Polski Server, Polska Gildia!

W dniu jutrzejszym, 31. lipca 2013 roku, zostanie przeprowadzona przerwa techniczna podczas której udostępnione zostaną nowe serwery oraz paczki językowe. Strona główna oraz serwery będą niedostępne pomiędzy 8:00 do ok. 15:00.

[Zmiany wprowadzane podczas konserwacji]

• Aktywacja eventu "Fortuna w Atrei" (szczegółowy news zostanie podany jutro)

[Dodatkowe informacje]

Jako że udostępnione zostaną nowe serwery oraz klienty gry dla trzech nowych języków, może zdarzyć się iż przerwa techniczna potrwa dłużej niż przewidujemy. O każdej zmianie będziemy informować Was na bieżąco.

Jeszcze 10 min do zebrania osób chętnych do wspólnej gry na nowym serwerze PL

jestem na ts i jestem ciekawy ile osob bedzie bo nie wiem czy warto serwer zmienic czy zostac na swoim :)

Spotkanie Trwa Zapraszamy

arghhhhh

mod_ico.png
Nie spamuj - Salek

masz wszystko w 1 poście

szczerze ?? jak kazda gildia z tego forum padnie po tygodniu tym bardziej w tej grze .

oj tam oj tam

warn_ico.png
Spam #2, warn - Salek

Obczaję jutro tą sytuacje z Aionem i najwyżej podbije do Was tam o ile będzie ktoś po tygodniu z Was grał. Prosiłbym szefa o ile ktoś taki u Was jest, aby po zebraniu napisał krótką notatkę tutaj na forum jakie podjeliście decyzje ile osób itp jeśli można oczywiście.

Ziomek sprawa wygląda tak będziemy grali na serwerze Barus strona Asmo Nazwa Legionu Dream Hunters zapraszam

Strona:Elyos

Klasa którą będe grał: Scout - Raczej Ranger/ Po wejściu 4.0 zamierzam grać gunnerem :)

Nick: Chiako/Kiresu

Staż w Aionie: Właśnie w tym problem... Zamierzam zacząć przygodę z Aionem. Mam nadzieję, że nie będzie to wielkim problemem :)

Ile będe grał? : 3-5 godzin.

Mój wiek?: 17lat

Na ts'a wbiję, gdy będzie trzeba.

wszyscy do asmo ida ;) nice bedziemy grali miedzy soba ?

Wszyscy na asmo cisną i potem się okaże, że będziecie bić 1 elyo w dwóch. ;p

Pytanie czy zważałeś na ankiete czy między sobą wybraliście? bo jednak jakby nie patrzeć elyos wygrywa.

ja widze ze Asmo wygrywa

Ci co wybrali stronę Asmo w ankiecie to pojdą do niej , Ci zaś co ely to do ely proste. Grać kimś wbrew własnej woli , tylko z powodu jakiejś tam gildi to głupota. Będę lał Asmodianów że aż miło heheh :) Do zobaczenia w konfrontacji :)

kazdy pisze ze ''bedzie lał az milo'' i na tym wlasnie ma polegac dobra zabawa, lac i patrzec czy rowno puchnie :D

Zawsze grałem "białasami" i tak pozostanie do końca świata. Jakoś nie jara mnie ten niby tail. Zresztą fajniej się gra przeciwko ciemnej stronie mocy i oby było ich jak najwięcej.

Planowany nick w grze: Pannon

Wybrana klasa: Jeszcze nie wiem ale najpewniej jakiś Heal

Dziennie gram: ok 3-4h

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/50356-dream-hunters/ Zapraszam do tego tematu