Polski Server, Polska Gildia!

Ten temat to podsumowanie rozmów na temat założenia gildi na nowym serverze który wystartuje 31 lipca.

Proszę odpisywać według tego wzoru:

Planowany nick w grze: Nick***

Wybrana klasa: Nazwa klasy

Dziennie gram: Czas

Niżej piszcie coś od siebie o ile macie takie życzenie.

***Po stworzeniu postaci proszę zedytować post zmieniając/zostawiając nick, dopisując obok PEWNE.

TEAMSPEAK ASMODIAN:

IP: tspolska.pl

Kanał: 13

Hasło: lol123

TEAMSPEAK ELYOS:

IP: ts.net.pl

Kanał: 211

MÓJ NICK W GRZE TO Aoikun DODAWAJCIE MNIE DO PRZYJACIÓŁ ABYM POTEM DODAŁ WAS DO GILDI.

SERWER: BARUS

Planowany nick w grze: Venio

Wybrana klasa: Healer

Dziennie gram: różnie, 4-5h

Planowany nick w grze: Saigo No Sabaku

Wybrana klasa: Cleric

Dziennie gram: 2h

Planowany nick w grze: Xarro

Wybrana klasa: Scout

Dziennie gram: do 5h czasem dłużej

Planowany nick w grze: jeszcze nie wiem

Wybrana klasa: Cleric

Dziennie gram: około 7h

Nick:Rankhor

Wybrana klasa: Chanter lub tank

Dzienne granie ok 5h

Jak coś mam tsa tspolska.pl kanal 13 haslo lol123

Nick: Kostek

Wybrana klasa: prawdopodobnie Sorcerer

Dziennie gram: różnie

Planowany nick w grze: Kolbi - PEWNE ( o ile nie będzie zajęty )

Wybrana klasa: SM - PEWNE

Dziennie gram: głównie wieczorami do nocy, zalezy od róznych czynników, mogę też nieraz być cały dzień .

Coś od siebie: Hmmm... Jestem weteranem w Aion'ie, mam kilka 60lv, twinków, głównie grałem na NA od NCSoftu.

Dostosuję się co do rasy, ale wolałbym Elyos ( ponieważ wolę grać panienkami, a te z Asmo - no nie oszukujmy się - wyglądają jak wiedźmy ).

Planowany nick w grze: podam jak stworze, żeby ktoś nie zawalił ;p

Wybrana klasa: glad/sorc

Dziennie gram: 5h+

Nick: Szymex lub Szymexx

Klasa: Scout/Assasin, only Asmo

Dziennie gram: około 6h, w weekendy 3-4h.

Planowany nick: Naturall

Klasa: Assassin/Ranger(uwielbiam sina ale ranger jest prostszy w prowadzeniu...)

Dziennie gram: zależy ode mnie, od humoru, od potrzeb. Może to być 10 minut, może byc godzina a mogą być bite dwadzieścia-cztery godziny jak znajdzie się na to ochota :D

Skłaniałbym się bardziej ku Ely, ale nie mam nic przeciwko Asmo(no, wg mnie maja brzydsze skrzydła) :)

Co do Aion'a. Nie mam dużego doświadczenia, zatrzymałem się z nudów na 32 lvlu Sinem, bo żywcem nie było kogo spotkać w Abyss by go zabić... A na riftach same purpurowe nicki. Tak więc kolejne podejście, tym razem 31.07. Pozdro!

Planowany nick w grze: Xamer

Wybrana klasa: Glad

Dziennie gram: Różnie

Skłaniałbym się ku stronie Asmo, ale i po stronie Ely pogram.

Planowany nick w grze: SoniQ

Wybrana klasa: Templar

Dziennie gram: 2-20h różnie to bywa

Może jakieś konkrety?

Byłby ktoś skłonny prowadzić Legion, ewentualnie pomóc go prowadzić?

Po której stronie się opowiemy? Na razie mamy paru "chętnych do gry" - ale dalej nie ma konkretów :P Serwer startuje niedługo, moglibyśmy obrać powoli taktykę albo się zgadać na TS/Vento/Mumble i złapać już jakiś kontakt.

Chyba, że "projekt" przez założyciela tematu został porzucony? :P

ja proponuje sie zebrać na ts podalem go kilka postów wyżej i omówić najlepiej dziś na 18 może 20 jak wam pasuje

Wstępnie mi osobiście bardziej odpowiada godzina 20. Zjawię się na TSie. Liczę, że ktoś jeszcze będzie poza nami Anfa :)

No to oki jak coś teraz siedzę na ts ale można zebranie zrobić na 20 i wszystko omówić

Jak na razie w ankiecie wzięło udział ok 30-40 osób więc to już dobry początek na zorganizowanie gildii. Zostaje nam tylko ale...właśnie ale ktoś musi w tym starciu odpuścić dla dobra ogółu na przykład wybrać frakcję Elyos zamiast Asmo i grać dla zabawy a nie dla wyglądu swojej postaci(chyba że ktoś gra po to by zostać TOP Model). Wszystko zależy od graczy czy będą zaangażowani w rozwój gildii a nie tylko lider.

póki co elyosi wygrywaja ;)