PokeGra.pl - Polska przeglądarkowa gra Pokemon Online

Znaczące poprawki w interfejsie gry i jej wydajności. :)

Dzień dobry!

Mapy z Sinnoh wchodzą do gry. :)

aqhjyf.jpg

Kolejne częsci Sinnoh pojawiają się w grze. :)

uss0t1.jpg

Przygotowania do odświeżenia strony głównej jak i środka gry trwają!

qejgt3.jpg

Kurka gierka ma oldskulowy klimat i mam sentyment do pokemonow, ale rozgrywka nudziiii :( PokeGrav2 cos sie zmieni? Grakia?Wybor skilli na pve?

Do gry dodane zostało Safari - zapraszam. ;)

W wersji v2 aktualnie ulepszyłem poruszanie się i questy. Ponadto, rozwiązałem trochę inaczej kwestie wydajnościowe. Część rozwiązań staram się implementować aktualnie.

Witam :)

Pomysł fajny, jak trochę pogram to zobaczę, czy równie fajnie wykonany. Nick w grze: Przema. Pozdrawiam!

Cześć, to tak w ramach dobrego startu gry w zakładce Arcany -> Kody podarunkowe możesz użyć kodu MMORPG.ORG.PL dającego konto premium na 14 dni. :-)

Nowa mapa - Kryształowe pole - nadchodzi, a na niej między innymi do złapania Porygony. :-)

W grze pojawiła się nowa mapa - Kryształowe Pole.

Kiedyś istniał fajny OTS na bazie pokemonów, jakby zrobili taką gre na silniku Tibii to by był sukces

Owy silnik można zakupić jeżeli dobrze pamiętam 50 zł sprzedaje go sam autor :)

Żyje ta gra jeszcze czy jest jakaś lepsza o pokach?(nawet nie poki, chodzi mi o same beast tame)

Siemasz. Zrobisz specjalna apke do urządzeń mobilnych, żeby w to cudo grać ?:D

Owy silnik można zakupić jeżeli dobrze pamiętam 50 zł sprzedaje go sam autor

Hue, hue. Miłego kupowania. ;)

Siemasz. Zrobisz specjalna apke do urządzeń mobilnych, żeby w to cudo grać ?

Myślę nad stroną mobilną. Niestety, umowa nie pozwala mi publikowania czegokolwiek oprócz strony www. :(

Żyje ta gra jeszcze czy jest jakaś lepsza o pokach?(nawet nie poki, chodzi mi o same beast tame)

Cały czas, niezmiennie, żyjemy. Nowe mapy pojawiają się z reguły co dwa tygodnie. Jest już ponad 200 questów.

200 questow typu ubij 300 pidgeyów a dostaniesz 10golda i 15 expa. Juz to przerabialem. Szacowany czas trwania questa ~5-6h nolajfienia.

Ogólnie gra nie powala. Wchodzę od czasu do czasu zobaczyć co się zmieniło. Zazwyczaj są to nieznaczące rzeczy...

Jak wspomniał Phaequel, questów jest mnóstwo, ale wszystkie na zasadzie bij potworki kilka h/dni, żeby dostać lichą nagrodę...

Po za tym, wszyscy robią buildy na poki hp + siła, bo inne nie mają szans bytu, bez sensu. Można by wymieniać i wymieniać.

Jednak stare pokemonbattlearea było najlepsze z pokemonowych gier tego typu.

Ogólnie gra nie powala. Wchodzę od czasu do czasu zobaczyć co się zmieniło. Zazwyczaj są to nieznaczące rzeczy...Jak wspomniał Phaequel, questów jest mnóstwo, ale wszystkie na zasadzie bij potworki kilka h/dni, żeby dostać lichą nagrodę...Po za tym, wszyscy robią buildy na poki hp + siła, bo inne nie mają szans bytu, bez sensu. Można by wymieniać i wymieniać.Jednak stare pokemonbattlearea było najlepsze z pokemonowych gier tego typu.

Dzięki za opinie. Aktualnie staram się przebudować silnik gry, tak bym mógł sobie pozwolić na bardziej rozbudowane zadania.

Całkiem niedawno zmienił się układ statystyk, który wymusza (w większym bądź mniejszym stopniu) tworzenie osobnych "buildów" pod trenerów jak i stworzenia (różnego typu).

Wraz z nowym wyglądem środka gry powinny też zmienić się odrobinę walki gracz vs gracz, a sam środek ciężkości chciałbym przerzucić na turnieje gdzie walki toczyć będą gracze.

Niestety, przy okazji staram się zachować casualowość rozgrywki, więc zmiany w kwestii walk nie są zbyt szybkie.

Chętnie wysłucham więcej sugestii. :)

Wzoruj sie na wersjach gbc,gba i nds bo to najlepsze wersje. Tam questy byly ciekawe i nawet fabula jakas tam byla. Questy typu zabij X pokow powinny byc usuniete. Za kazdym razem jak zaczynam probowac grac w twoj produkt koncze praktycznie w tym samym miejscu, bo persektywa dropienia czegos w duzych ilosciach nudzi okropnie. Brakuje tez wplywu na walke, losowosc to zly pomysl. Jestem zdania ze odwaliles kawal dobrej roboty, ale jak na razie jestes w lesie z praca. Zeby dogodzic fanom pokemonow trzeba jeszcze troszku po pracowac.

Tak jak ludzie mówią, dopracuj aktualną grę, a potem popracuj nad wersją mobilną, zdecydowana większość graczy by była właśnie z komórek/tabletów, bo na gry www. szkoda czasu na kompie.