Dobra też wstawię xd
Z balu gimnazjalnego 6 dni temu ;3
Ja po prawej xd
*..* Piękna dziewczyna na tym forum... Oh maj Gosh !
@up ja tam myślę że ona ma wacka ;p innego wytłumaczenia nie widzę ;pp
Albo to po prostu może być fake, to może być inne wytłumaczenie.
Magar... Ja tam jestem optymistą! . To nie Tajlandia żeby takie pięknie dziewczyny miały wacka
Misubi,szkoda że nie jesteś w tym temacie aktywna jak VampirLord,zdecydowanie wole patrzeć na ciebie
Sorry Vampir
fake raczej nie... żeby to był fake info zdjęcia było by niewiadome (bo z googla) a tutaj masz Angelika.jpg ^^
wiec jedyne wyjaśnienie to 8============) ;ppp (dla złowrogich adminów to wcale nie miniatura wacka tylko ludek z dużymi oczami i wieloma nosami ;pp)
Ściągnąć z google i z uploadować to nie problem. ;D Po za tym można by od ładnej koleżanki wziąć. Dobra koniec off-topa bo warna dostaniemy. xd
@Down Najlepszego.
Też to zauważyłem ;D. Jest git! Odzyskałem nadzieję że są jeszcze ładne dziewczyny w internetach ^^. Akurat w urodzinki heh
@VampirLord też bym się chętnie umówił ^^ Nieważne czy koleżanka czy serio Misubi
@Up a dziękuje
kuuurde to ile już masz?:PP
no ja jestem zbyt leniwy wiec macie moją zwyrodniałą mordę;pp zamiast jakiegoś "fotoszopa" ;p
@EDIT
GZ GZ ;pp to już poł życia z a tobą ^^
17 .
Misubi dostała już jednego warna za trollowanie w tym temacie. Czekamy na drugiego .
Koniec offtopu, następne takie posty będą kończyć się warnem.
Gdybyś wiedział to te zdjęcie angelika.jpg jest z folderu mojego chłopaka, ale co tam możesz wiedzieć ^^. Miłego dnia, może jeszcze zerknę co jakiś czas na ten topic ;p
Vampir,no widzisz chłopie... Takie to życie niesprawiedliwe. Ale każda potwora znajdzie swego amatora ^^
Łooo ale dzioucha, cud nad Polską spotkać takiego nerda. Trza będzie sprawdzić z kondziem tożsamość czy rly !
beeekaaa z wiary co wy tu wypisujecie, dużo ładnych kobiet gra w gry z chłopakami itd.
Pamiętacie tim z cs 1.6 fnatic female itd. zAAz, albo insade?
albo ładna koreanka http://www.twitch.tv/behkuhtv.
@Światloplis Mam inne oksy :x I nie bo to samojebka z kamerki internetowej.
żartowałem sobie, bo według mnie mocne podobieństwo
2012rnie trolowac nie spamowac ! tylko dodawac ^^
z kat pochodzisz ziomek ? bo jestem pewny w 100 % że cię widziałem więcej niż raz ;D hehe
fake raczej nie... żeby to był fake info zdjęcia było by niewiadome (bo z googla) a tutaj masz Angelika.jpg ^^
lol?, a wiesz że jak się ściąga zdjęcia z google można ich nazwę przed pobraniem łatwo zmienić i nawet po pobraniu?, nawet na serwerze gdzie się zamieszcza zdjęcia na stronach można zmienić nazwę foty jak tylko strona ma taką opcję...
A wiesz ,że jesteś głupi ?