Polecacie komuś nowemu?

Slevin było to dodać w temacie "nowości z Aion'a" stworzyłem taki temat jakiś czas temu gdzieś jest w sekcji Aion'a.

@edit dobra już dodałem info do odpowiedniego tematu :P

Moim zdaniem warto wrócić/zacząć najlepiej ściągnij, zagraj i sam się przekonaj :) i jeszcze małe info zostawię, miłej lektury.

https://pl.aion.gameforge.com/website/news/updates/spoiler_5_6_newinstances/;jsessionid=e8570af83566dc9912ad6c60be59

Wydaje mi się, że dobrze napisałem to info tutaj :) teraz nowego gracza jeszcze bardziej powinno to zachęcić do grania :)

Sam zacząłem grać, fajne itemki są dla nowych i powracających graczy no i bardzo szybko się expi bo jest kilkudniowy event boost XP :)

Hellion-Elyos nick: Vaylence

Co do Aiona, to miałam do niego dwa podejścia. Jednak nigdy nie zatrzymał mnie na dłużej niż na tydzień. Dlaczego? Dlatego, że nie lubię grać w gdy online samotnie, a tak się złożyło, że nie znałam i nie znam nikogo kto gra w Aiona. Nigdy tez nie nabiłam wysokiego lvl, tak więc nie wiem co się dzieje po end game itp. Mówi się, że dopiero po end gamie zaczyna sie prawdziwa gra i zabawa (Nie wiem czy tak jest w przypadku Aiona).
W każdym razie często myślę o tej grze i coś mnie do niej ciągnie. Co dokładnie nie wiem, grafika? Pomysł? Ilość graczy? Klimat? Nie mam pojęcia.

Dlatego chciałabym, żebyście napisali zalety i wady tejże gry. No i napisali czy znacie jakieś gildie, które chętnie przyjmą nieogarniającego prawie nic nowicjusza. Albo może sami chcielibyście ze mną pograć?