nie wiem na ile bo nie wrzuciłeś zdjęć ;p
Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum
Na 15-17. Taki przedział.
A lat mam 18 ;D Nawet jak kupuje energy drink to chca moj dowod ._. . :'(
Bardzo ładne zdjęcie :>
Misubi, mowilem ci, abys gdzie indziej szedl trolowac.
@Misubi btw. to nawet jak dajesz zdjęcie bo "zmieniłaś" kolor włosów to co mi z tego jak jest czarno-białe ?
po drugie już pisałem wcześniej w kilku argumentach, że to nie ta osoba na zdjęciu i chyba osobiście napiszę do niej, że ktoś się pod nią podszywa, bo jakby ktoś wrzucał moje zdjęcia to bym miał niezły wkurw
Po 2 latach pasuje się ujawnić.Proszę bardzo:
Fajne zdjęcia Misubi i R3D. Pozdrawiam
mi tez sie wydaje ze misubi leci w kulki... bo zeby nie leciała to dawno wrzuciła by z timestampem i nickiem zdjecie...
REDZIK MOJ PANIEEE!!!!! :D:D:D
@NortheStar wrzuć cos nowego
a tu cos odemnie
kurde tu wygladasz lepiej niz wczesniej ^^ bardzo ładna jesteś ^^
NS, to ryzykowne wstawiac swoja fotke na forum, ktore jest przeznaczone dla graczy. Szczegolnie wtedy, kiedy jest sie kobieta, bo teraz mozesz oczekiwac tego, ze kilka osob zasypie cie prywatnymi wiadomosciami z propozycjami wspolnej gry ; p. A to zdjecie legitymacyjne nie powinno zostac dopuszczone do zadnych dokumentow, bo nie spelnia norm, wiec jesli wydrukowali ci to na legitymacji, to sie zdeczka dziwie.
Misubi, podszywanie sie za inne osoby nie jest tutaj tolerowane. Juz wpadles kilka razy, chocby tym, ze czesto piszesz swoje wiadomosci z czasownikami w formie meskoosobowej, dlatego skoncz wrzucac fotki tej laski, bo skonczy sie to banem.
Dzięki Magar
@UP
Użytkownicy tego forum są grzeczni i uprzejmi nie ma wielkiego spamu:) To zdjęcie do legitymacji w miejscu, w którym pracuję, żebym miała czym machać jak przyjdzie "kontrola"
Northen nie ma spamu... ? naprawdę mnie to dziwi ;p ale fakt ze mówisz o użytkownikach "grzeczni i uprzejmi" dziwi mnie bardziej ;pp ja sie staram ale i tak każdy mnie ma za chama ;( ;pp
Hehe to witam wszystkich, i ja też się "zalansuje na polu" I sorki za damską arafatkę ale dziewczyna tak ustaliło i cóż ja biedny mam do gadania, a innych zdjęć twarzowych w sumie nie mam
Pojawiła się nowa moda na zdjęcia z pola:P super foty, miłego wieczoru
Swoją drogą dobra nuta

~ AlphaWolf
widzę coraz wiecej nowych twarzy fajnie że temat jest dalej podtrzymywany