Pomoc w wyborze gry FPS

cs:go , tutaj musisz miec skila i grasz druzynowo to prawdziwy fps , wiekszosc podala pseudo fpsy . Titan fall to nie fps , FIRST PERSON SHOOTER , a TF to 3rd

CO do Battlefielda-BAd company 2 tutaj tez trzeba w miare skilowac by zabijac .

Bf3/4 ? - to zwykla gra farta i camperow , malo kto gra na hardcore bo gina w sekunde tak wiec moim zdaniem (gracza , kory gral 5 lat w mohaa - bf3/4 jest dla casuali) .

CS:go masz klanowki ligi , turnieje w bf3/4 tylko z nazwy.

Zobacz sobie na twichu cs:go :)

Grałem w CS:GO ! :)
Zastanawiam się mimo to nad Arma mimo że to symulator to musi się ciekawie grać :)

W armie najlepsze są coopy i jest bardziej skilowa niż CS :D jak już ktoś wspomina o skilu w grze....

https://www.youtube.com/watch?v=6pKoNU_V1C4

No właśnie dlatego się nad tym zastanawiam :P

Dodatkowo jest pełno misji robionych przez samych graczy (w grze dostępny jest edytor misji) Zajrzyj tutaj http://www.arma3coop.pl/

A cięzko jest ogarnąć całą gre na poaczątku? I jak to jest w coopie z doborem klasy? Sniper etc.?

Mam przegrane w ArmA 2/3 ponad 4k h.
I nie jest to takie różowe. Po pierwsze wszystko opiera się na społeczności. Więc aby zostać snajperem, będziesz musiał przejść szkolenia w danym klanie u osób mniej lub bardziej się znających na tym. Nie licz na luźne rozgrywki.

Musisz także pamiętać, że jako nowy będziesz przez parę pierwszy miesięcy wrzucany na najgorsze sloty, tj. amunicyjny, strzelec. Nic ciekawego.

Ale jeżeli chcesz to ja osobiście polecę ArmA ze względu na charakter rozgrywek.

PS. Jedna misja w armie może trwać nawet do 6-7h. Więc raczej szykuj całe noce na gry.

Jakbyś chciał pogadać napisz na PW.

Czyli żeby grać na danej pozycji trzeba brać udział w szkoleniach itp.? No ciekawie się zapowiada jak na symulator :) Myślę że kupie Arme 3 :) Napisze do Ciebie jak będę miał wiecej pytań !

Mam zamiar kupić jakaś ciekawą grę FPS na Steam lub Origin ale nie mam pojęcia jaką... Więc podajcie swoje propozycje z wyjaśnieniem czemu, +/- itp.
Do wydania mam około 140 zł :)

BTW. Żeby nie była to jakaś nudna strzelanka w którą zagram 1/2x i odinstaluje :)