Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

Zdjęcie jeszcze z tego roku, znajomych zakryłem :)

0zvb.jpg

To ja w takim razie, też nie będę się ukrywała :PP

94a277f98b669c77m.jpg

warn_ico.png
Za trolling. - Dzz'

2v7k.jpg

myd0.jpg

Łapajcie :D Nie ma się czym chwalić xd

misubi taki troll jak ty nie może tak wyglądać ;pp

EDIT @DOWN śmiało nigdy nie powiedziałem czegoś co uważam za błędne :)

cree na 2gim wyglądasz jak randy couture :D

EDIT2

z tego co widze to średnia wieku to z 20 lat ;p a myślałem że większość z was (ludzie których tu poznaje po nickach) to 14-18

Okej trolling, zgłaszam Cię do administacji, za bez postawne osądzenie. BB miłego dnia

W razie pozytywnego rozpatrzenia twojego zazalenia, warna cofne, jesli oczywiscie o to chodzi. Co do kontaktu z administratorami, moze istniec pewien problem, a to ze wzgledu na ich maja aktywnosc. W takim wypadku radze skierowac sie do ktoregos z modow, najlepiej do Crc, Revo, Salka albo do mnie, bo my chyba w tej chwili jestesmy najaktywniejsi (dokladnie w takiej kolejnosci, jak wpisalem nicki).

mod_ico.png
I'm offended. - Saluś.

mod_ico.png
Jestes na podium, czego chciec wiecej?! - Dzz'

Masz krju, moją słitaśną focie - możesz się zakochać

1nsm.jpg

freeq zaraz napisze, że nie było na fejsiku... :D

polowa.png

@up OMAGOD ;p wystarczy zdjęcie fajnej laski i już jest poruszenie ;p zawiodłeś mnie ^^

EDIT mam nadzieje że znowu cie czymś nie obraziłem misubi ;pp

Dałbym Ci max 14 lat xd

Umówił bym się z tobą na kawę

Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego faceci lubią umawiać się z ładnymi laskami, które nie mają niczego ciekawego do powiedzenia. Tego pewnie nawet najstarsi górale nie wiedzą.

Avitus, no powiem Ci, że zaskoczenie duuuże. Widzę na szafce z tyłu szlachetny trunek :D.

Za mną kuchnia bo połączona z salonem. Butelki po niemieckim piwie wielokrotnego użytku jak PRLowska oranżada, włoskie Amaretto i hiszpańska sangria.

Tak ładnie zapraszasz, że kiedyś się do Ciebie wproszę :D.

Jeszcze w tym roku jadę do Włoch to kolejne trunki wpadną na blat :3

Orioda z foczką w tle :)

IMG2008ba37327a26_thumb.jpg

Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego faceci lubią umawiać się z ładnymi laskami, które nie mają niczego ciekawego do powiedzenia. Tego pewnie nawet najstarsi górale nie wiedzą.

Yyyyy, bo sa ladne? To wystarczy ; p.

EDIT:

Orioda, link ci nie pyknal.

Yyyyy, bo sa ladne? To wystarczy ; p.

No ale co Ci po wspólnej kawie z głupiutką ślicznotką, skoro ten czas będzie polegał jedynie na gapieniu się na nią jak sroka w gnat? Ja kiedyś popełniłam ten błąd i umówiłam się z mega przystojnych facetem, który nie miał niczego ciekawego do powiedzenia. Po kilkunastu minutach spotkania miałam ochotę zapaść się pod ziemię. Napatrzyłam się, wstałam i poszłam.

A skad mam wiedziec, czy slicznotka, z ktora umowie sie na kawe jest glupiutka czy nalezy do gatunku tych, co maja cos w glowie. Nie dowiem sie, poki z nia gdzies nie wyjde. Oczywiscie nie mowie o sytuacach, kiedy dana dziewoje zna sie wczesniej i tak dalej, a oceniac tez zawartosci glowy po wygladzie nie mam zamiaru, bo to ten jest troche powierzchowne i nie fair. Swoja droga, czy glupiutka, czy nie, to nadal slicznotka... ; p

Ok, juz nie piszmy w tym tonie i na ten temat tutaj, poniewaz zbaczamy z meritum czyli z wrzucania fotek.

No ja właśnie odniosłam się w swojej wypowiedzi do takiej właśnie sytuacji - wiesz, że dziewczyna jest głupia, ale umawiasz się z nią bo jest ładna (a nuż jakiś kumpel przypadkowo Was zobaczy i będzie zazdrościł, bo Ty może ją przelecisz, a on nie). To tak na koniec offtopu z mojej strony.

http://oi45.tinypic.com/30az3ba.jpg

Jakaś stara słit focia.

Mój papa smerf w tle <3