PokeGra.pl - Polska przeglądarkowa gra Pokemon Online

Czołem,

trwa promocja na arcany. Niebawem kolejne części Sinnoh.

Aktywowane zostały cukierki eventowe.

Witajcie,

o północy rozpoczęło się kolejne Safari! :)

Cześć!

W najbliższej aktualizacji pojawi się pożądana zmiana w systemie chodzenia - przytrzymanie.

Ponadto, znajomi i kilka mniejszych zmian. :-)

W końcu coś się dzieje w kierunku chodzenia... #pozytywnie

Jeśli chodzi o chodzenie - to już się stało. :-)

Na produkcji co prawda, odrobinę, wysypało się przechodzenie między lokacjami, ale pracuję nad tym w tej chwili.

Przebudowałem system bonusów, teraz zamiast setek linijek tekstu ujrzymy małe ikonki:

1969294_489644451186634_8795409101395051293_n.jpg?oh=878be2451add1c2792ce502911c0b896&oe=562F2B2D

Ponadto, najprawdopodobniej dziś wdrożone zostaną zmiany w poczcie (podział na konwersacje).

Jak co sobotę, rozpoczęło się Safari.

warn_ico.png
Odświeżać można co 72h

~Leman

z tego co pamiętam owy silnik można było zakupić za 20 zł przelewem :P

No to dlaczego sam nie prowadzisz takiej gry? ;)

EDIT:

Kurcze, stary, okazuje się, że Ty dodajesz taki komentarz średnio raz na kilka miesięcy:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/58152-pokegrapl-polska-przegladarkowa-gra-pokemon-online/?view=findpost&p=558882

Wciąż jednak nie poznałem źródła Twoich rewelacji, bo od razu uciekasz. :(

jakiś starter kodzik speszjal for mmorgp.org.pl ? :D

Zamierzam poklikać jakiś czas.

Niech stracę. :P

Kody do wpisania w kody podarunkowe:

MMORPG.ORG.PL

Przedłużony do 27.06.2015

DWATYGODNIE

Nowy kod ważny do 29.07.2015

Kod do wpisania w zakładce: Arcany -> zakup:

MMORPGORGPL

(kto pierwszy ten lepszy)

Miłej gry! ;)

No to dlaczego sam nie prowadzisz takiej gry? EDIT:Kurcze, stary, okazuje się, że Ty dodajesz taki komentarz średnio raz na kilka miesięcy:http://mmorpg.org.pl/forum/topic/58152-pokegrapl-polska-przegladarkowa-gra-pokemon-online/?view=findpost&p=558882Wciąż jednak nie poznałem źródła Twoich rewelacji, bo od razu uciekasz.

<3

LionProject, 417, 2 tygodnie temu. Ostatni post: LionProject. No New Posts ...Sprzedam grę pokemon 2D za 45 złotych!

Eeeh, Panie, jeśli komuś przypisujesz autorstwo postów, to byś to chociaż lepiej sfabrykował... ;)

adifpl, 311, 2 dni temu. Ostatni post: adifpl. No New Posts ...Lubię małe kotki!

W ramach ciekawostek, fanpage na facebooku ma już pięć tysięcy polubień.

Jeśli ktoś chce być (w miarę) na bieżąco zasypywany informacjami o grze (i trochę żebrolajkami, ale taka polityka facebooka:P) to można polubić.

Dlaczego mam coś "fakeować" owy silnik można było zakupić za jakieś małe pieniądze ale w starej wersji ? gdzie gui było jeszcze brązowe także dlaczego nie powiesz ze owy silnik sprzedawałeś sam albo go odkupiłeś?

Chyba nie rozumiesz do jakiego wniosku staram Cię zbliżyć, ale dobra, już się naprodukuję, skoro ktoś we mnie błotem rzuca:

1) Jak już wspomniałem w wątku, jestem autorem gry.

2) Co najmniej nieopłacalną praktyką byłoby sprzedawanie "silnika" (o ile w przypadku aplikacji przeglądarkowych można o czymś takim mówić) i to jeszcze za 25 zł, gdy Conquestowi każdego miesiąca jestem zmuszony płacić sumę 100x większą.

3) Jeśli ktoś wzorował się na interfejsie gry - mogę być tylko szczęśliwy. Sam muszę przyznać, że jest zwyczajnie dość kiepski, głównie dlatego, że projektowałem go praktycznie nie mając doświadczenia. Przeżywa próbę czasu głównie dlatego, żeby zrobić coś nowego, musiałbym przeprojektować całą grę i napisać ją od nowa, a na co zwyczajnie nie pozwala mi czas.

4) Jeżeli miałbyś pojęcie o jakimkolwiek procesie tworzenia aplikacji webowych, wiedziałbyś, że pojęcie "silnik" tak jak w przypadku tytułów AAA nie istnieje. Mogę wziąć jakichś framework, kilka klas z innych projektów... cała reszta jest jednak żmudnym stawianiem liter, cyfr i znaków przestankowych. ;)

Oczywiście, możesz prowadzić jakieś swoje wynurzenia, bajdurzenia czy cokolwiek tam chcesz.

Trochę przykre, że muszę w ogóle pisać takie odpowiedzi, bo wystarczyłoby zagrać, by wiedzieć, że gra nie jest gotowcem... :)

Po pierwsze nikt w ciebie nie rzuca błotem jeżeli zabolało Cię to, to przepraszam ;)

nigdzie nie twierdze że gra stoi na gotowcu

także przepraszam jeszcze raz i życzę powodzenia w prowadzeniu projektu :)

Panie Lionproject,

dlaczego te kody są jednorazowe na arcany?

nie można by tak zrobić, że np 5 osób może je wykorzystać?

Pozdrawiam :D

Panie Lionproject,dlaczego te kody są jednorazowe na arcany?nie można by tak zrobić, że np 5 osób może je wykorzystać?Pozdrawiam

Dla wielu graczy przygotowane są kody podarunkowe. Wbrew pozorom, rozdawnictwo wszystkiego jak leci niszczy rynek gry, a nie zachęca kogokolwiek. ;)

Arcany możesz zakupić w zakładce: http://www.pokegra.pl/?x=arcany&obszar=zakup z pewnością sprawi to, że będę mógł poświęcić więcej czasu na rozwój projektu.

Czołem!

24.06.2015 drugie urodziny gry!

Ponadto, już niebawem kolejna generacja. :>

warn_ico.png
Odświeżać można co 72h

~Leman

W pokedeksie powoli pojawiają się stworzenia shiny.

Jak jest z populacją owej gry?