póki co elyosi wygrywaja
stanowczo elyos + wolałbym elyos co narazie daje 14
stanowczo asmodian + wolałbym asmodian daje także 14'
nie wiem jak ty liczysz
póki co elyosi wygrywaja
stanowczo elyos + wolałbym elyos co narazie daje 14
stanowczo asmodian + wolałbym asmodian daje także 14'
nie wiem jak ty liczysz
Jak na razie w ankiecie wzięło udział ok 30-40 osób więc to już dobry początek na zorganizowanie gildii. Zostaje nam tylko ale...właśnie ale ktoś musi w tym starciu odpuścić dla dobra ogółu na przykład wybrać frakcję Elyos zamiast Asmo i grać dla zabawy a nie dla wyglądu swojej postaci(chyba że ktoś gra po to by zostać TOP Model). Wszystko zależy od graczy czy będą zaangażowani w rozwój gildii a nie tylko lider.
Właśnie jak już to Ely są stworzeni na lalusie top model : )
Osobiście w pupie mam wygląd, chodzi o to żeby równoważyć serwer - wystarczy spojrzeć na stosunek Ely/Asmo na innych serwach (jeśli ktoś się leni - na większości o ile nie na wszystkich jest 10-20% więcej Ely).
Moim zdaniem to rozsądny powód, osobiście wolę zabić samemu dwóch playerów, niż we dwóch jednego playera
Dlatego wybrałem opcję "wolałbym Asmo", jeśli gildia powstanie na stronie Ely - to również zagram po tej stronie, w gameplayu mnie to bez różnicy bo nie grałęm w Aiona żadną stroną ever
Nick: Idesen lub Daxeron
Klasa: Gladiator
Dziennie gram: 5h+
Nick: DGE
Klasa: NIe gralem w aiona (chce zaczac przygode na polskim serwerze) mysle, ze bedzie to postać lecząca, raczej na pewno
Dziennie gram: 3/7h zalezy od chęci ;D
Nick: Vigard / Vigs
Klasa: Gladiator
Dziennie gram: Różnie, zależy od potrzeb chwili
Na ts'ie mogę się dzisiaj zjawić, najlepiej aby podać konkretną godzine.
Wolałbym grać po stronie Asmo, ale pójde tam gdzie będzie trzeba.
Planowany nick w grze: Froippi/Froi/Namga
Wybrana klasa: SM
Dziennie gram: 2-12h
Będę grał z wami jeśli zdecydujecie się na elyosów // ts czy coś to dopiero najwcześniej w piątek/poniedziałek.
.
Szutum
Ranger
3h
Nick : Ivanesense[lub podobny okaże się po starcie]
Class : Sorcerer
Ile czasu ciężko powiedzieć, w pracy sobie pogrywam[ tu głównie techniczne sprawy craft i zbieranie bo slaby lapek/ w domu normalny sprzęt] , w domu jak żonka i dzieci nie płaczą to też ale od chęci zależy tak jak ktoś juz tu podkreślił
Rasa : Asmo++
Nick: Haxioor
Klasa: scout albo warrior czy cos takiego
Ile czasu: zalezy ale wieczorami 2-3h
Rasa:obojetne
Planowany nick: Nie chce zeby ktos buchnal wiec podam jak stworze postac
Klasa: Jeszcze nie jestem pewny
Dziennie gram:Zalezy ,ale mysle ze 1-5h
Elyos tylko i wylacznie.
Weteran w aionie ,gram od poczatku praktycznie.
(+ 2 moich znajomych ktorzy wybiora rase Elyo i zaczna grac na nowym serwerze)
Serw zbliża się wielkimi krokami, może ktoś zdeklaruje się na dniach do założenia gildii, da znać po jakiej stronie ostatecznie powstaje gildia i poda swój nick, by móc się z nim skontaktować ingame po starcie ? : )
Ja pomimo preferencji Asmo (ze względu na pewnik ich mniejszości na serwie) chętnie dołaczę do forumowej gildii niezależnie od strony, bo w sumie nie grałem ani jednymi, ani drugimi.
Pomimo jak ktoś pisał ładniejsze lokacje i buzie ely, osobiście patrzę z perspektywy endgame - żeby pvp było na każdym kroku, ażeby nie trzeba było szukać ze świecą pojedyńczych asmo i ubijać go we trójkę ; )
Planowany nick : okaże się w kreatorze postaci
Klasa : DD, najprawdopodobniej Assassin (ew. Gladiator)
Dziennie gram : nieregularnie, czasem 2/24, a czasem 15/24 - zależy, czy Aion mnie wciągnie na wakacje.
asmo 4ever!
Spko ziomki mogę zagrać ale w Aiona będę grał pierwszy raz
przed startem przydaloby sie wieksze zebranie na TS...
Przydałoby się, to prawda.
Co do tej ankiety, to wydaje mi się, że nie ma sensu.
Osoby które chcą iść do Asmo pójdą tam, a Ci co do Elyos pójdą do Elyos, proste.
Najlepiej byłoby, gdyby ktoś doświadczony w prowadzeniu gildii / legionu wyszedł z konkretną inicjatywą.
Tzn. Nazwa gildii, strona konfliktu, wymagania, podać ts i tyle.
Kto chce pisze / dogaduje się na ts'ie. Kto nie chce szuka innej gildii po drugiej stronie konfliktu.
W takim dogadywaniu się sensu nie widzę, ale to tylko moje spostrzeżenie.
zgadzam sie z Panem wyżej bo wszystko i tak wyjdzie w praniu a znajac zycie polowa nie zagra lub odpadnie na paru dniach po starcie jak to w zwyczaju bywa. Bez TS nie ma gry wiec przydaloby sie to wszystko zaczac ogarniac bo juz nie wiele czasu zostalo do startu
Co do tej ankiety, to wydaje mi się, że nie ma sensu.Osoby które chcą iść do Asmo pójdą tam, a Ci co do Elyos pójdą do Elyos, proste.
Nie do końca, np. mój wybór strony determinuje powstanie gildii forumowej i myślę, że kilka osób którzy - jak ja - dopiero zaczynają przygodę z Aion'em, również tak postąpią.
witam
z mojej strony wolalbym grac asmo, u elyosow za bardzo razi mnie w oczy ale od czego sa okularki
Załatwcie TS'a i mogę grać.