hahahah nie no z tego co pamietam to sa 3+jeden troll (nie bede wrzucał zdjecia co post bo zacznie się placz ;pp)
Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum
oooo dobrze cie widzieć może ja coś wrzucę z nowego miejsca zamieszkania
Jako że działa TS to pora pokazać mordę by wiadomo bylo z kim się gada
Elko ;(
żeby nie było że się nie przedstawiam ;p
23 lata pracujący
Ja też się demonstruje, aby było wiadome z kim gadacie ; p
21 Lat
Wiem, mordeczka taka nijaka ;p ;c
Sorry że pytam ale co to za naga postać za tobą
Mistrzyni drugiego planu ;p
Sorry że pytam ale co to za naga postać za tobą
Jak to kto ? Chlopak
; D
Jako że działa TS to pora pokazać mordę by wiadomo bylo z kim się gada Elko ;(żeby nie było że się nie przedstawiam ;p23 lata pracujący
czarek? czarek co ty tam robisz wracaj na 13 posterunek!!! ;pp
@up ale masz giwery ++++
Szczerze wam powiem że do dzisiejszego dnia myślałem że Nicole Scherzinger jest najpiękniejszą kobietą na świecie i niestety myliłem się. Kiedy oglądałem zdjęcia od początku do końca ujrzałem na dwudziestej siódmej stronie pewną istotę której uroda oślepiła mi świat tracąc przy tym wszystkie zmysły które były skierowane tylko w jeden punkt(zdjęcie). W tym samym momencie uświadomiłem sobie że elfy wysokiego rodu zamieszkujące najdziksze zakątki lasów nie są najpiękniejszymi istotami które wyobrażałem sobie za ideały piękna. O kim mowa ..... kto mnie tak olśnił....jaka osoba sprawiła że świat stał się cudowniejszy....kim jest nie znajoma istota.....nick jej to......NorthenStar
Proszę być wyrozumiałym i nie dawać mi bana
Szczerze wam powiem że do dzisiejszego dnia myślałem że Nicole Scherzinger jest najpiękniejszą kobietą na świecie i niestety myliłem się. Kiedy oglądałem zdjęcia od początku do końca ujrzałem na dwudziestej siódmej stronie pewną istotę której uroda oślepiła mi świat tracąc przy tym wszystkie zmysły które były skierowane tylko w jeden punkt(zdjęcie). W tym samym momencie uświadomiłem sobie że elfy wysokiego rodu zamieszkujące najdziksze zakątki lasów nie są najpiękniejszymi istotami które wyobrażałem sobie za ideały piękna. O kim mowa ..... kto mnie tak olśnił....jaka osoba sprawiła że świat stał się cudowniejszy....kim jest nie znajoma istota.....nick jej to......NorthenStar Proszę być wyrozumiałym i nie dawać mi bana
Magar aż tak ładny nie jest. Dobra napisałeś nick. Przez to mój żart już się kupy nie trzyma.
Azargo to jakaś zabawa z photoshopem?
Szczerze wam powiem że do dzisiejszego dnia myślałem że Nicole Scherzinger jest najpiękniejszą kobietą na świecie i niestety myliłem się. Kiedy oglądałem zdjęcia od początku do końca ujrzałem na dwudziestej siódmej stronie pewną istotę której uroda oślepiła mi świat tracąc przy tym wszystkie zmysły które były skierowane tylko w jeden punkt(zdjęcie). W tym samym momencie uświadomiłem sobie że elfy wysokiego rodu zamieszkujące najdziksze zakątki lasów nie są najpiękniejszymi istotami które wyobrażałem sobie za ideały piękna. O kim mowa ..... kto mnie tak olśnił....jaka osoba sprawiła że świat stał się cudowniejszy....kim jest nie znajoma istota.....nick jej to......NorthenStar Proszę być wyrozumiałym i nie dawać mi bana
Ustaw sobie tapetę w tel. i kompie zdjęcie Northen....., albo w avku na forum hehe
Azargo fajnie fotka zrobiona jest przy okazji.
Edit:
hehe Magar fap fap eta, a to dobre jest, gdybym to był ja to już dawno walną bym serduszko na zdjęciu w dowód bezgranicznej miłości, oddania i wierności i wstawił sobie jako avatar na forum
flasz phahahha przeczytalem "ustaw sobie FAPete na telefonie" hahahahah
blaumro ( i tak jestem za***isty;pp
Mamy pare ladnych lasken na forum, szkoda ze tylko niektóre z nich wstawiły zdjecia... Mozna by było zrobić wybory miss forum
(ps nie umieszczam zdjecia poniewaz juz to robilem)
Edit
za NS w avku =hello kity nad sygnatura If you know what i mean ;pp wiesz jak to z dziewczynami, tycniesz a obudzisz demona ;p
29 lat, ale wciąż czasem mam problemy z nabyciem alkoholu w miejscach, gdzie mnie nie znają .-.
So close~ Nie, ale serio zrobiłeś mi dzień: D