Zdjęcie jeszcze z tego roku, znajomych zakryłem
Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum
Łapajcie Nie ma się czym chwalić xd
misubi taki troll jak ty nie może tak wyglądać ;pp
EDIT @DOWN śmiało nigdy nie powiedziałem czegoś co uważam za błędne
cree na 2gim wyglądasz jak randy couture
EDIT2
z tego co widze to średnia wieku to z 20 lat ;p a myślałem że większość z was (ludzie których tu poznaje po nickach) to 14-18
Okej trolling, zgłaszam Cię do administacji, za bez postawne osądzenie. BB miłego dnia
W razie pozytywnego rozpatrzenia twojego zazalenia, warna cofne, jesli oczywiscie o to chodzi. Co do kontaktu z administratorami, moze istniec pewien problem, a to ze wzgledu na ich maja aktywnosc. W takim wypadku radze skierowac sie do ktoregos z modow, najlepiej do Crc, Revo, Salka albo do mnie, bo my chyba w tej chwili jestesmy najaktywniejsi (dokladnie w takiej kolejnosci, jak wpisalem nicki).

@up OMAGOD ;p wystarczy zdjęcie fajnej laski i już jest poruszenie ;p zawiodłeś mnie ^^
EDIT mam nadzieje że znowu cie czymś nie obraziłem misubi ;pp
Dałbym Ci max 14 lat xd
Umówił bym się z tobą na kawę
Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego faceci lubią umawiać się z ładnymi laskami, które nie mają niczego ciekawego do powiedzenia. Tego pewnie nawet najstarsi górale nie wiedzą.
Avitus, no powiem Ci, że zaskoczenie duuuże. Widzę na szafce z tyłu szlachetny trunek .
Za mną kuchnia bo połączona z salonem. Butelki po niemieckim piwie wielokrotnego użytku jak PRLowska oranżada, włoskie Amaretto i hiszpańska sangria.
Tak ładnie zapraszasz, że kiedyś się do Ciebie wproszę .
Jeszcze w tym roku jadę do Włoch to kolejne trunki wpadną na blat
Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego faceci lubią umawiać się z ładnymi laskami, które nie mają niczego ciekawego do powiedzenia. Tego pewnie nawet najstarsi górale nie wiedzą.
Yyyyy, bo sa ladne? To wystarczy ; p.
EDIT:
Orioda, link ci nie pyknal.
Yyyyy, bo sa ladne? To wystarczy ; p.
No ale co Ci po wspólnej kawie z głupiutką ślicznotką, skoro ten czas będzie polegał jedynie na gapieniu się na nią jak sroka w gnat? Ja kiedyś popełniłam ten błąd i umówiłam się z mega przystojnych facetem, który nie miał niczego ciekawego do powiedzenia. Po kilkunastu minutach spotkania miałam ochotę zapaść się pod ziemię. Napatrzyłam się, wstałam i poszłam.
A skad mam wiedziec, czy slicznotka, z ktora umowie sie na kawe jest glupiutka czy nalezy do gatunku tych, co maja cos w glowie. Nie dowiem sie, poki z nia gdzies nie wyjde. Oczywiscie nie mowie o sytuacach, kiedy dana dziewoje zna sie wczesniej i tak dalej, a oceniac tez zawartosci glowy po wygladzie nie mam zamiaru, bo to ten jest troche powierzchowne i nie fair. Swoja droga, czy glupiutka, czy nie, to nadal slicznotka... ; p
Ok, juz nie piszmy w tym tonie i na ten temat tutaj, poniewaz zbaczamy z meritum czyli z wrzucania fotek.
No ja właśnie odniosłam się w swojej wypowiedzi do takiej właśnie sytuacji - wiesz, że dziewczyna jest głupia, ale umawiasz się z nią bo jest ładna (a nuż jakiś kumpel przypadkowo Was zobaczy i będzie zazdrościł, bo Ty może ją przelecisz, a on nie). To tak na koniec offtopu z mojej strony.