Pomoc w wyborze gry FPS

Gra nie umrze. Taki BF BC 2 nadal się nieźle trzyma a ma trochę.

Czyli śmiało mogę kupować premkę do bf3? A co o BF4 sądzicie i insugurency ewentualnie którymś z cod? BF4 robi teraz furore na esl itp. :)

mi osobiscie nie podoba sie bf4 ale na naszym serwie sie kreci i duzo polakow gra xD a o bf3 nie masz sie co bac napewno nie padnie

Zagraj sobie w darmowe Team Fortress 2 , gra daje dużo frajdy, taka jedna wielka rozwałka ala komiksowymi bohaterami , jedna z najbardziej popularnych FPS'ów na steamie :) (przynajmniej w skali F2P , ale i tak polecam zagrać)

Grałem ale nie lubię gier tego typu ;/

Sego czasu grałem w call of duty 4 modern warfare i bardzo cenie sobie tą grę nie tylko za single, który był rewolucyjny, ale też za multi, który wciągał i zapewniał masę zabawy nawet dzisiaj wchodząc z ciekawości na cod4 serwery są pełne, więc polecam bardzo zwłaszcza, że CoD 4 teraz nie jest drogi :)

seria bf jest moim zdaniem średnia.. dlatego że u mnie po 50h gry ta gra mi sie znudziła więc tego ci nie polecam. celowałbym w titanfalla oraz cs:go

BF - Dobre gry, stabilne, lubisz wszystko mieć ? To gra dla Ciebie, osobiście jednak nie dla mnie.

COD - śmierdzi zdechłym chomikiem w marynowanych grzybach

Titanfall - Nowy na rynku, innowacyjny, przyjemny w grupie jak i solo. Polecam.

Planetside 2 - Masz dużo czasu? Lubisz tęgie wyzwania i wielkie pola bitwy? Hop in and rock & roll

Counter-Strike - Jeżeli uwielbiasz być mieszany z fekaliami, mentalnie jak i w rozgrywce ta gra jest dla Ciebie. Tutaj nie ma zlituj, nie ma biegania przed siebie. Ta gra wymaga umysły, zręczności i umiejętności. Jeżeli jesteś wytrzymałym graczem to polecam.

Polecam jak kolega wyżej Titanfala...

co do CoD grałem na steamie i sporo haxów gra ;/
Zastanawiam się nad CoD i Titanfall :)
ewentualnie Arma 3 :)

Polecam CS:GO Fiotr Prączewski ! :D

Sry, że się tak wbiję, ale była gadka o bf3 to tylko zapytam czy na premium jest dużo serwerów przynajmniej kilka na każdą mapę? Bo posiadam tylko podstawkę i jeszcze przed wyjściem bf4 było strasznie pusto i miałem takie odczucie, że bf3 wymiera bo wszystkim się znudziło i przejdą na bf4.

ArmA 3 i 2 to nie FPS'y.
Ja polecam CS 1.6 lub CS: GO. Będziesz się świetnie bawił :)

Arma to nie fps?? A co może mmorpg??

Symulatory

Co do CoDa ważne aby grać na wersji 1.0 ! bo nowe patche zostały złamane przez to są aimy ;p

COD - śmierdzi zdechłym chomikiem w marynowanych grzybach

Argument nie do przebicia, włącz chłopie rozum.

UP jakiego coda masz na mysli??

Symulatory

Ale i tak jest fpsem Arma :P

Jest lub nie, ale zestawianie ArmA z grami typu BF czy COD to lekkie przegięcie.

Te gry należą do gatunku FPS a o takie gry autorowi chodziło

Co do CoDa ważne aby grać na wersji 1.0 ! bo nowe patche zostały złamane przez to są aimy ;p CytatCOD - śmierdzi zdechłym chomikiem w marynowanych grzybachArgument nie do przebicia, włącz chłopie rozum.

Włączyłem, nadal COD - Jest tak kijowy, że nawet Jacyków tego by nie ubrał.

Nie mam zamiaru tutaj otwierać konwersacji na temat CODA. Moim zdaniem, ta gra się wypaliła, zanim się zaiskrzyła JOŁ

PS. To moje zdanie, musisz je uszanować, nie zmienisz jego. Deal With It.