Polski Server, Polska Gildia!

Możesz podać mi definicję "normalnej nazwy" tak, abym mógł się dostosować?

Nazwy są w porządku i jak widzisz kolega flamer rzucił tylko mięsem i uciekł do lasu nie odpowiadając na pytanie. Jak masz doświadczenie w prowadzeniu gildii to nazwa nie ma znaczenia.

Jeżeli nie znajdę innej gildii albo rzucę granie z powodów wiadomych (mała populacja na serwerach, bo po co robić jeden aby grało więcej osób, to lepiej dwa puste) to w trakcie gry się odezwę napewno.

Aha, i jak możesz to spisz listę nicków (w pierwszym temacie najlepiej), które się w tym temacie zadeklarowały i podaj inne info, takie jak która frakcja i "na którym serwerze będziecie grali".

Dzięki i mam nadzieję do zobaczenia.

http://board.pl.aionfreetoplay.com/board30-dzia%C5%82-serwer%C3%B3w/board33-miren-w-planach/109-status-serwera-miren/

czyli jest tylko jeden serwer na starcie, to nawet lepiej bo pustek nie będzie

No, to dobrze. Poszli po rozum do głowy.

Bede o 19 mam nadzieje ze nie sam :)

Ja na pewno na ts'a wejdę o 19:00, trzeba ustalić szczegóły by wystartować od początku w party ;p

http://board.pl.aion...-serwera-miren/czyli jest tylko jeden serwer na starcie, to nawet lepiej bo pustek nie będzie

O łał, nadzieja powróciła :) Drugi server i tak nigdy nie powstanie. Tylko mam nadzieję, że nie tylko polskie gildie jak ta, z tego temau, powstanie na tym nowym PL serwerze. Według tej ankiety, która powstała na angielsko języcznym forum, http://www.easypolls.net/poll.html?p=51f3194fe4b0cd118fd1753a wychodzi na to, że będzie u nas nie mało chętnych do zabawy. Cieszy mnie to, ale jak duża faktycznie będzie poulacja naszego serwera i jak długo się ona utrzyma...

a założysz się że powstanie? nie zapominajmy że na POLSKI serwer nie tylko Polacy wejść mogą, jestem pewien że zagraniczne ekipy również planują grę na nowym serwerze.

Oki ja też będę o 19

Z tego co "wyszpiegowałem" sporo osób przechodzi z TERA na Aion'a.

Wczoraj siedząc ze znajomymi na TS'ie dowiedziałem się o PL gildii przechodzącej z Nexusa.

Także trochę ludzi się zbierze.

Panowie jak by się jeszcze znalazło miejsce to ja chętnie z wami zagram.

Strona:Elyos

Klasa którą będe grał:Templar

Nick: Ezahriel

Staż w Aionie: Rok

Ile będe grał? : Około 5h dziennie +/-

Mój wiek?: 20 lat

Jest tylko mały zgrzyt nie uznaję gier na TS i innych komunikatorach.

Podczas grania chcę spokoju a nie przekrzykiwania się na TS i wrzawy jak na stadionie.

Strona: preferuje asmo , ale moge Elyos

Klasa: moglbym wszystkim :) zalezy jaka by byla potrzeba w clanie. Pref sin/reng/sorc/temp

Nick: Sounter/Ploadin

Staż: Przerwa polroczna , a staz przed przerwa z 2 lata

Ile będę grał?: Zależy.... raz 2 godziny raz i nawet 7

Moj wiek: 20 lat

Jedynie ts !

Dzis prosilbym kontakt na gg , jezeli istnieje taka mozliwosc o uzgodnienie frakcji i profesji , grac bede dopiero jutro po pracy;)

gg: 5942783

Pozdrawiam

Karol

Nazwy są w porządku i jak widzisz kolega flamer rzucił tylko mięsem i uciekł do lasu nie odpowiadając na pytanie. Jak masz doświadczenie w prowadzeniu gildii to nazwa nie ma znaczenia.Jeżeli nie znajdę innej gildii albo rzucę granie z powodów wiadomych (mała populacja na serwerach, bo po co robić jeden aby grało więcej osób, to lepiej dwa puste) to w trakcie gry się odezwę napewno.Aha, i jak możesz to spisz listę nicków (w pierwszym temacie najlepiej), które się w tym temacie zadeklarowały i podaj inne info, takie jak która frakcja i "na którym serwerze będziecie grali".Dzięki i mam nadzieję do zobaczenia.

jeżeli nazwa gildi nie ma znaczenia to proponuje tempeujeneo zobaczymy czy nazwa nie ma znaczenia -_-

niech ktoś zorganizuje jeszcze dzisiaj spotkanie bo na razie ludzie są pomieszani między frakcją,serwerem itp. Trzeba to wszystko szybko ogarnąć a nie tylko gadu i gadu.

w nocy w pracy będe :( ale na nasluch na ts wejsc moge :P

Serwer ma być jeden, więc już jeden problem z głowy. Co do frakcji ustalmy, że np. o 20, ta frakcja, która będzie miała więcej głosów to tam idziemy. Jak na razie wygrywa Asmo 28+9= 37 (czyli ĄŻ o 2 głosy więcej niż Elyosi ;D)

Zrobimy Spotkanie na ts o 19 i Ustalimy

można prosić o namiary na ts3 chętnie wejdę i omówimy wszystko

tak w ogóle to o której startuje PL server?

2UP czasami warto zerknąć na pierwszą stronę tematu a nie co chwilę spamować o tsa.

TEAMSPEAK:IP: tspolska.plKanał: 13Hasło: lol123

Dobrze zrobili że powstanie 1 serwer, jestem ciekaw ile będzie ludu i ile z tego zostanie. Sam jestem początkującym w aionie, ale z chęcią sprawdzę jutro jak to się ma do rzeczy, bo aion był tak chwalony i w ogóle. Jeżeli ktoś będzie miał info o starcie serwera to niech napiszę.

Ok dzięki za namiary na TS3 i jestem już na nim czekam na resztę. znając życie dużo osób jest napalonych na Aiona a na ts3 pojawi się ok 5 osób a w ankiecie wzięło udział ok 70. Mobilizacja ludzie mobilizacja narzekają na rząd a sami tak samo postępujecie.