A da się zmienć na serwer Amerykański a potem na europejski ? A jeszcze jak pobiorę tą aktualizacje co waży 5.9GB to potem już się będzie gra pobierać automatycznie czy będę musiał coś potwierdzić, bo chciałbym zostawić na noc XD ?
Polecacie komuś nowemu?
Wersje Amerykańska i Europejska mają dwa różne klienty, dwóch różnych wydawców. Także jeżeli chcesz grać na obu musisz pobierać dwa razy.
A da się zmienć na serwer Amerykański a potem na europejski ? A jeszcze jak pobiorę tą aktualizacje co waży 5.9GB to potem już się będzie gra pobierać automatycznie czy będę musiał coś potwierdzić, bo chciałbym zostawić na noc XD ?
Sama gra waży ponad 30gb więc najpierw pobierasz klienta a późnej już się reszta robi z automatu, tylko u Gameforge (serwer EU) można pobrać klienta bezpośrednio albo za pomocą steam, jak pobieralem bezposrednio mając 2mb uploadu to mi pobierało tak że pokazywalo 2mb i co sekunde miałem o 100mb mniej i tak w kółko, podobno pobieranie ze steam jest o wiele szybsze ale to się już dowiedzialem po fakcie
A okej dzięki to pobiorę z tego steama skoro szybciej .
Wersje Amerykańska i Europejska mają dwa różne klienty, dwóch różnych wydawców. Także jeżeli chcesz grać na obu musisz pobierać dwa razy.
a czym się różnią te wersje ? Gdzie więcej graczy ?
Na ameryce tetaz będzie Merge serwerów także pewnie będzie dużo, na eu też jest dużo graczy. Różnice to kwestia pingu, item shopa i graczy. Na Barusie eu polacy sami grają a na ameryce amerykanie? xD
"Co wersji Amerykańskiej wersji, polecam. Nie mamy ograniczeń jakie dodaje GF(Te które usuwamy przez kupno GoldPacka), dodatkowo, crafting jest tam użyteczny, bo możesz kupować składniki legendarne.
Zaskakuje mnie, że gra jeszcze stoi w wersji PayToPlay". Takie coś wyczytałem na steam . Prawda to z tym GF ?
"Co wersji Amerykańskiej wersji, polecam. Nie mamy ograniczeń jakie dodaje GF(Te które usuwamy przez kupno GoldPacka), dodatkowo, crafting jest tam użyteczny, bo możesz kupować składniki legendarne.Zaskakuje mnie, że gra jeszcze stoi w wersji PayToPlay". Takie coś wyczytałem na steam . Prawda to z tym GF ?
Na GF jest w tym problem że gra jest darmowa tylko bez gp nie możesz tradowac, kupować z aukcji, jeśli ktoś wystawi sklep to również nie możesz od niego kupić, dłużej musisz czekać na wejście do insty, może coś jeszcze jest ale nie przypominam sobie
Na GF jest w tym problem że gra jest darmowa tylko bez gp nie możesz tradowac, kupować z aukcji, jeśli ktoś wystawi sklep to również nie możesz od niego kupić, dłużej musisz czekać na wejście do insty, może coś jeszcze jest ale nie przypominam sobie
Wiem wiem akurat GP to ja mam tylko chciałem się dowiedzieć czy na amerykańskim serwerze też są te ograniczenia . A te starter packi ze steama to można cały czas kupować czy raz ?
Tego to nie wiem. Ale wiem, że bez gp na eu gf można kupić gp z ah xD
to nie hest żaden problem kurcze ja nigdy nie mam jakiegoś ciśnienia na gp albo że mi się kończy lub nie mogę zebrać na gp.
A na NA też tak jest jak na EU, że są ograniczenia czy nie?
Nie wiem dokładnie, ale tam wprowadzili jakieś Prestige Pack
http://store.aiononline.com/store/detail?goodsNo=9330000&categoryPath=1_98
a tu masz ogólnie Item Shop
1.Ten złoty pakiet na EU można tylko kupić w itemshopie za prawdziwy ?
2.Czy aion EU jest P2W czy trochę jest tylko?
3.Co daje ten presige pack na NA aionie?
1. Możesz kupić od innych graczy. (Gp możesz też w: Auction House, Allegro, koledzy z forum, item shop)
2. Jak w każdej grze, jednak w Aionie nie tak bardzo, dla zdeterminowanego gracza nie ma rzeczy niemożliwych. Ps. no może, że miejsce w TOPce xd
3. Ogólnie dodaje P2W na NA. " Built with PVP and PVE in mind, this pack contains new and updated items to help you achieve victory! "
Kupuj coinsy na allegro a potem GP w grze ;d A nie w is XD Ale na GP uzbierać to nic trudnego no może na pierwszego trochę trudniej.
A jakąś spoko polską gildie polecacie, która pomoże nowemu, jest dużo online ludzi, gra razem, wspólnie robią jakieś instancje czy coś?
I zjechał się circlejerk do ch**owej gierki. Typowe
Gierka za***ista
Gram od niedawna i też polecam
to GF nie padnie na pewno ! co mogą zrobić ? fuzje serwerów jeśli na wielu gra mało graczy wkoncu je połączą żeby było więcej w kupie siła!
[Event dla nowych i powracających graczy] Anioł w owczej skórze - zostanie aktywowany (do 23.08.2017). [Boost] Dodatkowe +50% do EXP/PD (łącznie +100%) - zostanie aktywowany (do 16.08.2017).
2 eventy które na pewno pomogą w expieniu, "Anioł w owczej skórze" pewnie dostaniecie eq za darmo do min 65lvl i kamienie na dobry start.