PokeGra.pl - Polska przeglądarkowa gra Pokemon Online

Ah, tak ma być, odwrócone "statycznie" wyglądałoby naprawdę kiepsko (obrazki pokemonów są identyczne w każdej części gry, a "nawracanie" ich w CSS da raczej marny efekt).

Przez ostatnie kilka dni pojawiło się sporo nowych map. Można również skorzystać z kodu podarunkowego (arcany => kody)

POKEGRALATO

Zapraszam do gry. :-)

Wkrótce w grze pojawią się mapy z Hoenn.

W grze pojawił się Lider Brock. Misty wkrótce zawita do Pewter! ;)

W grze pojawiła się 4 generacja pokemonów.

Zagrałbym,ale ta gra ma dynamikę pędzącego ślimaka ;/

W grze pojawiły się nowe przedmioty (Skrzynie z Sinnoh).

W grze pojawiła się w pełni czwarta generacja. Przy rejestracji można już natomiast wybierać startery z trzeciej.

W grze pojawiły się odznaki i rowerek.

Ja poczekam sobie na PokeGre v2 :)

Bajka już wbijam sprawdzić to;)

W grze pojawił się Porucznik Surge.

Na fanpage zorganizowaliśmy mały konkurs z Cyndaquilem do wygrania. ;-)

https://www.facebook.com/pokegra/photos/a.253414464809635.1073741828.210197802464635/387177344766679/?type=1&theater

Do 11.11.2014 24:00 można używać kodu podarunkowego - 11LISTOPADA.

Jakiś nowy kod podarunkowy? :)

Fajna gra lecz odrzuciło mnie trochę to ,że chciałem sobie doładować te Arcany ale po wysłaniu sms otrzymałem wiadomość zwrotną ,że takiej usługi nie ma a pieniądze z konta zeżarło i przepadły.

Fajna gra lecz odrzuciło mnie trochę to ,że chciałem sobie doładować te Arcany ale po wysłaniu sms otrzymałem wiadomość zwrotną ,że takiej usługi nie ma a pieniądze z konta zeżarło i przepadły.

Hej, do takich spraw jest mail kontaktowy ze stopki zakładki "arcany".

Nowy kod podarunkowy (ważny do jutra 24:00): WIOSNA

Jakieś większe zmiany zaszły w sterowaniu, czy nadal chała ?

Dodałem sterowanie pod urządzenia mobilne. Jeśli chodzi o poruszanie postaci po mapie - bez zmian. Zmiany pojawią się dopiero w nowej wersji.

Jak walka bedzie dynamiczna i sterowanie plynne jak na 60fps przystalo to wroce z checia.