Ah, tak ma być, odwrócone "statycznie" wyglądałoby naprawdę kiepsko (obrazki pokemonów są identyczne w każdej części gry, a "nawracanie" ich w CSS da raczej marny efekt).
PokeGra.pl - Polska przeglądarkowa gra Pokemon Online
Przez ostatnie kilka dni pojawiło się sporo nowych map. Można również skorzystać z kodu podarunkowego (arcany => kody)
POKEGRALATOZapraszam do gry. :-)
Wkrótce w grze pojawią się mapy z Hoenn.
W grze pojawił się Lider Brock. Misty wkrótce zawita do Pewter!
W grze pojawiła się 4 generacja pokemonów.
Zagrałbym,ale ta gra ma dynamikę pędzącego ślimaka ;/
W grze pojawiły się nowe przedmioty (Skrzynie z Sinnoh).
W grze pojawiła się w pełni czwarta generacja. Przy rejestracji można już natomiast wybierać startery z trzeciej.
W grze pojawiły się odznaki i rowerek.
Ja poczekam sobie na PokeGre v2
Bajka już wbijam sprawdzić to;)
W grze pojawił się Porucznik Surge.
Na fanpage zorganizowaliśmy mały konkurs z Cyndaquilem do wygrania. ;-)
Do 11.11.2014 24:00 można używać kodu podarunkowego - 11LISTOPADA.
Jakiś nowy kod podarunkowy?
Fajna gra lecz odrzuciło mnie trochę to ,że chciałem sobie doładować te Arcany ale po wysłaniu sms otrzymałem wiadomość zwrotną ,że takiej usługi nie ma a pieniądze z konta zeżarło i przepadły.
Fajna gra lecz odrzuciło mnie trochę to ,że chciałem sobie doładować te Arcany ale po wysłaniu sms otrzymałem wiadomość zwrotną ,że takiej usługi nie ma a pieniądze z konta zeżarło i przepadły.
Hej, do takich spraw jest mail kontaktowy ze stopki zakładki "arcany".
Nowy kod podarunkowy (ważny do jutra 24:00): WIOSNA
Jakieś większe zmiany zaszły w sterowaniu, czy nadal chała ?
Dodałem sterowanie pod urządzenia mobilne. Jeśli chodzi o poruszanie postaci po mapie - bez zmian. Zmiany pojawią się dopiero w nowej wersji.
Jak walka bedzie dynamiczna i sterowanie plynne jak na 60fps przystalo to wroce z checia.