Polski Server, Polska Gildia!

a nie ma jakis normalnych nazw?

a nie ma jakis normalnych nazw?

Możesz podać mi definicję "normalnej nazwy" tak, abym mógł się dostosować?

Witam

Planowany nick w grze: Hashyk Lub Hashmaker

Wybrana klasa: Pewnie jakiś assasyn/zabójca

Dziennie gram: 1-2h zależy

A więc tak, w Aiona nigdy nie grałem więc jestem kompletnie zielony ale szybko się ucze a i mam nadzieje że wam to nie przeszkadza :)

@HasHMakeR assasin jest stosunkowo trudną postacią, szczególnie gdy masz styczność z aionem pierwszy raz.

Witam

Nick : PLOPEN

Wybrana klasa : Sorcerer/Spirit Master

Czas w grze: prawdopodobnie po 12h +

@Namga Myśle że dam rade bo może w Aione to będzie mój first time no ale w mmo gram już od paru dobrych lat.

A powiedzcie mi czy jest sens w ogóle zaczynać grę nie wydając ani złotówki a i czy assasin dobrze sprawuje się na PvP :D

no już za 2 dni wielki Start ja proponuje spotkać się na ts przed Startem i uzgodnić kto kim gra nazwa gildia amso czy Ely i wgl Najlepiej Jutro o 20 ;p

Dokładnie, wczoraj za dużo nas nie było :) najlepiej jak wpiszecie się poniżej kto na 100% jutro pojawi się na ts'ie

No ja Napewno będę;p

Planowany nick: Podam jak zaloze

Klasa: Sorc

Planowany czas gry: okolo 7-10 godzin

Czy gralem juz w aiona? : Tak dosyc dlugo Anuhart/Nexus/Perento kilkuktornie 60lvl, caly czas bede na TS3, chetnie odpowiem na kazde pytania, pomoge w grze.

Tylko Ely

Spróbuję coś ugrać, ale nic nie obiecuję.

Nick: Senzej lub Rejp

Klasa: Na 95% tank

Czas gry: Zależy, od 2 do 7 godzin.

Grałem chwilę w Aiona. Elyos jak coś :)

Po co Dzielić sie na 2 gildie Omg Ludzie poprostu zdecydujemy która strona na ts jutro o 20 i tyle nie ważna jest czy Ely czy Asmo tylko fajna atmofera na ts i Dobra Gildia ;]

Dokładnie.

Wczoraj było umówione spotkanie na TS'ie, ale tylko 3 os. się zjawiły ;)

Dzisiaj, jutro, wszystko jedno, będe na TS'ie.

Ci co czytali News wiedza że będą 2 serwery Barus i Miren no to pasuje spotkać się na ts dziś albo jutro o 20 bardziej mi pasuje Dziś osobiście i pogadać na którym gramy!!!!!!

ustalcie i dajcie znac na forum, mi jest obojetnie

Proponuje Miren :P

a ja proponuje zebrać się na ts osoby które będą graly na 100% nawet teraz bo jestem na ts albo jutro ;]

Zbierzmy się dzisiaj o 19 i obgadajmy sprawy.

Pozdrawiam.

Będe o 19.

I proponuje, by wpisywały się tu osoby które na pewno się zjawią.

ilu zebraliscie ? bo nie wiem czy startowac z wami czy kontunowac na nexusie