A wiesz ,że jesteś głupi ?
Wiem i w przeciwieństwie do Ciebie tego nie ukrywam Trollu
podniecający się zdjęciami z neta jakiś lasek
A wiesz ,że jesteś głupi ?
Wiem i w przeciwieństwie do Ciebie tego nie ukrywam Trollu
podniecający się zdjęciami z neta jakiś lasek
Po co spamujecie tutaj, potem off top, lepiej sobie pogadajcie na pw.
@sry za spam, ale może ten post się przyda na dalszy rozwój tematu
Admin wg mnie powinien usunćć wszystkie inne posty w których nie ma wstawionych zdjęć/linków ze zdjęciami, a stworzyć osobny do ich komentowania i luźnych pogawędek.
Pozdrawiam
z kat pochodzisz ziomek ? bo jestem pewny w 100 % że cię widziałem więcej niż raz ;D hehe
Łagiewniki kolo Wrocławia
Po co spamujecie tutaj, potem off top, lepiej sobie pogadajcie na pw.
Agree.
@sry za spam, ale może ten post się przyda na dalszy rozwój tematuAdmin wg mnie powinien usunćć wszystkie inne posty w których nie ma wstawionych zdjęć/linków ze zdjęciami, a stworzyć osobny do ich komentowania i luźnych pogawędek.Pozdrawiam
Takie pogawędki nie są niczym złym, ale komentarz pierdółka za komentarzem popierdółką to już lekka przesada. Wrzucam fotkę, piszę, że ktoś spoko wyszedł i tyle. O dane osobowe trzeba dbać, bo znajdą was... i odgryzą dłonie. koNie
Nie będziemy zakładać kolejnego tematu, żebyście mogli się podniecać nad zdjęciami, nie widzę problemu żeby pisać takie rzeczy tutaj. Nie tolerujemy jednak wulgaryzmów i ataków na tle osobowym czy jakimkolwiek innym, także przestrzegam przed takimi ruchami.
a co ;p trochę z tamy spadłem i się obdarłem ;pp
@Misubi nie ma sposobu, żeby to hejtować
@UP Rekin Cię ugryzł ?
@UP hahahah prawie;p ja też nie wieże że takie laski siedzą na nerdowskim forum ;p
@down czemu spina?
@MagarPl spina
@Misubi wiedziałem! Wiedziałem że nie jesteś fejkiem a właściwie twoje zdjęcia ^^
"Dzień bez zdjęcia to dzień stracony."-VampirLord
No co ty to sesja fotograficznaA pytalas sie chlopaka czy mozesz wrzucac fotki na neta
Nice try...
Ale spam fest żeście sobie urządzili. Forum jako definicja, traci na znaczeniu. Tak btw. http://mmorpg.org.pl/forum/shoutbox/ albo http://mmorpg.org.pl...m/sendfkinPWfgs
Jak ci się coś nie podoba to kto ci każe tu siedzieć? Forum jest od tego by dyskutować/rozmawiać.
Spolecznosci polskiej nie zmieni sie nigdy, taka mentalnosc polaczkow i tyle... Hejt i czysta polszczyzna to MY polacy.Tez nie rozumie tych wyzej co sie kloca itd. Po co to ? Kretynizm ? Debilizm ? Brak postepow w rozwoju ? ehh.Temat sluzy do dodawania swoich facjat a nie do zbednych konwersacji. Wymiencie sie gg i pvp na freestyle go...Kontynuujac temat glowny :Rok 2011 - Zabawa z waitrowka edit. nie wiem czemu ale lekko sie fota rozciagla ale moze byc
Ja z Zielonej Góry no to nie daleko więc wykrywam bardziej większe niż mniejsze prawdopodobieństwo
@wagonik666
No fakt nie daleko ^^
Moze gdzies kiedys gdzies mnie widziales
Calkiem mozliwe
Ale wiesz kazdy ma swojego soboffffftura ^^ hehe
Uwaga, uwaga zaraz zobaczymy na żywo pavelka . Nie tak źle, skoczność przede wszystkim xd.
Już z Salkiem i Dzz ostrzegaliśmy, aby nie robić Offtopu i VampirLord nie musisz robić tutaj własnego fotobloga. Temat zamkniemy i będzie po kłopocie.