Pomoc w wyborze gry FPS

Mam zamiar kupić jakaś ciekawą grę FPS na Steam lub Origin ale nie mam pojęcia jaką... Więc podajcie swoje propozycje z wyjaśnieniem czemu, +/- itp.
Do wydania mam około 140 zł :)

BTW. Żeby nie była to jakaś nudna strzelanka w którą zagram 1/2x i odinstaluje :)

łał, a skad mamy wiedziec, czy gra bedzie dla ciebie nudna, czy bedzie ciekawa. Napisz lepiej czego od gry wymagasz., bo zaraz posypie sie tysiac propozycji, a prawda taka, ze ludzie beda podaac gry, ktore podobaja sie im. A czy tobie rowniez? No wlasnie.

Call of Juarez Gunslinger.

Battlefield 4 z dodatkami :)

Titanfall wydaje się być dobrą propozycją, dawno nigdzie nie widziałem takiej dynamiki.

Dzz to niech podawają :) o to chodzi wtedy będę miał jakiś wybór i w ogóle :)

Opłaca się teraz kupić bf4 z premium? W jakich cenach chodzą? A co sądzicie np. o Armie lub Insugurency?

kazdy ma inne zdanie dla mnie wada moze byc zaleta dla ciebie

Planet side2
heroes and generals
Ghost recon online
Poszukaj sobie rewiewsów brtw to POWINNO byc w SZUKAM MMO a nie jakis randomowy temat

a sp
Arma 3 i wusmie to all

Lumos, jak chcesz miec taki wybor, to napisz na guglach "wszystkie gry FPS swiata, lista" i bedziesz mial wybor. Podaj wymagania. Chociaz to, czy gra ma byc nastawiona na singla, czy na multi.

Gry typu CoD, BF4 etc. coś w ten deseń dużo graczy i tak dalej.. w większoći chodzi mi o gry B2P bo grałem w niektóre F2P to szału nie było jedyna "fajną" grą F2P było Heroes & Generals.

Lepiej brać już BF3. BF4 nie ma jeszcze wszystkich dodatków wydanych, masa bugów i błędów na serwerach i pod wieloma względami to takie BF 3.5

Titanfall na razie nie polecam kupić bo choć to dobra gra ale np. na fabrykakluczy.pl jest już do kupienia specjalna edycja ze wszystkimi dodatkami więc radzę poczekać aż wszystko zostanie podane co i jak.

Teraz jeszcze chyba jest do kupienia CS:GO na steam za mniej niż 10zł.

Grałem w CS:GO dość długo a BF3 mam i zastanawiałem się czy opłaca się kupić premium tylko i grać dalej.

kazdy ma inne zdanie dla mnie wada moze byc zaleta dla ciebie Planet side2heroes and generalsGhost recon onlinePoszukaj sobie rewiewsów brtw to POWINNO byc w SZUKAM MMO a nie jakis randomowy temat a sp Arma 3 i wusmie to all

hahaha GRO? TO GRA DLA P2W graczy.... w sensie jest niby "F2P" ale zeby wygrać to trza płacić :/

Teraz jest P2W na początku nie było jeszcze aż takie :)

Polecam CS:GO lub Titanfalla

CS:GO

A co powiecie o tej grze na silniku HL2? : http://www.gamecodes.pl/category/2425/insurgency-steam-gift/

To weź dokup to premium do BF3 bo obecnie nie jest drogie i daje masę funu.

Nie wiem czy było, ale Borderlands 2. Jak masz z kim grać to gra się mega. Gra diablopodobna w pierwszej osobie. [w sensie wypadajacych itemow, generowanych statow etc]

Moim zdaniem Titanfal, nowa gra, wielki hype, setki tysięcy gracz (a może miliony), masa serwerów i rozgrywka która wygląda co najmniej kozacko.

oczywiscie polecam BF3, i zapraszam na serwery ParszywaXVI.. Jezeli boisz sie ze szybko ci sie znudzi to kup premke a bedziesz mial co robic :D versusy na eslu caly czas dzialaja wiec mozna sie pobawic

;d

Titanfalla zobacze :) A co sądzicie o tym insugurency? A co do BF3 to się trochę boje że wywale pieniądze w błoto bo kupie premkę a gra umrze ;/