Polacy w MMO

@up

łoś ma rację :D

Panowie wg. mnie era "polskich żulików" powoli mija. Jak zauważyłem polskie społeczeństwo online powoli mądrzeje. Ostatnio grając w Mu Online na serwerze ZhyperMu nie spotkałem się z takowymi, a niegdyś było ich od grona. Kumpel ,który gra w Tibię przestał na nich nagadywać. Idziemy w dobrym kierunku.

Co do nick - ów z PL, przemyślałem sprawę i co do tego mam inne zdanie ,ale nie chce znów nawiązywać do tego tematu.

@upłoś ma rację Panowie wg. mnie era "polskich żulików" powoli mija. Jak zauważyłem polskie społeczeństwo online powoli mądrzeje. Ostatnio grając w Mu Online na serwerze ZhyperMu nie spotkałem się z takowymi, a niegdyś było ich od grona. Kumpel ,który gra w Tibię przestał na nich nagadywać. Idziemy w dobrym kierunku.Co do nick - ów z PL, przemyślałem sprawę i co do tego mam inne zdanie ,ale nie chce znów nawiązywać do tego tematu.

Forum od tego jest żeby dyskutować o tym

a co do Tibii to polacy przechodzą ju do normalnego MMO ponieważ komputery tanieją i udźwignął każde MMO ^^

@up

wg. mnie Tibie pociągnie nawet komputer z 1999 r. Wiem bo miałem takowy i gra mi śmigała, Poza tym czy Tibia ma w ogóle jakieś wymagania?! Prócz sprawnego PC eta?

Niewiem co wy do tibi macie xD Spoko to nawet gierka.

Moim zdaniem mniej noobków na normalnych mmo jest bo te wszystkie dzieci neo przerzuciły się na metina.

Niewiem co wy do tibi macie xD Spoko to nawet gierka.Moim zdaniem mniej noobków na normalnych mmo jest bo te wszystkie dzieci neo przerzuciły się na metina.

To jest forum o prawdziwych MMO ;]

a co do tematu to kolega ma takie złoma z windem 95 to był jego pierwszy komp przenieśliśmy do jego pokoju ten komputer podłączyliśmy neta i Tibia śmigała jak ulał :P a i pendriva nie czyta jak coś ktoś che kupić komputer

"Computer For Tibia" :D Only 200 zł :D

Szczerze patrząc na Tibię jako obiektywny redaktor prócz grafiki i dźwięku Tibia nie jest jeszcze aż taka słaba. Jest rozbudowana, wciąga i to bardzo, łatwy interfejs (może nie ładny ,ale łatwo się połapać). Tylko ta grafika odzwierciedla na was złą ocenę o grze, bądź haknięte konto przez jakiegoś cwela. Gdyby była Tibia w 3D chętnie bym zagrał ,jednak wg mnie 3D zepsuło by klimat gry.

W większości masz rację... ALE... Jeśli chodzi o te gildie. Ja grałem w Rohana,i została założona gildia na serwerze Marea..nie pamiętam nazwy. Ale założył ją Polak i większość z nich to rodacy. I okazało się że to jest jedna z najlepszych gildii na serwerze, nie wiem czy do tej pory istnieje,bo dawno w to nie grałem. No,ale jak widać cudy się zdarzają.. Aha,i żeby nie było Nie zmyśliłem tego.... ;)

Brono to chyba plus tibi ze ma takie wymagania nie? :lol: :lol: :lol:

No niby mniej jest tego polaczkowa , ale nadal jest i to sporo :D

Wiadomo ze w kazdej grze beda(chyba ze platna to najwyzej dzieci rozpieszczane przez rodzicow)

Dam przyklad z tsro ( serwer silkroad taiwanski normalne raty jak na globalu , troche pomocy do 42lvlu by szybciej expic)

Wbijanie bez premki na glob to masarnia wiec duzo osob przenioslo sie na tsro , po jakims czasie na pewnym z subservow zaczal sie robic straszny eu server a nie tw. Polaczki i Turasy - gold pl0x , man fri taxi pl0x , free items please, i need gold for eq man . Gdy tw nie da golda/itemow odpowiedz Polaczka - "Zal mi cie ty cwelu zjebany *kocham Was* idz sie jebac zasrany tajwancu".

Po jakims czasie wyszedl bot do tej ver wiec wszyscy ruszyli bocic :D Tw nie mieli by nic przeciwko temu gdyby jacys idioci z gildi Fable nie zaczeli zakladac w pt matching party pt "Fable goldfarms 24/7 gold easy and cheap" i tak po kilkanascie matchingow.

No i po 2tygodniach ban EU IP ^^ Teraz to tylko ci ktorzy potrafia IP zmienic to graja , a polaczki poszli zapewne na inne ver silka ^^

Tak wiec sadze ze Polaczki sa ,byly , beda ( chyba ze internet na calym swiecie wylacza ^^)

Oczywiscie nie twierdze ze nie ma zadnych normalnych gracyz PL , wiadomo ze w grze jakiejs jest chociaz jedna PL gildia porzadna .

To tyle ode mnie . Dziekuje za uwage o ile ktos to czytal :D

Brono to chyba plus tibi ze ma takie wymagania nie? :lol:

Proste ten komputer był projektowany tylko do tej gry ;]

Całkiem możliwe specjalny tibijski komputer xD

Grałem w w kilka mmo i nie spotkałem się z tym żeby obywatele innych krajów na nas narzekali^^

,to raczej my sami na siebie narzekamy. :rolleyes:

Obecnie gram w quake live i Guild Wars(no może już w GW nie gram ;p) i tam narzeka się na francuzów ,a nie polaków :P

a tacy "free items pls" są w każdym mmo różnej narodowości nie tylko polskiej ;)

Grałem w w kilka mmo i nie spotkałem się z tym żeby obywatele innych krajów na nas narzekali^^,to raczej my sami na siebie narzekamy. Obecnie gram w quake live i Guild Wars(no może już w GW nie gram ;p) i tam narzeka się na francuzów ,a nie polaków a tacy "free items pls" są w każdym mmo różnej narodowości nie tylko polskiej

hehe też gram w quake live i raczej z otwartymi ramionami mnie witają na serverach ;]

Quake Live? Grałem całkiem fajne,ale moim skromnym zdaniem Combat Arms i tak wymiata xD

Quake Live? Grałem całkiem fajne,ale moim skromnym zdaniem Combat Arms i tak wymiata xD

No tak wymiata ^^

ale wrócic czasem do takich gier i te stare czasy ;]

kiedy miało się 9-10 lat i tylko quake i LAN z kolegami z osiedla ;D

Grałem w w kilka mmo i nie spotkałem się z tym żeby obywatele innych krajów na nas narzekali^^

Powiedz mi więc, szczęśliwcze, w jakież to gry grałeś? W każdej, w którą grałem, utarło się, że jesteśmy narodem złodziei i nierobów. Ostatnio to widziałem w 9 Dragons, wcześniej we Florensi i w wielu, wielu innych.

Żebramy i będziemy żebrać ale jedno się dla nas liczy - nikt nie będzie na nas pluł - nie raz było tak w Cabalu:

Ofiara: kto pomoze

Pomocnik1:a co jest

Pomocnik2:w czym

Pomocnik3:gadaj

O:taki jeden mnie pekuje

P1:gdzie jestes

P2:Zaraz go zjade

P3:mam go na hita. w pl??

Nie ma co. jestesmy żebrakami ale jestesmy bitewni. bitewnosc mamy przez historie

taaa bitewne 12nastolatki naznaczone piętnem historii swojej ojczyzny której nawet nie znają, bo wolą graćććććć :lol:

Tak w ogólę to wypadało by skończyć temat, bo to nie kwestia narodowości, a obycia.

@up

Naprawdę pięknie to ująłeś. Wyręczyłeś mnie.

Mnie to już zaczyna to wk***iać. Opluwacie swój naród? Te zmyślone dialogi naprawdę są denne i żałosne. Jak wam podoba się na zachodzie do wypier**** bo jeżeli macie narzekać to dziękuje wam takich nam nie trzeba, tylko narzekacie jak dzieci. Wiem ,że są złodzieje (do żebraka nic nie mam, o ile mi d*py nie zawraca) .no ale bez przesady. Na zachodzie są jeszcze większe cwele niż tutaj.

@upNaprawdę pięknie to ująłeś. Wyręczyłeś mnie.Mnie to już zaczyna to wk***iać. Opluwacie swój naród? Te zmyślone dialogi naprawdę są denne i żałosne. Jak wam podoba się na zachodzie do wypier**** bo jeżeli macie narzekać to dziękuje wam takich nam nie trzeba, tylko narzekacie jak dzieci. Wiem ,że są złodzieje (do żebraka nic nie mam, o ile mi d*py nie zawraca) .no ale bez przesady. Na zachodzie są jeszcze większe cwele niż tutaj.

Zacznijmy od narodu. Twój nie mój nawet tłumaczyć nie bede > Jak nie widzisz jaki polacy robią syf w mmo to zamkinij sie w swoim świcie ,żyj w nim ale innych do niego nie wciągaj . Zacznij od argumentow a nie od populizmu . Merytorycznie sie wypowiedz a nie płacz . W końcu jesteś przedstawicielem tego wielkiego , walecznego narodu . Szkoda że nawet nie pamietasz o wierzeniach przodków. Pozdro , bez odbioru