczyźni powinni być karani :D (potraktujcie tę wypowiedź z przymrużeniem oka)

Magar, ja też na początku myślałam, że wskoczyłeś do oczyszczalni ścieków. Ja bym się bała wskoczyć w taką ciemną wodę.

@KristalTo pewnie w Płocku, ale jestem ciekaw w jakich okolicznościach

Na pewno nie na żadnej imprezie, bo w takich okolicznościach zapamiętuje najlepiej. Pewnie gdzieś na ulicy, galerii albo gdzieś.

Teemo hat chyba nawet na leve77.eu można sobie kupić.

Kiedy szanowna pani AlfaWolf ma wrzucić zdjęcie, bo jak na razie najwięcej komentujesz a nie wrzucasz ;/

o Misubi wrócił(a)

Alpha raczej nic nie wrzuci ;pp

a ja nie będę bo robie Photoblog;pp

Podczas przeglądania rozmaitych folderów na dysku :D - u siostry na 19 urodzinach ^^

dMyc.jpg

inaczej tu wyglądasz ni na poprzednich zdjęciach

Na miano trolla trzeba zasluzyc ^^Gimb w zupelnosci wystarczy Wg mnie powinno byc tak ze jak ktos doda fotosa ma prawo udzielania sie w temacie i tyle.

Powtorze sie.

Chodzi o moje ostatnie zdanie.

@MajsterPavol

Smacznego :)

XD

Dziękuję :D kanapeczki zawsze spoko pod "urodzinowe" :P Magar raz że to było pół roku temu, a dwa że jakoś tak wyszło z innej perspektywy :P ale to ja, więc się nie martw xd

tak ogólnie mógł bym rzec ;p myślałem że więcej dziewczyn jest na tym forum a póki co były chyba 4 z czego alpha sie nie ujawnia ;pp

dylemat wrzucić czy nie wrzucić ?;p hm... poczekam jeszcze ze Stronę ;p

hahahahaha, o ja jebie :D co ja znalazłem :D ponad rok temu - ja prowadzę poloneza na zakończenie gimnazjum :D

HNyc.jpg

o moj boshe ;ppp

haha teraz wygladasz na zdjęciach jak 20 latek ;pp

heh, no nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić :P do 20'stki jeszcze mi brakuje ponad 4 lat :D

Wygrzebałem od kolegi z fejsa. Nie pamiętam kiedy zrobił, ale jak każdy wstawia swoje zdjęcia to nie moge być gorszy ;)

Jakościa nie powala, ale cóż.

Co Wy na to żeby zacząć robić zdjęcia, trzymając w ręce kartkę z logiem forum? Taki mi przyszło do głowy, później można by było zrobić jakieś fajne logo/banner.

hahaha sadistick wrzucił bym zdjęcie które by was zniszczyło ale jeszcze poczekam :D

kristal nie uwierzysz ale cała moją kadencje tu spędzoną myślałem że jestes laską ;pp