2009r i uprzedzam ze to nie moje dziecko bo zawsze o to jest pytanie 2011r znalazlem fotki na lapku zapomnialem o nich xD
Kogoś mi przypominasz, jakbym cię gdzieś już kiedyś widział...;P
2009r i uprzedzam ze to nie moje dziecko bo zawsze o to jest pytanie 2011r znalazlem fotki na lapku zapomnialem o nich xD
Kogoś mi przypominasz, jakbym cię gdzieś już kiedyś widział...;P
@Leman Ahahahahaahahahah
Kurde no nieźle,brata z miotu znalazłem
Ja tam mógłbym załączyć zdjęcie jakieś stare z mini zawodów, ale to stare :C
Luty 2013 Aktualnie dłuższe włosy 40cm biceps 95kg nie chce mi sie robic fotek Nie wiem ja sie obracam tylko w sumie Gorzów Wlkp Skwierzyna albo wioska co mieszkam. Kiedyś mieszkałem w Poznaniu jeszcze
Oj... w takim razie odpada... ;P
Ci co chcieli zdjęcia wrzucili i temat umarł
Ja wstawię jakieś zdjęcie w lipcu po obozie gdzie będę może miał jakieś normalne zdjęcie bez buszu na głowie oraz nie będę blady jak fabryka papieru. B|
Ci co chcieli zdjęcia wrzucili i temat umarł
Temat dalej żyje, to nie pogadanka, żeby ciągle jakiś spam się pojawiał. A propo spamu, to niech lepiej wypowiadają się tylko te osoby, które wrzuciły swoje zdjęcia. Nie mając fotki tutaj i rzucając "jakiekolwiek" uwagi na temat czyjejś facjaty, jest równe wypowiadaniu się soczyście na temat o którym nie mamy zielonego pojęcia (nawiązując do obowiązującej tutaj formy dyskusji).
@UP true
temat powstał do wrzucania zdjeć modowie powinni traktować każdą wypowiedz bez zdjęcia jako Offtop(ja wrzuciłem juz 2 swoje;p)
panowie/panie nie ma czego sie wstydzić ;p (chyba ;pp)
Ten po lewej, takie tam z zielonej taktyki. ;_;
Ee...Tylko takie zdjęcie mam na kompie...Coś na pewno pokazuje.(HAMMERFALL!)
Jednak udało mi się wykopać jeszcze takie zdjęcie...Ekhem trochę młodszy jestem na tym zdjęciu xD
spawnik, nie widziałem takiego na fejsiku : D
True, bo to z moja mamuska w tle . Musialem na szybko lekko przerobic
z mamusią się nie pokazujesz na fejsiku, nieładniee
Najpierw piękne zdjęcie połączone z umiejętnościami graficznymi mojej siostry ;p Ale to jedyne jakie posiadam z ostatniego roku, którym mogę się pochwalić i nie jest z planu.
A tutaj z przed paru lat, ale w sumie to się nie zmieniłem
uuuu to niedaleko byłeś mojej miejscowości Olecko